Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 158
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може ли да ми дадете координатите на Лили моля. Благодаря предварително. Simple Smile

# 136
Може ли да ми дадете координатите на Лили моля. Благодаря предварително. Simple Smile
Има го на първа страница в анкетата. Сподели после мнение, ако я посетиш. ✌

# 137
  • София
Благодаря Ви !!!

# 138
Тази Лили на какви карти гледа и за какъв срок - 3, 6 месеца или повече?

# 139
Гледа на Таро. Иначе сроковете са различни, като си цепиш картите ти излизат неща от настоящето, върху които като добавяш нови карти ти излиза бъдещото развитие на нещата. За някои неща казва срокове, за други не.

# 140
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала.Имам спешна нужда насока съвет помощ....давя се в собствената си безизходица месеци наред...
Моля ви дайте някакъв номер не съм от София.. и не мога да отида на място..при изброените ... някоя от Вас да се е консултирала по скайп телефон ...или подобно и да е останала доволна..?Без значение е дали таро, ястовидство и прочие..стига да получа яснота по въпросите които ме интересуват..
П.п по напред в темите съм писала...обиколката в опит да намеря човек който да не ми "продаде мечти и надежди..." а да назовава нещата директно... се увенча с неуспех...поне за мен..Хубав ден ви пожелавам...
И предварително благодаря..🌹

# 141
Здравейте, някой има ли сбъдната прогноза от Карла? А със сроковете как се справя?

# 142
Здравейте.
Бих искала да попитам знаете ли случайно някакви номера за контакти с този ходжа Алейдин Тахиров? Преди година, две ходих при него и останах доволна. Искам отново да се свържа с него, но не намирам никакви номера за контакт с него. Ще съм Ви много благодарна, ако и оставите мнение, ако сте били при него. Развалял ли ви е магии, или предсказвал ли ви е неща, които са се случили? Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 17:57 от bubanka

# 143
Здравейте.
Бих искала да попитам знаете ли случайно някакви номера за контакти с този ходжа Алейдин Тахиров? Преди година, две ходих при него и останах доволна. Искам отново да се свържа с него, но не намирам никакви номера за контакт с него. Ще съм Ви много благодарна, ако и оставите мнение, ако сте били при него. Развалял ли ви е магии, или предсказвал ли ви е неща, които са се случили? Благодаря предварително Simple Smile
Като за начало ползването на Google дава резултати. В последствие се задава въпрос как така много доволна, нова потребителка може да зададе въпрос във форум на bg-mamma, а не може да направи елементарно търсене в гугъл ( но може да се регистрира във форума! ) ?
Нищо лично, просто си задавам въпроси и не искам да им давам отговор ....

Един цитат от въпросният господин:
Цитат
Аз работя най-евтино в цялата страна. Убедете сами в интернет. При мен цената за едно гледане в Пловдив е 64 лв, а когато лекувам болест или развалям магия се изчислява според данните на човека или според каноните на Корана, в зависимот от проблема и дали магията е по-стара. Моите цени не са в хиляди левове.
Така че всеки да си прави сметката !

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 18:54 от Lan_7

# 144
  • София
А пък да не можеш да се сетиш година или две са... нещо не е по вкуса ми тази плоска реклама

# 145
Здравейте.
Като за начало ползването на Google дава резултати. В последствие се задава въпрос как така много доволна, нова потребителка може да зададе въпрос във форум на bg-mamma, а не може да направи елементарно търсене в гугъл ( но може да се регистрира във форума! ) ?
Нищо лично, просто си задавам въпроси и не искам да им давам отговор ....

Един цитат от въпросният господин:
Цитат
Аз работя най-евтино в цялата страна. Убедете сами в интернет. При мен цената за едно гледане в Пловдив е 64 лв, а когато лекувам болест или развалям магия се изчислява според данните на човека или според каноните на Корана, в зависимот от проблема и дали магията е по-стара. Моите цени не са в хиляди левове.
Така че всеки да си прави сметката !

Здравейте!
Искам да кажа, че потърсих в Google не един път, но навсякъде намерих различни номера, които не са валидни Simple Smile Това не е никаква реклама, просто видях темата и исках да се допитам,  затова си направих и профил.

# 146
  • София
Здравейте, пак се включвам,но исках да ви попитам на колко от Вас се сбъднаха нещата ,които са Ви казани? Без значение при кой сте ходили и в какъв срок са били прогнозите.Може и със закъснение, но все пак са се случили. Интересуват ме само неща за бъдещето. Моля споделете! bouquet

# 147
  • София
извинявам се пак,но само още нещо да попитам. Може ли да ми дадете координати на Емилия от люлин 6. Благодаря Ви предварително. И дали тези в анкетата са нейните? bouquet Все пак ще съм благодарна да ми ги напишете пак. bouquet

# 148
  • София
Здравейте, пак се включвам,но исках да ви попитам на колко от Вас се сбъднаха нещата ,които са Ви казани? Без значение при кой сте ходили и в какъв срок са били прогнозите.Може и със закъснение, но все пак са се случили. Интересуват ме само неща за бъдещето. Моля споделете! bouquet

Ваня Спасова

# 149

Диди , за сега се сбъдват, за Ваня някой неща са така, някой не,понеже с Диди казаха противоположни неща за определено нещо,и по-скоро се сбъдват думите на Диди. ( Даниела)

Общи условия

Активация на акаунт