Коледа 2017

• 139 092
  • 956
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте невероятни кулинарки. Следя темата с интерес всяка година и се радвам на шедьоврите които сътворявате. Тази година и аз се престраших да направя нещо - Меденките на Джемма и Рохличките на Наталина. Станаха страхотни  и почти не останаха. Все пак имам нужда от помощ. Съхранямам меденките в метална кутия, рохличките в пластмасова. Питането ми е необходимо ли е да са в хладилник или просто на хлядно. И в двете има яйца и се притеснявам, защото от тях си хапва и двегодишната ми дъщеря.

# 796
  • София
Здравейте невероятни кулинарки. Следя темата с интерес всяка година и се радвам на шедьоврите които сътворявате. Тази година и аз се престраших да направя нещо - Меденките на Джемма и Рохличките на Наталина. Станаха страхотни  и почти не останаха. Все пак имам нужда от помощ. Съхранямам меденките в метална кутия, рохличките в пластмасова. Питането ми е необходимо ли е да са в хладилник или просто на хлядно. И в двете има яйца и се притеснявам, защото от тях си хапва и двегодишната ми дъщеря.
На студено, те са изпечени и нищо им няма дълго време.

# 797
Marcheva 14 благодаря☺

# 798
  • София
Приключих със сладките:  Рохлички на Наталина,  Капучинови звезди, Кучидати на Йоана,  Линцери на Наталина,  Джинджифилови сладки,  Меденки на Джемма - слепени с мармалад от сливи,. Бадемови сладки,  Щолен сладки,  Шоколадово-фъстъчени сладки,. Ричарели, Базелски меденки, Напукани сладки.
В къщи на почит са  Рохличките на Наталина Линцерите на Наталина и Базелските меденки.

Сега съм решила да направя и малко соленки. Може ли рецепта да дадете изпитана рецепта с пълнозърнесто брашно?

# 799
Да ви почерпя с едно вкусно Бейгли. Но аз го направих с пълнозърнесто брашно и кокосова захар

# 800
  • София
Да ви почерпя с едно вкусно Бейгли. Но аз го направих с пълнозърнесто брашно и кокосова захар

.................
Много е добро що не го пусна по-рано, късно ми е вече, приключих, но при първа възможност ще го спретна.

# 801
  • Под сянката на разлистените кактуси
YanaDG, много красива чинийка си показала!

Аз съм готова с лешниковите линцери, сега някой ще трябва да ги слепва...

# 802
  • Русе
Соленки с кашкавал

# 803
Ако направя айсинг с белтък и пудра захар, с лъжица лим.сок сега, ще издържи ли до 25ти. Защото ще давам от меденките и на деца?

# 804
  • София
Ако направя айсинг с белтък и пудра захар, с лъжица лим.сок сега, ще издържи ли до 25ти. Защото ще давам от меденките и на деца?
Многократно е коментирано, че захарта е консервант и няма проблеми никакви.

# 805
Здравейте,
Търся тази рецепта "Баклава с кексова плънка,  по идея на Venetta", миналата година я правих и много ни хареса, но
съм изгубила рецептата, а линка не се отваря. Ако някой я има ще съм много благодарна ако ми я изпрати.
Правила съм подобна баклава ,на два пласта и в средата е кексовата плънка ,но не мога да намеря рецептата.Вярвам,че  тази   на Peych ще ти хареса.
bobb..още едно предложение за бонбони с марципан.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 18:53 от normas

# 806
# 807
  • София
Здравейте,
Търся тази рецепта "Баклава с кексова плънка,  по идея на Venetta", миналата година я правих и много ни хареса, но
съм изгубила рецептата, а линка не се отваря. Ако някой я има ще съм много благодарна ако ми я изпрати.
Правила съм подобна баклава ,на два пласта и в средата е кексовата плънка ,но не мога да намеря рецептата.Вярвам,че  тази   на Peych ще ти хареса.
bobb..още едно предложение за бонбони с марципан.                       
[Благодаря.

# 808
# 809
Многократно е коментирано, че захарта е консервант и няма проблеми никакви.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт