Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 10 614
  • 693
  •   1
Отговори
# 15
Козметика - и да подарявам, и да получавам Sparkling Heart

# 16
Да си призная отдавна не съм получавала истински подарък, а  банкноти, които прибирам като спестявания.
Обичам да получавам и подарявам неща, които веднага грабват окото с нещо красиво и цветно, но които не са точно ежедневно практични и поради ограничения в семейния бюджет човек обикновено гледа по витрините и после подминава, но известно време продължава да си спомня колко красиво нещо е видял.
Но се радвам на абсолютно всеки подарък, дори и на чифт ежедневни чорапи.

# 17
За Коледа обичам да подарявам на децата играчки и интересни книги, а за възрастните - козметика, книги и коледен сувенир - гном или преспапие. На мен ми подаряват различни неща, на които много им се радвам!

# 18
  • Mars Hotel
Много обичам да подарявам подаръци, особено на дъщеря ми. Обичам да мисля какво би зарадвало човека. Харесва ми да получавам книги и козметика най-вече.

# 19
Обичам да подарявам и да получавам качествена  козметика.

# 20
  • Пеликания
Обичам да получавам, както и да подарявам сантиментални подаръци, които ще се запомнят винаги.

# 21
  • Сф
Обичам да получавам стилни подаръци, не нещо за отбиване на номера. Съответно се старая да подарявам стилни подаръци също.

# 22
Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?
Обичам да получа  козметик или книга като подарък. Подарявам подарък според вкусовете на човека отсреща.

# 23
Най-обичам да подарявам и да получавам подаръци, в които са вложени любов и искрени чувства. Няма значение като предмет какви ще са.

# 24
Обичам да подарявам и да получавам подаръци. Избирам ги да са практични според това за кого са. За себе си обичам да получавам пижами и коледна украса 😊.

# 25
Обичам да ме изненадват с подаръци, които са подбрани лично. Hearts

# 26
Обичам да получавам сантиментални и/или практични подаръци, както и книги.
Когато аз подарявам, влагам много желание и любов и го превръщам в интересно занимание за мен. Отделям нужното време да подбера правилният подарък (това може да е нещо, от което човекът насреща има нужда, или знам, че би им харесало).

# 27
  • Пловдив
Обичам да подарявам и да получавам практични подаръци, неща, които наистина ще се ползват, а  не да събират прах на някой рафт.

# 28
  • На морето!
Обичам да получавам преживания- билети за концерт, самолетни билети Simple Smile Съответно и обичам да подарявам такива.

# 29
Обичам да подарявам практични подаръци (да влизат веднага в употреба) и такива, които да зарадват човека, за който са избрани, затова внимателно слушам желанията на хората около мен. Огромно удоволствие ми доставя когато видя грейналите очи и удоволствието от точното ми попадение.
Обожавам да пазарувам за подарък козметика, дрехи, декорация и бижута, защото съм си намерила перфектните места за тези покупки и всичко се получава бързо, лесно и изгодно.
Предпочитам подаръците да не са храна или някакви модерни, но безполезни вещи.

Общи условия

Активация на акаунт