За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 49 238
  • 800
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Точно в тази поза оригвах дъщеря ми. На рамо не се справях, но така се оригваше много бързо.

# 421
Моя отначало само така се оригваше седнал. Сега успявам изправен до мен.

# 422
Точно в тази поза оригвах дъщеря ми. На рамо не се справях, но така се оригваше много бързо.
да, ефективно е, но да не се окаже вредно? а това бебенце на снимката какво е миниатюрно, разтопява ме Simple Smile))

# 423
Спокойно, не оригваш с часове все пак, а и придържаш детето!

# 424
  • София
Не мисля, че е вредно по някакъв начин, защото родителя държи главата на бебето и тежестта не пада на гърба.

# 425
  • ту тук, ту там
Аз за пръв път чувам за оригване в седнало положение!

# 426
Аз гледах видео още отначало и го пробвах. Първите дни го провесвахме на рамо, какво ли не пробвахме, само така ставаше

# 427
  • София
За сядането: повдигнах го малко след 6м. Може да го държите излегнал във вас за малко. Оригвах и двете деца на рамо. За дневната ползвахме това нещо, а сега го ползвам като стол за сядане. Има няколко позиции на гърба, а до 6м. го ползвахме като кош за през деня. Удобно е и за път.

Скрит текст:

Не мисля, че залъгалката вреди на кърменето.

# 428
  • ту тук, ту там
Ехаа, че е готино! Ще го имам предвид, ако се навия на трето! 😜

# 429
  • Стара Загора
Моя син го обръщам по корем и така се оригва, иначе много се разсънва. Simple Smile

# 430
missence,
И на мен много ми хареса тази чудесия. Жалко, че няма да се навивам за второ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 431
  • ту тук, ту там
missence,
И на мен много ми хареса тази чудесия. Жалко, че няма да се навивам за второ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Я пък ти! Пак ще си говорим след две-три-четири години! 😋

# 432
Я сподели от къде е това!

# 433
# 434
  • София
missence,
Я пък ти! Пак ще си говорим след две-три-четири години! 😋
Тъкмо това щях да напиша. Ще си говорим след няколко години. Нека малко първото ѝ да поотрасне. Wink

PeacockLove, поръчах го от ebay, но от няколко месеца го засичам в онлайн магазини в БГ и в групи за стоки от чужбина. "Kinderkraft 5 in 1" пише на кашона.

Общи условия

Активация на акаунт