Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 144
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Някой ходил ли е скоро при Искра от Бистрица? Или някой, който има желание да ходи скоро? Свързах се с нея, но вече приема само на място, по телефона отказва да гледа, защото й звънели денонощно.
Тя може и да гледа денонощно, ама не вижда. Там е проблемът.

# 121
Момичета ,може ли информация за Елена от Пловдив , гледа на кафе и живее в Кичук Париж. Моя позната ми я препоръча ,ако някой я посещавал моля за мнение.
Аз чакам да споделят още за Елена от Пловдив, един я препоръчва,но аз искам да чуя и още отзиви за нея.Как гледа на карти,кафе?Задава ли въпроси или само тя ти говори,ето тези неща.Благодаря!

# 122
Аз съм била при Елена, гледа на кафе. Не задава въпроси почва да ти говори веднага и не спира докато ти не кажеш нещо. После можеш да задаваш въпроси и тя ти отговаря с почукване на масата. На мен ми позна, освен едно което още чакам да дойде месеца, който тя каза. Ако отидеш сподели после.

# 123
Някой ходил ли е скоро при Искра от Бистрица? Или някой, който има желание да ходи скоро? Свързах се с нея, но вече приема само на място, по телефона отказва да гледа, защото й звънели денонощно.

На мой бивш Искра му била познала даже специалността, която ще учи и университета, още в 10-ти клас, при положение, че тогава се е бил насочил към съвсем друго. И още куп други неща, а той е краен скептик, даже й беше забравил името, помнеше само, че е от Бистрица и се присети, че всичко се е случило както му го е казала, когато аз случайно повдигнах темата за търсенето ми на подобен род хора. Доколкото разбирам ти си с негативен опит от нея? Сигурно си писала, чела съм темите преди време, но не мога да се сетя в момента за конкретно негативно мнение. По-скоро исках да пробвам при човек, с когото можем да се чуем по телефона. Засега съм била само при Емилия, едното от нещата , които каза, че ще се случи вече се беше случило, към момента на моето посещение, так че малко бавно ги получава сигналите от космоса явно Grin а за другите, за които даде срок, той изтече и нищо не се случи. Емилия лично на мен ми каза, че ако имам пак някакъв проблем да й звънна да се чуем, нямало проблем, ама нещо изгубих мотивация.
Тук имаше един мъж, много хвален във всичките теми, гледаше на карти в центъра на София, преди време му звънях и каза, че няма да ме приеме щом не се познаваме и директно ми затвори телефона. Някой има ли информация дали работи още изобщо и защо отказва прием.

# 124
За Искра: Преди много много години може и да е имала дарба. После обаче, както знаем много от хората във форума, започна да "консултира" по телефон в обеми, които явно не са за нейната енерия (ако предположим, че я има за тези цели). Не видя изобщо развитие на мои отношения, макар че направи точен портрет на човека, за когото питам. Даваше и безумни срокове предвид ситуацията. Особено опасно: дава акъл по здравни въпроси. Ако ми беше повлияла, сега щяхме да имаме инвалид вкъщи. Но аз ходя където ходя, питам, изслушвам и накрая правя това, което вътрешният ми глас ми казва. Горещо препоръчвам такъв подход на всички. ✌

За мъжа от центъра: ако е този, за когото мисля, той вече работи само с препоръки, защото има лош опит с посещавали го на случаен принцип.

# 125
Аз съм била при Елена, гледа на кафе. Не задава въпроси почва да ти говори веднага и не спира докато ти не кажеш нещо. После можеш да задаваш въпроси и тя ти отговаря с почукване на масата. На мен ми позна, освен едно което още чакам да дойде месеца, който тя каза. Ако отидеш сподели после.
Обадих се на Елена и тя ми каза,че гледала като се задават въпроси,това беше вчера и се зачудих да ходя ли като тя самата не вижда нещата  ,а трябва да и задавам въпроси!?Ето ,че сега пишеш Рончо ,че тя говорела и след това ако има въпроси да питам.Защо на мен така каза,ако реша да отида ще е както ти ли казваш,чудя се да не е едно напразно даване на пари ,където ни са нужни!?

# 126
Незнам Славена аз съм била един път при нея и още щом си изпих кафето тя започна да ми говори. Аз накрая казах , че имам въпроси и така. Незнам при другите как процедира. Ако се решиш разкажи после!

# 127
Някой от вас посещавал ли е небезизвестния Адем ходжа и какви са впечатленията ви?
Не видях специална тема.

# 128
Не познава, ако ще да гледа без да спи! При мен нищо не е станало от това дето ми е казала 2 години преди! ЛЪЖА Е!

# 129
  • София
Извинявам се много ,но искам да Ви попитам за мнения за Ели Загорова. Бях веднъж при нея. Позна доста от сегашната ситуация,но и ми каза неща за бъдещето. Искам да знам ако има някои от вас ,които са я посещавали, дали нещата дето им е предсказала са се сбъднали? newsm78

# 130
Извинявам се много ,но искам да Ви попитам за мнения за Ели Загорова. Бях веднъж при нея. Позна доста от сегашната ситуация,но и ми каза неща за бъдещето. Искам да знам ако има някои от вас ,които са я посещавали, дали нещата дето им е предсказала са се сбъднали? newsm78

Аз съм я посещавала - 2 пъти. От първия път позна 1 нещо. За другите неща (от второто ми ходене) - нещата закъсняват вече 9 месеца. Познава характера на хората. И двата пъти каза препокриващи се неща, почти еднакви, но за съжаление все още не са се случили.

# 131
  • София
Благодаря много. Явно основното е, че наистина познават настоящето. Много ми се щеше някой да каже,че му се е случило нещо и от бъдещето макар и със закъснение.......защото на мен ми предрече и смърт на близък.....изобщо сериозни неща........затова много ме безпокои....въпроса

# 132
Ако все пак нещо се случи - ще напиша. Simple Smile

Използвам да напиша и за още някои, които съм посетила:
1. Роси от Пловдив - за съжаление нещата не се случиха и като гледам как се развива ситуацията няма да се случат. Просто не мога да си представя, че нещата ще се обърнат по казания от нея начин (става дума за лични отношения).
2. Емилия от Люлин 6 - нещата не се случила в срок (септември-октомври), но се надявам все пак да се случат. Има едно събитие, което е по-далечно, та ще видим.

# 133
Здравейте,

Ходих при Лили от Разсадника. Ориентира се доста добре в нещата без аз да я насочвам. За настоящето на картите излезе това, което ме интересува основно в момента. Ще видим дали нещата за бъдещето ще излязат така, но аз вече ходих при няколко човека и всички казват същото, което ме кара да си мисля, че е вярно. Жената е много симпатична и поне според мен умее да гледа на таро, не остави съмнение в мен. Разбира се, това е индивидуално и лично мое мнение.

Поздрави

# 134
  • София
Здравейте,

Ходих при Лили от Разсадника. Ориентира се доста добре в нещата без аз да я насочвам. За настоящето на картите излезе това, което ме интересува основно в момента. Ще видим дали нещата за бъдещето ще излязат така, но аз вече ходих при няколко човека и всички казват същото, което ме кара да си мисля, че е вярно. Жената е много симпатична и поне според мен умее да гледа на таро, не остави съмнение в мен. Разбира се, това е индивидуално и лично мое мнение.

Поздрави

Хихи, радвам се, че още някой е доволен от нея (освен мен), дано е познала за бъдещето, че прогнозата и беше хубавка. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт