Къде в Пловдив??? - 74

• 88 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Знам, че е коментирано, но ми трябва бърз отговор - къде мога да боядисам текстил? Идеята ми е да дам за боядисване калъфките на възглавниците на дивана, които в момента са бели и плачат да бъдат нарисувани, накихани с коларгол и прочие.

# 721
Знам, че е коментирано, но ми трябва бърз отговор - къде мога да боядисам текстил? Идеята ми е да дам за боядисване калъфките на възглавниците на дивана, които в момента са бели и плачат да бъдат нарисувани, накихани с коларгол и прочие.
Често боядисния текстил после цапа. Има табетки, които се продават и с тях сама можеш да си ги боядисваш в пералнята, казват че с тях после не цапа плата, но не са и много евтини. Виж да не ти дойде по-евтино да претапицираш.

# 722
Често боядисния текстил после цапа. Има табетки, които се продават и с тях сама можеш да си ги боядисваш в пералнята, казват че с тях после не цапа плата, но не са и много евтини. Виж да не ти дойде по-евтино да претапицираш.
Бих предпочела да го претапицираме, но това не е опция в момента. Не знаех, че има такива таблетки - колко да са скъпи? Ще потърся, благодаря.

# 723
в миналата тема споделяха за ателие в Капана,което рисува върху текстил-от дефект-ефект прави. ПОтърси дали няма да ти излезе нещо.

# 724
Къде да занеса за поправка сешоар Ремингтън?

# 725
Къде в Пловдив /в банка или обменно бюро/ мога да закупя валута, за която да платя с банкова карта, а не в брой?

# 726
Къде в Пловдив /в банка или обменно бюро/ мога да закупя валута, за която да платя с банкова карта, а не в брой?
Почти съм сигурна, че в Тавекс имат ПОС терминал. Звънни за всеки случай. Телефонът е 032/33 33 66. Иначе на Джумаята се намира бюрото.

# 727

Почти съм сигурна, че в Тавекс имат ПОС терминал. Звънни за всеки случай. Телефонът е 032/33 33 66. Иначе на Джумаята се намира бюрото.

В Тавекс не приемат карта, само кеш. Питала съм ги по телефона преди 2 месеца. Ако оттогава имат промяна... Peace

# 728
В Тавекс не приемат карта, само кеш. Питала съм ги по телефона преди 2 месеца. Ако оттогава имат промяна... Peace
Във всички обменни бюра в центъра, включително и Тавекс, работят само в кеш. 
Тавекс предлагат възможност да поръчаш валута онлайн, да я платиш с банков превод и като отидеш да си я получиш в обменното бюро да си носиш платежното нареждане.
Не мога да открия някъде да работят с ПОС терминал. Ако някой знае банка или обменно бюро в някой квартал, където може да се плаща с банкова карта ще съм много благодарна.

# 729
  • Пловдив
Тавекс не работят с ПОС, защото поддържат малки маржове и ниски цени. При картови разплащания биха губили около 2,5%, което губи всякакъв смисъл за тях. Поради това мисля, че няма да намерите такъв чейндж изобщо.

# 730
Не може ли да се обмени валута в самата банка? Теглиш си парите и ти ги обменят в евро.

# 731
  • Пловдив
Явно не е от валутите, които може да се купят от банка.

# 732
Само един чеинч знам да работи с много валути в града.

# 733
Само един чеинч знам да работи с много валути в града.
Къде се намира?

# 734
Не може ли да се обмени валута в самата банка? Теглиш си парите и ти ги обменят в евро.
През лятото исках да купя евро от банка, в която имам сметка. Надявах се, че ще платя като ми изтеглят левовата равностойност от сметката. На гишето казаха, че така не може, изпратиха ме отвън на банкомата да изтегля пари и да се върна да платя.

Общи условия

Активация на акаунт