Ясновидци/врачки - тема 34

• 249 745
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Добре. А знаете ли някой който може да ми помогне  наистина  а не само хали гали да ми говори.моля ви помогнете ми.

# 91
  • Монтана
Недейте Неделчо как може толкова пари да искат тия?Това е грях.

# 92
Ходих при анастасия Христова  шарлатанка.тази фидес и тя шарлатанка. Към каго да се обърна кажете

# 93
Освен  че много  пари и дават празни надежди на хората което е супер  гадно и подло.днес писах на карла .30 лева е тарифата за разговор по скайпа и се надявам да ми помогне

# 94
Неделчо, ти за ясновидска информация можеш да ходиш при когото пожелаеш, тук е обсъждано кои са с по-голяма познаваемост. Обаче самото събиране с жена ти на теб се пада. Ако искаш да имаш жена до себе си, дръж се като мъж - виж от какво е недоволна тази жена, че да си тръгне и работи по тези проблеми. Няма кой страничен човек да я залепи за теб и да живеете мирно и щастливо, нали разбираш това?!

# 95
  • София
За жалост никоя няма да ти помогне... По-скоро да споделиш тук какъв точно е проблема. Ще получиш.адекватни съвети.

# 96
  • Пловдив
Малееее,това е ужас !!! #Sniper
Тези мислят ,че хората ги печатаме тези пари и за нищо ги нямат 700 лв.
На такива Господ трябва да им покаже ,къде им е мястото  Mr. Green
Те да изпаднат в такива ситуации ,ама не 700 ,ами 70000 да дадат !!!
Изнуднат хората ,който и за сламка се хващат  Sad
УЖАС НАПАСТ !
Всеки се прави на гадател  само да откопче  пари #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 97
  • Монтана
Хубаво е да има наказание за тези врачки!И то затвор.Но защо сами се набутваме между шамарите ?Май и ние имаме вина повечко ooooh! За щастие не ми се е налагало да ползвам услуги освен ясновидство един единствен път ,но съм доволна ,А тарото винаги ми е било нтересно ,но май няма хора които гледат за апо малко от 50лв на сеанс.Бях потресена!

# 98
Мислех да не пиша, ама...
Човеко, това което се случва е неприятно обаче според мен може да направиш следното нещо, щом разговорите на този етап не помагат:
1. Отиваш при ясновидец да ти каже за какво иде реч - в смисъл дали има нещо направено за раздяла или няма.
2. След като се увериш в отговора му, ако има нещо направено търсиш начин да го развалиш. Ако НЯМА нищо направено - никой освен теб не може да ти помогне - в смисъл изправяш се пред жената и си изяснявате кое какво и как е. Ако тя сама е взела такова решение, всякакъв тип "външни" намеси са НЕБЛАГОПРИЯТНИ, като от последствията им ще си патиш след време.

Предупреждавам: Намесата в чужд живот по какъвто и да е начин с цел лична изгода в последствие причинява многократно повече неприятности. Човек трябва да се съобразява с личността и желанията на този който му е насреща !
Успех в изясняване на отношенията.

# 99
Може ли координати на Лили ?
Благодаря предварително
Номерът й го има в анкетата, линкът към анкетата е на стр.1 от темата. Hands V

И кой където ходи, моля пишете впечатления, за да може повече хора да си правят изводи дали да ходят някъде или не.

Здравейте,

Колко взима Лили за таро?

# 100
Цитат на: dreamzz
Здравейте,

30 лв.

# 101
Може ли малко подробности как протича разговора с Карла? На какво гледа? Задават ли й се въпроси?Посочва ли срокове - примерно: мес. януари; след 3 месеца или говори общо?

# 102
  • София
Може ли координати на Лили ?
Благодаря предварително
Номерът й го има в анкетата, линкът към анкетата е на стр.1 от темата. Hands V

И кой където ходи, моля пишете впечатления, за да може повече хора да си правят изводи дали да ходят някъде или не.

Здравейте,

Ако отидеш, напиши мнение моля.

# 103
  • Монтана
А, дали Лили работи от разстояние?И аз искам да чуя мнение моля..ще следя темата!

# 104
  • София
А, дали Лили работи от разстояние?И аз искам да чуя мнение моля..ще следя темата!

Мисля, че не, аз ходих лично, останалите в темата (доколкото знам) също. На мен ми се вижда неточно да се редят карти от разстояние. Най-малкото е важно всеки сам да си ги цепи, а не някой друг. Има хора, които го правят, но аз не им вярвам и съответно не им търся "услугите".

Общи условия

Активация на акаунт