Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 10 611
  • 693
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Книгите са ми най-любимият подарък посля са цвятята, пътешествия/спомените с любимите хора.

# 31
  • Варна
Обичам да получавам практични подаръци или неща, лично за мен, за които все не отделям сама средства.
Обичам да подарявам преживявания

# 32
  • на последния етаж
Най-много обичам да подарявам и получавам ръчно изработени играчки, свещи и различни коледни декорации.

# 33
  • София
Обичам да ми подаряват парфюми.
Обичам да подарявам дрехи и обувки, техника.

# 34
Обичам всякакви подаръци - ръчно изработени играчки, бижута, козметика, парфюми, дрехи, книги, преживявания.

# 35
Обичам изненадите. Независимо какво точно е.
За подаряване основно практични и полезни неща, не прахосъбирачки.

# 36
Обичам да подарявам и да получавам подаръци, които са полезни, използваеми, практични- козметика, аксесоари, дрехи, вкусни продукти.

# 37
  • Бургас
Обичам да подарявам и да получавам козметика, книги, ароматни свещи, пъзели, парфюми...

# 38
Обожавам да правя подаръци. Щастлива съм, когато подаръка ми се е харесал и влиза в употреба. Най- много се радвам на качествена козметика.

# 39
Обичам да подарявам и да получавам  козметика и книги.

# 40
  • София
Обичам да получавам подаръци, съобразени с моят режим, както и свързани с  пътуване и забавления. Но най-вече обичам да подарявам

# 41
Обичам да подарявам такива неща, които обичам да получавам, а именно козметика, парфюми и ваучери за почивки и развлечения.

# 42
  • Пловдив
Обичам да подарявам нещо, което е свързано с личността на човека, което е специално за него. За най-близките ми и за мен,  най-хубавите подаръци са под формата на преживявания - почивка, масаж или уроци по танци Simple Smile

# 43
  • Washington,USA
Обичам да получавам и давам подаръци. Най-много ми харесват подаръците, свързани с различните видове козметика - за ръце, тяло, лице. Благодаря за възможността да спечелим този страхотен комплект.

# 44
  • плевен
Обичам да подарявам и получавам козметика,книги, малки сувенири с коледна тематика !

Общи условия

Активация на акаунт