Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
По какъв начин се свързвате с тази жена Диди? Гледа ли от разстояние?

# 151
  • София
По какъв начин се свързвате с тази жена Диди? Гледа ли от разстояние?

Не, приема само на място, но пък при мен нищо не позна, нито за настоящия момент, нито пък прогнозите и се сбъдват за щастие...

# 152
Карла на кой номер я търсите, защото на този в анкетата ми дава "грешен или непълен"?  newsm78

# 153
Здравейте, пак се включвам,но исках да ви попитам на колко от Вас се сбъднаха нещата ,които са Ви казани? Без значение при кой сте ходили и в какъв срок са били прогнозите.Може и със закъснение, но все пак са се случили. Интересуват ме само неща за бъдещето. Моля споделете! bouquet
На мен специално едва 5% и за това и не ходя ,но следя темата с интерес.

# 154
Здравейте!

Нямам много голям опит с гледачки и тем подобни, но честно да си кажа, толкова объркана не съм била в живота си.Наистина имам нужда от помощ. Прочетох голяма част от темите, и в крайна сметка не знам към коя ясновидка да се насоча. За Искра разбрах как стоят нещата от опит. За Адем ходжа също. За ходжата от Ракитово -пак така. За Данчо от Ягодово- без коментар.Загуба на време.Остана Джемиле. За нея съм объркана. И в темите няма много писано за нея. Интересува ме дали познава за бъдещето. Много ми е важно. А сега не мога да си позволя да ходя някъде. Писах и на Карла. Отговори ми по вайбъра. Не останах много очарована от нея. Разговарях и с Даниел. Усети много добре нещата, но той не вижда за бъдещето.Моля за мнения за Джемиле, ако има такива, които са я посещавали.Дали ви е познала за бъдещето. Не говоря за ритуалите й.Може и на ЛС.

# 155
  • София
За Джамиле съм писала поне 2 пъти много подробно.
Скрит текст:
Измамница
е!  Peace

# 156
Здравейте!
Опитах да прегледам максимален брой мнения в съществуващите теми, но така и не успях да открия информация  за жената, която ме интересува. Затова и се престраших да пиша - някой дали е може да сподели лични впечатления  за г-жа Катя Николова от Радомир?

# 157
За Джамиле съм писала поне 2 пъти много подробно.
Скрит текст:
Измамница
е!  Peace
Джамиле лъже за пари и точка! Ако не вярвате, отивайте да ви гадае!

# 158
Здравейте, някой има ли информация за Надя Христова от  TOPexperta? Търся човек за разваляне на магия.

# 159
Телефон на Карла 0896755311 с нея говорих по Вайбър
Много благодаря.

Искам да попитам тази жена гледа ли през скайп

# 160
Здравейте искам да ви попитам може ли да ми препоръчате къде да ида? Ходил съм при Любчо,Румяна,.при една жена от Русе,в дивдядово. Някой който да сте ходили и сте.доволни ,по възможност да са от Шуменска,Варненска или Бургаска област?Има.някой неща.който ме измъчват.Благодаря ви предварително

# 161
Любо от Шумен познава ли ? Доколкото чувам нещо в последните години не е това което е бил в началото. Румяна от Шумен ( като питах приятели от там не са ми споменавали за нея ). За Дивдядово не съм чувал. При ходенето ви при 4 човека,казаното от тях не се ли припокрива ? Казват, че в селата около Шумен имало хора които много познавали. Мой познат от казармата беше от някакво село ( ама не помня кое и не мога да го открия този човек, заминал е за Германия), та той казваше, че в съседното селот имало човек който познава и бил толкова точен, че хора са излизали от къщата му треперещи от това което е казвал. Казват, че имало хора и нагоре към Разград и Силистра но никой не дава нито телефони нито имена и всички мълчат по този въпрос като съм питал. 

# 162
Любо от Шумен познава ли ? Доколкото чувам нещо в последните години не е това което е бил в началото. Румяна от Шумен ( като питах приятели от там не са ми споменавали за нея ). За Дивдядово не съм чувал. При ходенето ви при 4 човека,казаното от тях не се ли припокрива ? Казват, че в селата около Шумен имало хора които много познавали. Мой познат от казармата беше от някакво село ( ама не помня кое и не мога да го открия този човек, заминал е за Германия), та той казваше, че в съседното селот имало човек който познава и бил толкова точен, че хора са излизали от къщата му треперещи от това което е казвал. Казват, че имало хора и нагоре към Разград и Силистра но никой не дава нито телефони нито имена и всички мълчат по този въпрос като съм питал.  

Здравей, по принцип влизаш при Любчо и му даваш снимка и той започва да описва къщата или стаята където живеш,по принцип имам познати който казват, че познава много.ако кажеш от кое село е човека ще го.намеря.какво ще кажеш.за карла тука във форума пишят за нея

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 18:45 от skamdzlov

# 163
Здравейте, пак се включвам,но исках да ви попитам на колко от Вас се сбъднаха нещата ,които са Ви казани? Без значение при кой сте ходили и в какъв срок са били прогнозите.Може и със закъснение, но все пак са се случили. Интересуват ме само неща за бъдещето. Моля споделете! bouquet
При мен нищо не се случило и никога, за съжаление!

# 164
  • София
Mima.12 , а ти при кои  гадателки или ексреасенси си ходила и кога? Моля сподели

Общи условия

Активация на акаунт