С какво ви дразнят свекървите- 88

• 77 563
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
  • София
От мъжа ти, разбира се.

# 151
Кика, препоръчвам ти да се отпишеш от темата и да не я четеш известно време.

# 152
Тук стана страшно ,да не смее някоя снаха да се оплаче. Чудя се защо не се преименува темата на " Нека да похвалим свекървите"

# 153
От мъжа ти, разбира се.
Пак ми отмъкна отговора от клавиатурата.

# 154
Тук стана страшно ,да не смее някоя снаха да се оплаче. Чудя се защо не се преименува темата на " Нека да похвалим свекървите"
Май тук всички са свекърви да не посмее човек да се оплаче направо ще те изядат с парцалите Sad

# 155
  • Варна
Без капка заяждане искам да попитам нещо. Майка ти колко далече живее? И защо е по-логично да изискаш помощ от свекървата, която за да ти я окаже се налага да се връща спешно от чужбина? Тя по-наблизо ли беше от двете, докато беше в...  Испания май писаха?

# 156
  • София
Май тук всички са свекърви да не посмее човек да се оплаче направо ще те изядат с парцалите Sad
Свекървите в темата са много малко. Причината май е друга Smirk

# 157
Не. Просто ти се показва къде е основата на проблема ти. Ако човек е наясно къде се корени проблемът му, много по-лесно може да го разреши. На теб обаче никак не ти изнася да го видиш, а още по-малко, да предприемеш действия.

# 158
Стига сме говорили за мене , а вашите сверкърви с какво ви дразнят?

# 159
  • Варна
Аз съм скучна в това отношение. Моята не ме дразни с нищо. Не живеем заедно, но скоро ми гостува и мелим чудесно заедно.

# 160
  • София
Не. Просто ти се показва къде е основата на проблема ти. Ако човек е наясно къде се корени проблемът му, много по-лесно може да го разреши. На теб обаче никак не ти изнася да го видиш, а още по-малко, да предприемеш действия.
Да, това взе да ми писва да го чета във форума. Пише някой, получава най-различни отговори – нормално, хората са различни, той обаче не искал такива отговори, а онакива, и почва да се цупи като 5-годишно.

# 161
Всеки има различен светоглед. Когато не съм съгласна с някой не намирам за нужно да му набивам канчето докато не се съгласи с мен. Съгласна съм ,че в идеалната ситуация авторката и мъжът и живеят отделно далеч от свекърите и се оправят сами, но случаят не е такъв.
Мъчно ми е за жената, загубила е майка си , борила се е толкова години за дете и сега стреса от една рискова бременност ,особено от толкова желана е огромен.

# 162
Стига сме говорили за мене , а вашите сверкърви с какво ви дразнят?
Нямам свекърва. Никога не съм имала. Това какво значение има за теб? С нещо помага ли ти?

# 163
  • София
Всеки има различен светоглед. Когато не съм съгласна с някой не намирам за нужно да му набивам канчето докато не се съгласи с мен. Съгласна съм ,че в идеалната ситуация авторката и мъжът и живеят отделно далеч от свекърите и се оправят сами, но случаят не е такъв.
Мъчно ми е за жената, загубила е майка си , борила се е толкова години за дете и сега стреса от една рискова бременност ,особено от толкова желана е огромен.
Това наистина е лошо, но свекървата няма никаква вина.

# 164
  • София
Кика, препоръчвам ти да се отпишеш от темата и да не я четеш известно време.

Добър съвет!

Въобще не ми е ясно защо начуквате канчето на жената. Защото е имала грешни очаквания? Имала, вече няма да има. Ако е умна ще знае и няма да повтаря грешката, ако не е - тя ще тегли така или иначе.
Обаче тя преди това се е раздала за това семейство, не си е клатила краката. Тук повечето оплакващи се снахи искат преди да дадат и разбирам защо им скачате, обаче в случая снахата просто малко е сбъркала в очакванията си и се е оплакала във форума. Едва ли е казала нещо на свекървата, просто си изля разочарованието в темата. Няма нужда да сте толкова строги!

Общи условия

Активация на акаунт