Бързи здравословни въпроси и отговори – 10

• 64 021
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Бях на гинеколог и ми взеха цитонамазка и микробиология. При взимане на резултатите ми казаха че микробиологията е добре, но не ми дадоха лист за цитонамазката. Та въпросът ми е след като микробиол. е добра, може ли цитонсмазката да не е, или са взаимнозависими и затова не са ми дали и нея: /

Може.
Цитонамазката е за наличие на атипични клетки, предшестващи рак на шийката.
МБ е за наличието на инфекции от бактерии и гъбички.

# 166
  • Варна
Бях на гинеколог и ми взеха цитонамазка и микробиология. При взимане на резултатите ми казаха че микробиологията е добре, но не ми дадоха лист за цитонамазката. Та въпросът ми е след като микробиол. е добра, може ли цитонсмазката да не е, или са взаимнозависими и затова не са ми дали и нея: /

На отделен лист е цитонамазката на друг е микробиологията, две различни изследвания са. Попитай, запиляли са ти го някъде.

# 167
  • Sofia
Болят ме зъбите,главата и корема /в цикъл съм/,какво да пия,за да отзвучат всички болежки ? Cry

# 168
.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 14:29 от малката лисичка

# 169
Болят ме зъбите,главата и корема /в цикъл съм/,какво да пия,за да отзвучат всички болежки ? Cry

На мен ми помага Кафетин Менструл само

# 170

На отделен лист е цитонамазката на друг е микробиологията, две различни изследвания са. Попитай, запиляли са ти го някъде.

Благодаря ви, ще отида другата седмица. Притесняваме фактът, че микробиологията е добра, а аз имам много зачервяване и сърбеж и това вече трети месец. Да ви се е случвало и да ви се намират някакви лекове или идеи какво е това?

# 171
  • Варна

Благодаря ви, ще отида другата седмица. Притесняваме фактът, че микробиологията е добра, а аз имам много зачервяване и сърбеж и това вече трети месец. Да ви се е случвало и да ви се намират някакви лекове или идеи какво е това?

Алергия, кофти прах за пране, омекотител ...

# 172
Дами, моля ви, някой имал ли е проблем с непрекъснати влагалищни инфекции?  От два месеца се лекувам постоянно, преди два дни започнах Гинофилус след поредното 10 дневно лечение. Но странното е, че на 10 ден започна парене, сърбеж и болка.
Някоя от вас ако е имала такъв проблем, може ли да сподели как го е преодоляла? Sad

# 173
  • Варна
Дами, моля ви, някой имал ли е проблем с непрекъснати влагалищни инфекции?  От два месеца се лекувам постоянно, преди два дни започнах Гинофилус след поредното 10 дневно лечение. Но странното е, че на 10 ден започна парене, сърбеж и болка.
Някоя от вас ако е имала такъв проблем, може ли да сподели как го е преодоляла? Sad

Приятелката ми, от години без резултат. Захарта ви каке, гъбите обичат сладичко.

# 174
Преди два месеца изследвах кръвна захар всичко беше нормално. Докторката ми казва, че проблемът е в липсата на лактобацили..
Последно се лекувах с глобули, приготвени по рецепта и съдържащи антибиотик и нистатин.

# 175
Ако ползвате редовно тампони - спрете.

# 176
И внимавайте с тоалетната хартия, в никакъв случай от рециклираните.

# 177
Благодаря ви, за отговорите. Използвам само бяла тоалетна хартия от месец насам, спрях и тампоните, но положението наистина е много обтегнато. Буквално се хващам като удавник за сламка за всяко нещо, което ми дойде на ум да изследвам. Изключила съм хламидии, микоплазми, уреаплазми и трихомони. Ще продължа с лактобацилите пък да видим какво ще е положението.

# 178
Аулин Simple Smile

# 179
FlushedПривет дами. Накратко от известно време ми става прекалено често зле т.е често ми се вие свят, перманентно отпаднала съм, без желание за нищо освен да спя, без настроение и доста бледа... Та така не съм бременна, кръвната ми картина е нормална, само белтъчините са ми малко ниски. Някаква идея какво да пия за да живна малко? Витамини? Бях толкова енергична и здрава, какво ми стана не знам последната година съм пред разпадане Flushed Много започва да ме напряга това състояние, все го отдавам я на времето, я на цикъла, я на не знам си какво, но баба ми е по енергична от мен... Приемам всякакви идеи и съвети. Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт