Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 228
  • 693
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Обичам книги.

# 166
Обичам да получавам книги, козметика и ваучери за преживявания. Подаръците, които аз правя са съобразени с интересите и желанията на човек за когото са предназначени, но напоследък започнах да подарявам и ваучери за определени магазини.

# 167
Обичам да получавам подаръци като козметика, парфюми и цветя.
Обичам да подарявам подаръци на близките ми хора, нещо малко, но от сърце. Например козметични комплекти, коледни чаши, неща, които ще влязат в употреба Heart

# 168
  • София
Винаги съобразявам подаръка с получателя, но мога да добавя и нещо дребно коледно или ръчно изработено.

Обичам да получавам функционални подаръци или ваучери, които мога да оползотворя по свое усмотрение.

# 169
  • София
Опитвам се да отгатна на какво биха се зарадвали близките ми, също така запомням, ако са споменали, че харесват нещо конкретно, и така избирам подаръци. Аз много се радвам на билети - за концерти, театър, за пътувания.

# 170
  • София
Моите предпочитания са съвсем традиционни - обичам да подарявам и получавам книги, ароматни свещи, коледни чорапи, шоколад, коледни лакомства, украса за елха, красиви тефтери, козметика, чаши за чай или кафе. Simple Smile

# 171
Обичам да подарявам различни подаръци, от коледни чорапи и чаши до козметика и парфюми.

# 172
Козметика, парфюми, порцеланови съдове обичам най-много 😁
Подарявам според човека отсреща. Знам какво харесват най-близките ми.

# 173
Обичам да получавам и да подарявам козметика и парфюми.

# 174
  • Б
Обичам да получавам цветя в саксии.

# 175
Обичам да получавам най-различни чаши като подарък. А подарявам подаръци според човека и какво той харесва

# 176
Обичам да получавам книги за подарък и парфюми. Подарявам според, това какво харесват моите близки и приятели.

# 177
🎅Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?
Обичам да получвам ваучери за книги, бижута, дрехи..
Подарявам подаръци на всички мои близки и любими хора. Всеки подарък е индивидуално подбран според вкуса на човека.

# 178
Обичам да получавам и да подарявам подаръци които са полезни и ще се използват. Било то козметика, дрехи или домакински уред.

# 179
Най много обичам да получавам и подарявам полезни неща.

Общи условия

Активация на акаунт