Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 509
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Някой ползвал ли се е от безплатните предсказания в сайта ufoport.com/forum ? Има ли доволни?

# 391
Някой ползвал ли се е от безплатните предсказания в сайта ufoport.com/forum ? Има ли доволни?
Това с безплатните предсказания и то от сайт ... на мен ми е малко странно. Не, не съм ползвал този сайт който описваш. Гадаенето не е шега работа и се прибягва до него ако наистина имаш сериозен проблем. Даже и тогава е трудно да намериш човек, който наистина има дарба и може да ти помогне. Може да пробваш да пуснеш въпроса си в темата за Таро и ако от там някой ти отговори - о.к. Иначе имай предвид, че интернет гадаенетос писма, sms-и и такива ми ти виртуални изпълнения си е вятър работа и си е загуба на време и пари. Нареждането на карти трябва да е от човек, не от машина и е желателно ти да цепиш картите. Прочети темите назад и си направи изводи ако искаш да отидеш при някого и наистина ти е сериозен проблема. Успех Simple Smile

# 392
Здравейте, бих искала да отида на добра ясновидка в София. Естествено,не очаквам супер точност,тъй като съм на мнение, че има съдба,но в крайна сметка всичко си зависи от нас и нашите действия. Просто напоследък имах труден период, който мислех,че е приключил,но явно не е . Може да ми пишете и Лс. Благодаря предварително.

# 393
Здравей те може ли да ми дадете някаква Информация за Стефка от Велико Търново Разваля ли Магии че е Пойскала 1000 евро от мой близък човек за раваляне на Магия

# 394
  • Пловдив
Аз питам за тази Елена, която гледа в собствен офис, до малката бензиностанция до Халите . Мисля, че не ходи в пенсионерско кафене. На мен не ми изброи никакви зодии.Останах доволна, каза неща който няма от къде да ги налучка, а за бъдещето още не е станало , но и още не е дошло времето дето тя го каза.
Ами да за същата става на въпрос.Успех за бъдещето.
Аз също не съм доволна .
Тя е в един офис и с една г-жа дето гледа на таро и тя е 0 поне при мен нищо !

# 395
Моля за информация за Стефка Златкова от Велико Търново Разваля ли Магии и познава ли Нещо за в Бъдеще може ли да и се Вярва

# 396
Аз понеже съм обикновен човек, предпочитам да отида при някоя баба/дядо на село дето гледа/разваля, както тя/той си знае, вместо при топ гледачки с невероятни възможности. Знам си моето килимче до къде ми стига и какво искам. За това няма да се редя на опашки  за прием.
Та пак да попитам за някой с дарба в района на Варненско ? 

# 397
Цената за восоколеенето е 10 лв. и зареждане на вода 10 лв. ,тези цени остават ли същите при Валя!? Ако се обади човек на НЕЯ променя ли се ценоразписа? Аз зная ,че човек с дарба не определя парите ,а благодарните хора оставят като тръгват.За това е писано много пъти тук,така ли е!?

Какво точно значи, че човек с дарба няма определена такса?  Той да не би да се храни с прана??? Или някой е длъжен да ви реши проблема безплатно? Аз пък предпочитам да си платя. Нищо във Вселената не е безплатно и по-евтино ми излиза да си го платя в пари, а не по друг начин. Тези хора ( говоря за хората с дарба, а не за шарлатаните) хабят време и огромна енергия. Според мен заслужават да получат заплащане за труда си. Ако дойдеш при мен за услугата, която аз предлагам, ами ще си платиш, толкова колкото е таксата на пазара. Аз продавам 20 години знания и опит. Предлагам качествена услуга срещу тези пари. Като ти е скъпо, свърши си го сам. Такива тарикати, обикновено после реват. Ами това е положението. При езотериците е същото. И за тях сиренето в магазина е 15 лева, както и за мен. И ако някой ми е помогнал срещу 30, 50 или 120 лева.....халал да са му! Аз съм благодарна за помощта!

# 398
  • София
И аз винаги си плащам.
Когато отидеш в черква и попа ти чете молитва, или искаш светена вода - плащаш! За различните ритуали в църквата също се плаща. Даже си имат тарифа.

# 399
 Само попитах,10лв и 10 лв.Всеки си прави сметка.Божеее,зная ,че на свещеник се плаща 1-2 лв,за свещ 0,40ст,1лв,2лв 5лв Боже,пази!

# 400
    За църквата можем да поспорим. За светена вода НИКОГА не са искали пари.Единствено са искали пари за шишенцето ( 1 лв ), но ако си носиш свое или сам си наливаш или питаш и ти наливат. Случвало се е да няма светена вода ( свършила ) и тогава те препращат в най-близкия съседен храм. На всяка първа седмица от месеца се прави водосвет за да има светена вода за нуждите на храма, така че питайте и тогава отидете и си налейте повече.
    Вярно е, че за някой четения на молитви има обявени цени.За това най-добре се пита в съответния храм. За мен е по-важно свещенника, който чете молитвите, а не тяхната цена. Ако някой го притеснява цената, то да провери какви служби се четат в храма за седмицата и да отиде на служба. Там записването на име е символично - 10 или 20 стотинки, а ако не може да се запише - си взема само свещ и влиза в храма. В молитвите задължително, след изброяване на записаните имена се казва " и за всички присъстващи в този свят храм".
    Това за таксите сме го говорили многократно. За мен не е приемливо, защото това е дар даден от Бог. Даром е дадено, даром се помага. Има хора които са били с такива дарби, но в следствие "комерсиализация" дарбата отдавна я нямат. За сметка на това си правят реклами за величие и продължават със сериозните такси.   
    Избора всеки си го прави. 

# 401
Здравей те Какво ще кажете за Стефка Златкова от Велико Търново може ли да и се Вярва Благодаря за Отговорите ви

# 402
Здравейте! Посещавах Ангелина от Люлин 2 София, прави ми ритуали нещо не се чувствам в добра форма ( постоянно неспокойство и напрежение в главата ) някой от вас има ли това наблюдение или мнение ще съм благодарен. Иначе ми се стори приятна жена, но знам ли какво се случва.

# 403
Здравейте, интересувам се дали Стефка Казакова още практикува под някаква форма. Преди доста години позна всичко на една роднина след изпратено писмо със снимка до вестник.

# 404
Здравейте! Някой има ли МОБИЛНИЯ на Теменужка от Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт