За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 49 188
  • 800
  •   1
Отговори
# 240
Ние си платихме веднъж при раждането за преглед, веднъж в третия месец за преглед, и сега мислим пак да го водим - профилактично.

# 241
  • София
Относно уролога, аз останах доволна от доктор Пеев. Виж отзиви и за него. Той също работи и в Пирогов.

# 242
  • Стара Загора
Мен не ме кара лактогонния чай да пия течности newsm78
Чая нали е течност Simple Smile

# 243
момичета препоръчайте ортопед ...моята педиатърка ми каза, че нямало нужда засега на ортопед и не можах да разбера това рутинен преглед ли е или само ако има бебето симптоми някакви?

# 244
момичета препоръчайте ортопед ...моята педиатърка ми каза, че нямало нужда засега на ортопед и не можах да разбера това рутинен преглед ли е или само ако има бебето симптоми някакви?
За кой град става въпрос?

# 245
Ако е за София - препоръчвам д-р Алексиев. Не работи със ЗК.

# 246
За кой град става въпрос?

София. към 2 месеца ли се води на този ортопед?

# 247

По Здравна каса между 2 и 4 месец се полага преглед при ортопед.

# 248
  • София
Прегледите при ортопед трябва да са 3 или 4, вече не помня... м/у 2 и 4ти месец, като седне, като проходи,...

За Сф - Драганов и Алексиев. Първият е във Военна б-ца, а втория мисля, че беше в Горна баня.
Аз съм ходила при Драганов с направление. Но пак платих за ехографа.

# 249
  • София
Доктор Алексиев Hands Thumbsup. Преглежда зад Джъмбото на бул.България.

# 250
Прегледите при ортопед трябва да са 3 или 4, вече не помня... м/у 2 и 4ти месец, като седне, като проходи,...

За Сф - Драганов и Алексиев. Първият е във Военна б-ца, а втория мисля, че беше в Горна баня.
Аз съм ходила при Драганов с направление. Но пак платих за ехографа.

Драганов вече не работи със Здравната каса.

# 251
Съвсем чистосърдечно мога да препоръчам и нашия ортопед Д-р Иван Геров, (в 1ва ДКК дава консултации, по ЗК), това е един от най-страхотните лекари, с които съм се срещала напоследък, чак ми се прииска да ме прегледа и мен, много съвестно извърши прегледа, много внимателен човек и ни даде полезни съвети.

# 252
Скрит текст:
Мен не ме кара лактогонния чай да пия течности newsm78
Чая нали е течност Simple Smile
Както го беше написала, аз разбрах, че самият чай те кара да пиеш други течности. Явно не.

На ортопед и ние при Алексиев бяхме. Не можах да преценя колко е добър, прегледът беше 2-3 мин Laughing Преглежда тук: http://www.einet.bg/~alexiev/

# 253
Аз пия много вода откакто кърмя
 Не пия такъв чай, просто ми се пие вода!

# 254
Да, то така е и нормално.

Общи условия

Активация на акаунт