Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 234
  • 693
  •   1
Отговори
# 180
Предпочитан подарък за мен са книгите. А най-обичам да правя подаръци на внуците ми - играчки и книги.

# 181
Обичам да получавам техника, бижута и козметика. Общо взето всичко.

# 182
Бижута, книги, козметика и билети за концерт, преживявания.

# 183
домакинска техника

# 184
За Коледа най-много обичам да получавам козметика за тяло. Сама ми е трудно да си избера лосиони, кремове, скрабове и прочие, но обичам когато ми ги подаряват, защото получавам разнообразни продукти.
Когато аз правя коледен подарък, обичам да давам книги, ароматни свещи, комплекти бяла козметика и сладки неща за хапване.

# 185
  • Sofia, Bulgaria
Обичам да подарявам желани неща. Много съм щастлива когато уцеля. Обичам да получавам практични подаръци, също и глезотийки, които няма да си взема сама.

# 186
"Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?"- обичам да радвам близките си, искам да им подаря колкото може повече. Обичам и да получавам, за жалост ...рядко знам какво искам- харесвам изненадите и се надявам да ме изненадат приятно, но ...не винаги се получава.

# 187
  • Велико Търново
Обичам да подарявам и получавам всякакви подаръци. Важен е жестът. За Коледа подарявам преди всичко подаръци, свързани с коледния дух.

# 188
Обичам да получавам подаръци, съобразени с интересите и предпочитанията ми, те се променят с времето, но винаги се радвам на подарък, направен с желание и мисъл от подаряващия.

# 189
  • Бургас
Обичам да получавам подарък - книга,парфюм,цвете.
Обичам да радвам любимите си хора с неща, които знам,че искат да имат и очакват.
Случаен подарък на някой,нещо дребно, но хубаво също ме радва! Важен е жеста.

# 190
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Обичам да получавам бижута и необходими неща, като чанта, когато имам нужда, ръкавици, палто.
Сладкиши също венаги са добре дошли. Дори на покривка се радвам. Blush

# 191
Обичам да подарявам и да получавам всякакви подаръци.
Много се радвам на козметика и дрехи.
Опитвам се да подарявам нужни неща.

# 192
Обичам да получавам полезни и практични подаръци,същите подарявам.

# 193
  • Велико Търново
Обичам да подарявам и получавам всякакви подаръци. Важен е жестът. За Коледа подарявам преди всичко подаръци, свързани с коледния дух.

# 194
Обичам да подарявам и получавам ваучери за почивка или екскурзия,билети за театър или концерт.Също така козметични продукти.

Общи условия

Активация на акаунт