Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 271
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Да изкажа мнение за Стефка от Ген.Тодоров, че нищо не ми позна и при Зарифе от Яворница само си изгубихме времето, тя пита и разпитва нищо конкретно не казва, а отидохме с такава надежда да помогне.

# 526
Какво разбирате под "Нищо не ми позна" ? По принцип, хората които гледат казват някой неща за миналото, после за настоящето и за бъдещето. За миналото казват почити всичко, а за настоящето и бъдещето някой неща се спестяват ( предимно лошите ). Под "Не ми позна" да разбираме, че не ти е познала неща от миналото ? Защото за бъдещето има доста условности.

# 527
  • София
От ходжата в Звънчево не съм доворна пълен шарлатанин е. Ето телефона някой ако реши да си хвърли парите на вятъра 0888270509.
Да,точно днес на работа една колежка ми сподели за него и ми каза да не се лъжа да ходя.Благодаря много и за вашето мнение.Хубав ден!

Имайте предвид, че "ходжите"в Звъничево са двама. Единият беше по в центъра, другият почти на края на селото. Не помня как се казваха, коментари нямам, тъй като само съм возела приятелки при тях. Това се случи преди 5-6 г.

Мисля си, че ако познаваха пред вратите им щеше да има хора, а и при двамата нямаше.

# 528
Някой ползвал ли е услугите за извършване на ритуали , който предлагат  на  мейл
 misteria2015@abv.bg .
Има ли доволни от тях ?

# 529
Здравейте!
Търся контакт с Таня Маврова от Мало Конаре!

# 530
Здравейте,някой може ли да ми препоръча ясновидец/врачка в Пловдив?
Чух за някаква Джемиле,добра ли е?

# 531
Здравейте! Някой чувал ли е за д-р Ганка Досева от Варна? Някой да се е лекувал при нея?

# 532
Здравейте! Някой чувал ли е за д-р Ганка Досева от Варна? Някой да се е лекувал при нея?
Не съм я чувал,но виж какво пише за нея при това от доста време :

# 533
Искам да споделя, че преди време се свързах с Марияна от Ясновидци за гледане по Скайп. Тарифата беше 50 € за половин час. Както и да е, реших да ѝ ги пратя, след което уговорихме ден и час за да се свържем и си разменихме Скайповете. След като минаха 10 минути след уговореното време и аз чаках да ми пише, но тя не го направи, а беше онлайн, реших да ѝ съобщя, че съм на линия в очакване. Първото нещо, което ми написа беше: “ Кога и как сте си платила?” Стана ми много неприятно. За 50 € на сеанс може да си води график с кого е наред да се свърже, а не за Добре дошъл да пита за пари, дори без да поздрави.
По отношение на самото гледане, съм по-скоро разочарована.

# 534
Искам да споделя, че преди време се свързах с Марияна от Ясновидци за гледане по Скайп. Тарифата беше 50 € за половин час. Както и да е, реших да ѝ ги пратя, след което уговорихме ден и час за да се свържем и си разменихме Скайповете. След като минаха 10 минути след уговореното време и аз чаках да ми пише, но тя не го направи, а беше онлайн, реших да ѝ съобщя, че съм на линия в очакване. Първото нещо, което ми написа беше: “ Кога и как сте си платила?” Стана ми много неприятно. За 50 € на сеанс може да си води график с кого е наред да се свърже, а не за Добре дошъл да пита за пари, дори без да поздрави.

Тая некадърница вдигнала тарифата. На мен ми гледа преди 4 години. Цената беше 50лв за час. Нищичко не уцели горката! Satisfied

# 535

Няма да пропусна да коментирам тази жена Марияна Николаева. Преди 5 години струваше 30 евро по скайп. Предварително плащане, уточнен ден и час. Чаках по същия начин 30 минути, а тя беше онлайн. Писах й, че чакам и имаме уговорка. Тя каза да чакам, защото още не била вечеряла. След още 30 минути се включи. Говори 20-30 минути основно глупости и неверни неща като по едно време влезе мъжът й в стаята и започна да я подканва да приключва казвайки: "Хайде, колко е часа". Беше вечер около 22.00. Нищо не е познала, нищо не се е сбъднало. Абсолютно нищо. Тъпотия.

# 536
Здравейте!!! Отдавна не съм писала  но сега съм озадачена и притеснена.Днес влизам във една от стаите които давам под наем на работници и какво да видя.пердето е отрязано .половината го няма.А работниците са си тръгнали.Какво може да е това ?Със каква цел е отрязано това перде.Моля кажете си мнението.Дайте съвет.

# 537
Здравейте!!! Отдавна не съм писала  но сега съм озадачена и притеснена.Днес влизам във една от стаите които давам под наем на работници и какво да видя.пердето е отрязано .половината го няма.А работниците са си тръгнали.Какво може да е това ?Със каква цел е отрязано това перде.Моля кажете си мнението.Дайте съвет.
Ами работниците са ти срязали пердето. Къде е мистерията? Може да са били недоволни от наема, не знам, ти ще кажеш. Simple Smile Добре, че не са опожарили и стаята, че какви истории съм чувала за наематели... Close

# 538
Накой ходил ли е при Керанка от Добрич? Мнения? Колко взема?

Ходила съм, такива глупости наговори, както никоя друга
Преди мен имаше две жени, които не спряха да я хвалят, при мен 0 % познаваемост

Мисля, че колкото оставиш, не се сещам. Ходих преди около 3 години сякаш

# 539
За Стоянка Митева мога да кажа че силната и страна са здравословните проблеми преди 7-8 години ходих при нея за предсказване на бъдещето но нищо от казаното не се случи но за  съпруга ми каза че ще получи инсулт  без да съм  питала , така и стана само след около 3 месеца се случи,описа  че няма да има последици че ще се оправи, тогава той си беше здрав- човек който не беше пил и едно хапче за главоболие, да няма последици  от инсулта освен че забравя  но то сега кой не забравя.

Здравейте, искам и аз да споделя впечатлението си от Стоянка Митева от Димитровград. Преди нея съм ходила  при няколко гадателки, но никоя от тях не ме впечатли. Тази жена обаче ме изуми! Не я бях срещала дотогава - влязохме в стаята и седнахме една срещу друга от двете страни на една маса. Тя затвори очи, насочи ръцете си към мен и...  започна да описва живота ми. Ама всичко, всичко ми каза - за семейството ми, за това на моите родители, за бабите и дядовците. За здравословното състояние започна от главата и стигна до краката - изреди всички заболявания и проблеми, кой орган какво има. Всичко! При това без да нося сол, захар, червен конец и не знам си още какво. Просто чете като в отворена книга. Предсказанията й напълно се сбъднаха.
И нещо много важно според мен, което много говори за нея - няма такса! Кой каквото прецени и може, това да остави. Останах силно впечатлена и затова горещо я препоръчвам. Вярвам, че може да помогне на тези, които имат нужда от насока. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт