Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 158
  • 749
  •   2
Отговори
# 105
А, дали Лили работи от разстояние?И аз искам да чуя мнение моля..ще следя темата!

Мисля, че не, аз ходих лично, останалите в темата (доколкото знам) също. На мен ми се вижда неточно да се редят карти от разстояние. Най-малкото е важно всеки сам да си ги цепи, а не някой друг. Има хора, които го правят, но аз не им вярвам и съответно не им търся "услугите".

Какво Ви е мнението за Лили,ако сте ходили при нея ? Simple Smile Благодаря предварително за отговора ви

# 106
Писах ѝ на Карла, ще ви споделя след това мнение. И аз се замислих за Лили.

# 107
За кога имате уговорка с Карла? Лично ли ще ходите или по телефона?Simple Smile

# 108
За Карла- много мила и любезна жена, горе долу се ориентира добре, не казва само хубави неща, не иска да маха магии и т.н., което е добре. Много общо говори като цяло, това не ми харесва. 30 лева за един срок, че уж нещата ще тръгнат и ще мина в друг по хубав период. Със смесени чувства съм лично аз за нея.

# 109
  • София
А, дали Лили работи от разстояние?И аз искам да чуя мнение моля..ще следя темата!

Мисля, че не, аз ходих лично, останалите в темата (доколкото знам) също. На мен ми се вижда неточно да се редят карти от разстояние. Най-малкото е важно всеки сам да си ги цепи, а не някой друг. Има хора, които го правят, но аз не им вярвам и съответно не им търся "услугите".

Какво Ви е мнението за Лили,ако сте ходили при нея ? Simple Smile Благодаря предварително за отговора ви

Аз писах по-назад в темата за посещението ми при нея, ще се повторя. При мен се ориентира много точно в моята конкретна ситуация, нарочно я оставих да говори без да подсказвам, защото има такива, които искат първо ти да споделиш нещо и после си доразвиват...За бъдещето не знам дали е познала, рано е още да се каже, ходих при нея преди около 3 седмици. Впечатли ме, че видя конкретни случки и факти, които не могат току така да се налучкат, говори за конкретни неща, а не общо и дори описа на външен вид най-близкия ми човек. Та аз лично и вярвам...

# 110
Момичета ,може ли информация за Елена от Пловдив , гледа на кафе и живее в Кичук Париж. Моя позната ми я препоръча ,ако някой я посещавал моля за мнение.

# 111
Здравей Ане аз съм била при Елена много съм доволна. Нямам тел. но ако отидеш на място тя записва горе долу след 7 дни.

# 112
Здравей Ане аз съм била при Елена много съм доволна. Нямам тел. но ако отидеш на място тя записва горе долу след 7 дни.
Може ли за Елена да ми кажете какви пари взима за гледане и ако разваля магии колко?Благодаря!

# 113
Може ли за Елена да ми кажете какви пари взима за гледане и ако разваля магии колко?Благодаря!
/Благодаря ти много , разбрах,че няма точна такса, за сега и телефон няман ,но моята позната ще ми го даде.

# 114
  • София
Някой посещавал ли е Бисер ? Гледа в квартала  в който живея , буквално в съседния блок .  Става въпрос за София . От скоро е там по малко от година .  Днес минах и от любопитство  погледнах на вратата , видях , че е написал , че се казва Бисер . Наблюденията ми за него са по скоро песимистични .  Колкото пъти съм минавал покрай него , само един път ми е направило впечатление вътре да има човек . Та ако някой е ходил при него да каже мнение . Търсих в предни теми но не намерих нищо за такъв човек  .

# 115
Добре де ,Нимуе радваме се ,че има хора като теб.Ние ще си платим,всичко си има цена ..не искаме ей така да си хабиш дарбата защото това си е психическа умора, все пак  е и време!Моля да пишеш ,дали може от разстояние да гледаш ?Благодаря предварително.

Искам да вметна нещо, за разстоянията - няма никакво значение кой къде е, всичко се вижда и се знае.
И никак не е нужно някой да ходи при някой прогностик, за да му каже нещо. затова не вярвайте, че е адски важна снимката и рождената дата, това са глупости - няма такова нещо.Добрият прогностик ще види както му е нужно. Ако ще да сте на 10 000 км.

Чудя се откъде идва тази натраплива идея, че трябва да си лице в лице, не, това никак не е необходимо.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 11:14 от Гудрун

# 116
  • Sofia
Извинявам се и на двете страни,но измествате темата с личен спор.Чета от скоро с интерес темата и това,което споделяте,но тя си губи смисъла с този панаир от последните страници.

# 117
Някой може ли да ми препоръча ясновидец, от който е доволен и с който мога да осъществя връзка по телефон, скайп или вайбър, защото не съм в България и да му преведа парите по банков път?

# 118
Някой може ли да ми препоръча ясновидец, от който е доволен и с който мога да осъществя връзка по телефон, скайп или вайбър, защото не съм в България и да му преведа парите по банков път?

Карла гледа по скайп, но не мога да ти кажа дали е добра. Аз изчетох почти всички теми от този форум (за ясновидците) и за всеки един, който е обсъждан, има и положителни, и отрицателни мнения.

# 119
Някой ходил ли е скоро при Искра от Бистрица? Или някой, който има желание да ходи скоро? Свързах се с нея, но вече приема само на място, по телефона отказва да гледа, защото й звънели денонощно.

Общи условия

Активация на акаунт