Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 71 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Просторен хол, кварталът не е лош, обаче и тук се здрависваш със съседа. Хубаво изкарали масичка, ама си пиеш кафето под надзора на още сто човека. Триъгълният гардероб в микроспалнята също не ми хареса. За тази цена трябва да се постарае доста офериращият. Всъщност Дианабад има не лоши места за живеене, но ме е страх да не го зашият с НС като Хладилника и Студентски и да се окепази и там.

# 451
  • София
Дианабад, 180 хил евро ? 150 квадрата, дали ги има? Дори да ги има, от 3 тераси никой няма нужда. Тесен и безсмислено дълъг хол, не е уютно. Ратановата мебел е вдигнала цената с едно 30 хиляди сигурно Grinning
Поне да ставаше ясно дали има паркомясто , дали е към апартамента и тогава 150 хил може да не е лоша цена. Нооооо 180 хиляди ! Уау !!!

# 452
Каква е тази цифра...тези дворец ли продават
На 200 метра от  училище, Сити център-а и от метростанция, 10 минути пеш до НДК или Южния парк (всъщност и отсреща паркът се води към Южния). Наоколо са само малки кооперациийки, зелена зона отскоро. Струва си парите, особено за който ги има Simple Smile

# 453
 Нз на мен ми харесват, само предлагам Simple Smile Но пък не съм си тръсил жилище за такъв бюджет. Дианабад не ми е топ квартал освен до метрото някъде, но нали искат да има гора/парк...

# 454
Само да вметна за търсещите,  че трябва да се абстрахирате от обзавеждането, защото най-често продавачът си го взима, та не би трябвало да ви отказва от жилището.  А и винаги може да се постигне договорка да се махне срещу намаление в цената или пък да се продаде в ОЛХ.

# 455
На 200 метра от  училище, Сити център-а и от метростанция, 10 минути пеш до НДК или Южния парк (всъщност и отсреща паркът се води към Южния). Наоколо са само малки кооперациийки, зелена зона отскоро. Струва си парите, особено за който ги има Simple Smile

100 хил. и кусур евро стаята? Не мисля, че си струва. Поне да не се гледахте със съседите през прозорците....

# 456
365 хил евро за апартамент...за мен няма апартамент, който да си струва такива пари.

# 457
тия луди ли са Wink за 365 хиляди евра ще си купя парцел, който ще дам за обезщетенит, и ще взема застоена площ 30%. което е мииинимум 700-800 квадрата. Мога да си ги взема като 10 апартамента по 80 квадрата, и като 2 по 400. Нека да ми е тясно тогава Wink

# 458

Освен това наблизо няма свестен супермаркет. То един Южен парк не стига, трябва и да се яде, нали?

# 459
  • София
365 хил евро за апартамент...за мен няма апартамент, който да си струва такива пари.

https://www.spainhouses.net/en/apartment-sale-valencia-valencia-2088239.html
Понеже горе споменах, Валенсия, 3 спални , 2 бани, близо до центъра, не е далеч и от плажа
155 хил евро. Пише 100 квадрата, но мисля че при тях се мерят само стаи, без сервизни, коридори  и тераси, без мазета, и без стените Grinning Дано не бъркам, но мисля че при тях е така.

# 460
тия луди ли са Wink за 365 хиляди евра ще си купя парцел, който ще дам за обезщетенит, и ще взема застоена площ 30%. което е мииинимум 700-800 квадрата. Мога да си ги взема като 10 апартамента по 80 квадрата, и като 2 по 400. Нека да ми е тясно тогава Wink
Rumka, купувай:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1r14871698704578 … k=39uzzw&f1=1
Само че при РЗП 950 кв.м., 30% е около 317 кв.м., а този е готов и цената му май даже беше с ДДС! Направо си е оферта Simple Smile

# 461

Освен това наблизо няма свестен супермаркет. То един Южен парк не стига, трябва и да се яде, нали?
Билла и малко по-нагоре по Черни връх Фантастико са достатъчни. Ако на отсрещния тротоар имаше супер хипер мега гига маркет цената щеше да е поне 50 000 евро нагоре Grinning
Забравих за 13-ти ДКЦ на съседната улица.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 14:00 от Анонимен

# 462
Rumka, купувай:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1r14871698704578 … k=39uzzw&f1=1
Само че при РЗП 950 кв.м., 30% е около 317 кв.м., а този е готов и цената му май даже беше с ДДС! Направо си е оферта Simple Smile

Това е доста по-оферта от апартамента.

# 463
И после се чудим защо са скъпи апартаментите, дето ни ги продават. Като ги взимат по 1400 евро квадрата парцелите, по колко да продават готовите жилища, че да им излезе сметката?

# 464

https://www.spainhouses.net/en/apartment-sale-valencia-valencia-2088239.html
Понеже горе споменах, Валенсия, 3 спални , 2 бани, близо до центъра, не е далеч и от плажа
155 хил евро. Пише 100 квадрата, но мисля че при тях се мерят само стаи, без сервизни, коридори  и тераси, без мазета, и без стените Grinning Дано не бъркам, но мисля че при тях е така.

На 4-а снимка усвоена тераса ли е, или така ми се струва?

Общи условия

Активация на акаунт