Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 488
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте мили дами..Четох ви до някъде,може би повече от 15 теми..Какво мислите за Латина,какви са ви отзивите?Извинявам се,ако се повтарям..В понеделник ще ходя при нея пак..Ходила съм по-миналата година на 97 % всичко позна!

За пръв път чувам това име,от къде е ? И как изчислихте 97 % познаваемост ?

# 376
Може ли някой да ми даде тел. на Елена от Пловдив( Кичука) гледа на кафе.

# 377
0877766538, но телефонът и е почети изключен, казаха ми, че сутрин до 10 и е включен, аз не съм очарована от нея , но да видим може да се окаже права,нека се включат и други, ако са я посещавали.

# 378
   Така както вървят нещата ще трябва да гадаем коя е тази нова звезда от Бургаско.
   Някой има ли инфо за резултати от рекламната къмпанията дето я бяха подели за бабата от Костинбродско ? Питаха ме наскоро, та като гледам това медиа маркетинга е голЕма раУта.

# 379
0877766538, но телефонът и е почети изключен, казаха ми, че сутрин до 10 и е включен, аз не съм очарована от нея , но да видим може да се окаже права,нека се включат и други, ако са я посещавали.
     Ходих, ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ,няма такова нещо ,че гледала  на кафе.Заведе ме в едно пенсионерско кафе.Седна до мене ,хвана ми ръката и лека полека бях като на разпит от някоя моя стара съседка ,точно така се чувствах.Все пак и оставих 20 лв.,но с чувството ,че не ми се ходи пак.Докато си отидох, се почувствах много зле все едно ,че някой ме е изцедил.ПОТЪРСИХ ПОМОЩ ОТ ДРУГО МЯСТО И ПО-ТОЧНО ОТ ЕМИЛИЯ  СОФИЯ  ЛЮЛИН 6 И ВЕДНАГА СЕ ПОЧУВСТВАХ ПО-ДОБРЕ.

# 380
Здравейте мили дами..Четох ви до някъде,може би повече от 15 теми..Какво мислите за Латина,какви са ви отзивите?Извинявам се,ако се повтарям..В понеделник ще ходя при нея пак..Ходила съм по-миналата година на 97 % всичко позна!
Познаваемост 0%. Иначе е много лъчезарна жена.

# 381
     Ходих, ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ,няма такова нещо ,че гледала  на кафе.Заведе ме в едно пенсионерско кафе.Седна до мене ,хвана ми ръката и лека полека бях като на разпит от някоя моя стара съседка ,точно така се чувствах.Все пак и оставих 20 лв.,но с чувството ,че не ми се ходи пак.Докато си отидох, се почувствах много зле все едно ,че някой ме е изцедил.ПОТЪРСИХ ПОМОЩ ОТ ДРУГО МЯСТО И ПО-ТОЧНО ОТ ЕМИЛИЯ  СОФИЯ  ЛЮЛИН 6 И ВЕДНАГА СЕ ПОЧУВСТВАХ ПО-ДОБРЕ.
За същата Елена ли става въпрос?Тази при която аз ходих гледа на кафе, изброява зодиите, кой е Близнаци, Лъв ще срещнеш, нищо конкреттно, сигурно и аз бих могла така да гледам.

# 382
Аз питам за тази Елена, която гледа в собствен офис, до малката бензиностанция до Халите . Мисля, че не ходи в пенсионерско кафене. На мен не ми изброи никакви зодии.Останах доволна, каза неща който няма от къде да ги налучка, а за бъдещето още не е станало , но и още не е дошло времето дето тя го каза.

# 383
Аз питам за тази Елена, която гледа в собствен офис, до малката бензиностанция до Халите . Мисля, че не ходи в пенсионерско кафене. На мен не ми изброи никакви зодии.Останах доволна, каза неща който няма от къде да ги налучка, а за бъдещето още не е станало , но и още не е дошло времето дето тя го каза.
Ами да за същата става на въпрос.Успех за бъдещето.

# 384
Аз питам за тази Елена, която гледа в собствен офис, до малката бензиностанция до Халите . Мисля, че не ходи в пенисионерско кафене. На мен не ми изброи никакви зодии.Останах доволна, каза неща който няма от къде да ги налучка, а за бъдещето още не е станало , но и още не е дошло времето дето тя го каза.
Ами да за същата става на въпрос.Успех за бъдещето.
Изтрих си последното изказване ,защото сравних телефоните и се оказва ,че са две Елени Извинявам се,но това което изживях с онази баба... и затова реагирах остро.Сега сравних ,че телефоните са различни с тази Елена.Ето ,като не внимава човек!? При тази не съм ходила и не мисля да е скоро,трябват средства ,а и време да мине.

# 385
Да, за същата, до Халите, изреди ми зодиите, изобщо не очаквах такова нещо, несериозно е,може би това вижда на чашата с кафе.

# 386
И аз да се включа трябва ми някой който наистина разваля магии моля ви помогнете ми !

# 387
И аз да се включа трябва ми някой който наистина разваля магии моля ви помогнете ми !

Прочете ли ,че Емилия от София Люлин 6 може това тел.0898548280 Доволна съм от работата и пък и колкото пари искаш и можеш и оставаш.

# 388
Здравейте!!! Писала съм във форума по рано.Във предишни теми.  Сега искам да Ви споделя че при мен няма познаваемост.Където и да ходих не ми познаха.Даже ставаше по-зле.Всички тъка набедени за ясновидки са обсъждани във форума.Няма да отговарям на лични на въпроси къде ?кога ?какво?Искам да споделя обаче един разговор със една туркиня.Пътувахме заедно във влака.От дума на дума стигнахме и до темата  за ходжите.Тя каза че Наистина има добри ходжи но те са единици.Дори че във България няма такива които могат да развалят магии.Тя каза че дори една чертичка от написаното във листчетата които дават ако е грешна текста се променя и се променя и значението на целия текст.Затова ме и посъветва  въобще да не се ходи при такива ходжи защото или не знаят да пишат на арабски или ако пишат може да е грешно написано и тогава може човек да си навлече големи неприятности.На мен това ми се видя доста логично и правдоподобно.Ми помислете колко хора в България са учили арабски? Колко хора във България са учили да пишат правилно по корана ? Да има такива хора но правилно ли изписват написаното във бележките? .Никои не знае какво пише на тях. Това исках да споделя за да помогна колкото мога на хора които са се запътили да търсят ходжи за разваляне на магии.

# 389
    Те това със грешките са му намерили начина откакто се е появил циклостила - сканира се от книгата и от сканираното се изрязва необходимата молитва. Има и книги направени точно за тази цел - печатани на много тънък пергамент молитви, ходжата реже която трябва и я слага в муската. Познат който беше в арабския свят каза че такива книги се продавали но били доста скъпи. Въпросът е при наличието на всичко това дали ходжата знае какво прави и как се прави и не на последно място със каква умисъл, че иначе ....
    Подобна практика я има и в християнството - изписват се определени молитви или други свещенни текстове на тънка хартия, която в последствие се прикадява с благовония и се носи от човека. В някой от короните на висшите духовници в църквата има даже малки хранителници на мощи на светци. Това е скъпо нещо за хората и за това има друго - нарича се филахто. Представлява малка везана възглавничка с кръст на нея в която е зашито памуче, което е било докоснато до чудотворна икона, от която се отделя миро.
     Обаче такива жени обикновенно пропускат да споменат, какво става ако няма в близките райони ходжа, който наистина помага. Та някъде живее възрастна жена  ( най-често по селата и те хората си ги знаят ), които помагат. Малко са им други методите, ама при нужда хората ги търсят.

Общи условия

Активация на акаунт