Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези дискусии, които чета? Няма такова нещо... ? ? ?
Какво е значението на всяко число в броя на ястията за Бъдни вечер?
Как се приготвят бисквитите с локум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези дискусии, които чета? Няма такова нещо... ? ? ?
-
Какво е значението на всяко число в броя на ястията за Бъдни вечер?
-
Как се приготвят бисквитите с локум?
За да направите бисквити с локум, първо натрошете бисквитките и нарежете локума. Смесете ги заедно с ръка, докато се образува тестоподобна смес. Добавете вода, ако е необходимо, за да направите сместа гладка и кохезивна. Оформете фитили от тестото, подредете ги в тава и поръсете с локум и натрошени бисквитки. Можете също така да използвате сладкарски бои за различни цветове.
-
Коя е най-добрата рецепта за „Шоколадови бисквитки с парченца шоколад“?
-
Каква е рецептата за бисквити с бадемово брашно?
Чудя се още за линцеровите сладки, макар, че аз много си ги харесвам. Изненадващо се оказа, че ще трябва да направя коледни сладки за класа на дъщеря ми и сега се чудя какви. Най-лесно ми е меденки, но все пак си мисля, че е по-добре да престоят малко, а да не се хапват от днес за утре. Другата ми идея е джиндифилови човечета, които да украся. За децата, трябва да е украсено иначе няма да е интересно.

Е, като изключим едни мини щолени, които хапнахме веднага. Исках като правя сладки и малката да е с мен, че много се забавлява като реже сладки, но всяка седмица през почивните дни имахме по някое мероприятие- я коледна работилница, я сладък неделен следобед. Днес, обаче, съм решила да направим линцери и меденки, дано ни стигне времето, че утре пак искам да я заведа на коледна работилница.