Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 70 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
С второто изречение още ме изгуби за каузата....А пък после, че и като стигна до мокета хептен. И да - повечето нови парцели са на принципа дай да трупнем нещо луксозно тук с много гранит, стъкло и алуминий, пък може да е наблъскано на два метра от другата сграда, да не вижда слънце, или пък да е на булевард - карай, всичко се купува, щото нали е лъскаво. Самите строители предпочитат да платят повече за разрешително в парцел с обособена и изградена инфраструктура, обаче няма такава....

# 31
  • София
Аз търся старо строителство двустаен с възможност за преустрояване на тристаен. Последните огледи бяха на тези апартаменти:
Скрит текст:
но нещо не почувствах, че някой от тях е моят апартамент. Понякога супер много се сдухвам, че няма да мога да си намеря моето жилище......

# 32
  • София
Ей това вече е кич, в Сухата река, панелката Grinning напудрили са го да се хареса Grinning

# 33
  • София
Ей това вече е кич, в Сухата река, панелката Grinning напудрили са го да се хареса Grinning

На снимки е много лачен, ама на живо не е така....а и в кухнята под дограмата имаше влага и тапетите се бяха надули.

# 34
Явно търсят бързо да се оттърват, преди да са се разлепили от влагата. И са мацнали, за да примамят "готов за нанасяне". Освен наблъсканото нов блок на метър от друг, мразя блокове, сложени като в нищото, да гледам голи поляни с трънаци и да се чудя от кой храст ще ме залае бездомно куче.

Alis, не се отчайвай, ще се намери. Успокояваш ме, че не съм сбъркана аз Simple Smile Да не мога нищо да харесам. Т.е. ако разполагах с бюджет, да харесам, ама като няма, ще търсим из панелните "спални".

# 35
Поздравления за подбора на картинките- много ми харесват.

Метрото няма какво да  стимулират ползването му, от това което чувам е препълнено в часовете пик и пълно през останалото време.
Нито пък е панацея за трафика в София, ползва едни конкретни не много квартали , доста населени също за бърз достъп до центъра.

# 36
  • София
Явно търсят бързо да се оттърват, преди да са се разлепили от влагата. И са мацнали, за да примамят "готов за нанасяне". Освен наблъсканото нов блок на метър от друг, мразя блокове, сложени като в нищото, да гледам голи поляни с трънаци и да се чудя от кой храст ще ме залае бездомно куче.

Alis, не се отчайвай, ще се намери. Успокояваш ме, че не съм сбъркана аз Simple Smile Да не мога нищо да харесам. Т.е. ако разполагах с бюджет, да харесам, ама като няма, ще търсим из панелните "спални".

Даааам. Аз търся до 60 000 - 65 000 евро, тъй като едната част ще си я самофинансирам чрез продажба на имот, а остатъка от банка. Но за момента просто е трагично положението. Снимките са перфектни, а като отидеш да видиш е коренно различна картинката. Аз търся нещо, което да е Ок за живеене на първо време и после лека по лека да се прави ремонт и да се освежава, но явно ще е доста трудно. Но надявам се до пролетта да си намеря моето жилище.

# 37
Успех! Аз се надявах до зимата, но явно няма да стане. Търся от времето, когато цените едва бяха почнали да се качват, но пък тогава предлагането беше доста мижаво. А и тогава ме осигуряваха на минимална заплата Sad което беше доста кофти за кредит. Вече се специализирах по снимки да познавам недостатъците.

# 38
Е, позволи ми да имам някаква представа за квартала, родена съм там и няма как карето около Семинарията и гората срещу Н.Вапцаров да е скапан район на Лозенец (може да има неподходящи имоти, но има и други). Долни Лозенец не ми харесва толкова, защото е ниско, с по-мръсен въздух  и на практика вече си е съвсем център - с нищо не се отличава от по-удобната локация около баня Мадара и НДК например.
Там от НПМГ в посока Черни връх има такива приятни стари кооперации ...

И да ви кажа, продавачи, ако искате да предлагате нещо готово, ремонтирано, не слагайте залепен мокет.
Ма майко, що мъка има по тоя свят ...

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 16:31 от bachkator

# 39
Е, позволи ми да имам някаква представа за квартала, родена съм там и няма как карето около Семинарията и гората срещу Н.Вапцаров да е скапан район на Лозенец (може да има неподходящи имоти, но има и други). Долни Лозенец не ми харесва толкова, защото е ниско, с по-мръсен въздух  и на практика вече си е съвсем център - с нищо не се отличава от по-удобната локация около баня Мадара и НДК например.
Там от НПМГ в посока Черни връх има такива приятни стари кооперации ...

Цъ, milittana не иска старо, само ново Simple Smile  Там и ново има, ама не излиза на пазара или ако излезе, му искат майка си и баща си.

Иначе баня Мадара и НДК нямат парк наблизо (това на НДК не е никакъв парк), затова за мен е по-лоша  локация от долен Лозенец.  Но дали в долен Лозенец на milittana й е удобно или не, няма особено значение, защото там така или иначе има силно ограничено предлагане на много високи цени.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 16:40 от Анонимен

# 40
В Долен Лозенец има НС, да, на високи цени, но както казах не търся там. Надявам се не съм засегнала някого със скромните си предпочитания и не смятам да споря за хубостта на този или онзи квартал. Много е хубаво всеки да се чувства добре в този, в който живее. И да - до гората в Лозенец има много хубави кооперации, даже и ново строителство, харесала съм си някои неща съвсем на зелено и чакам. Аз не бързам и няма да купя на всяка цена и каквото и да е.

# 41
Е, кво да се засягаме. Около 100% от населението иска да живее в тих, спокоен квартал със зеленина и удобства на близо.

# 42
В Долен Лозенец има НС, да, на високи цени, но както казах не търся там. Надявам се не съм засегнала някого със скромните си предпочитания и не смятам да споря за хубостта на този или онзи квартал. Много е хубаво всеки да се чувства добре в този, в който живее. И да - до гората в Лозенец има много хубави кооперации, даже и ново строителство, харесала съм си някои неща съвсем на зелено и чакам. Аз не бързам и няма да купя на всяка цена и каквото и да е.

Абсолютно подкрепям! И да не му пречи, че автобусите са на високосна година и трябва да виси с децата по спирките   Hug  

И за мен това е правилната политика  Peace Може нещо да изпадне някъде, човек трябва да следи и да бъде готов. За коя гора в Лозенец става въпрос?

Е, кво да се засягаме. Около 100% от населението иска да живее в тих, спокоен квартал със зеленина и удобства на близо.

Ха-ха - точно  Peace

Я вижте това чудо срещу Семинарията - за 3100 е/кв с ДДС, на Велчова завера с паветата и целия безумен трафик от там. И какъв е тоя парк отзад - там е сградата на ФМИ и тяхната градина, ама тя не изглежда така.  newsm78  

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15012466611267 … k=38moqh&f1=1

От обявата "Изложение изложението е изцяло източно, като ще можете да се наслаждавате на зеленината, която двора на Софийската семинария предоставя" - тоест, и трите стаи гледат към улицата с трафика и задръстванията.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 17:44 от Анонимен

# 43
Това е егати сградата, на пръв поглед с много силен "Уау ефект", ама след трезво разглеждане е вече мяза на рожба на напушен архитект. Няма една правоъгълна стая, нищо не е функционално, а за да си паркираш колата в някои от гаражните клетки трябва или да си факир на волана или да ти е много малка колата Mr. Green И никакви гори няма наоколо, разбира се.
Но все някой ще купи, предполагам ooooh!

# 44
ЧС, точно  Peace 

Сградата щяла била да бъде с "архитектурна еклектика от орнаменти от вселенските магически символи на елбетица и Двореца на дожите"  Joy Лудница!

Общи условия

Активация на акаунт