С какво ви дразнят свекървите- 88

• 77 381
  • 788
  •   1
Отговори
# 750
Свекървите-монегаси разбиха всичките ни европейски илюзии- и при Пеперудова, и при другата девойка се оказаха по-зле от балкански циганки. Язък им за Европата.

Леко са ми съмнителни историите на точно тази съфорумка.

# 751
Като цяло, идеята някой да взема каквото и да било решение за чужди вещи ми е умонепостижима.

# 752
  • Canada
Могат да се сърдят колкото искат, но нямат право да подаряват чужди вещи без да са получили изричното съгласие на собствениците. И ние сме минали през същото със свекърите. Подарили куп играчки, дрехи и т.н. За количката ми се скара даже '' що не сме й били казали, че е счупена''. Ми да си питала някого? По принцип нямам нищо против да подарявам неща, които не ползвам, но първо се пита. Елементарно възпитание.

# 753
Madam_Butterfly,

аз наши вещи при свекърите не държа, нито те при мен. Ходим си на гости, без да се тревожим, кой колко е изчистил, оправил и т.н. Скъпи неща, които ми трябват, имам в по един екземпляр и винаги си ги прибирам. Ако са в повече от един екземпляр, значи не са толкова ценни.

# 754
  • София
Могат да се сърдят колкото искат, но нямат право да подаряват чужди вещи без да са получили изричното съгласие на собствениците. И ние сме минали през същото със свекърите. Подарили куп играчки, дрехи и т.н. За количката ми се скара даже '' що не сме й били казали, че е счупена''. Ми да си питала някого? По принцип нямам нищо против да подарявам неща, които не ползвам, но първо се пита. Елементарно възпитание.

Не четете всичко, а се ловите на неколкократно повтореното, което трябва да одобрите!

Пеперудата написа, че свекърва ѝ е говорила с мъжа ѝ и му е казала какво мисли да направи, защото креватчето не се ползва.
Той не се е възпротивил, нито е намерил за нужно да осветли пеперудата за проведения разговор.

Което беше обяснено с факта, че бил много натоварен в работата и просто забравил да ѝ каже......
Та, всъщност, никой нищо не е подарил без разрешение.

# 755
  • София
Свекървите-монегаси разбиха всичките ни европейски илюзии- и при Пеперудова, и при другата девойка се оказаха по-зле от балкански циганки. Язък им за Европата.

Но пък колко драматичен монолог се получава...

# 756

Но пък колко драматичен монолог се получава...
При такива свекърви какво му остава на човек, освен да получи раздвоение на личността и да почне сам да си говори.

# 757
  • София
Е, да, човещинка.

# 758
  • София
Скрит текст:
Не четете всичко, а се ловите на неколкократно повтореното, което трябва да одобрите!

Пеперудата написа, че свекърва ѝ е говорила с мъжа ѝ и му е казала какво мисли да направи, защото креватчето не се ползва.
Той не се е възпротивил, нито е намерил за нужно да осветли пеперудата за проведения разговор.

Което беше обяснено с факта, че бил много натоварен в работата и просто забравил да ѝ каже......

Нали точно той й е казал? Как винаги във всички теми си изопачаваш нещата?!

# 759
  • Monaco
Да, аз няма какво да правя по цял ден и си измислям истории.

# 760
Да, аз няма какво да правя по цял ден и си измислям истории.
Има няколко съфоруми, които постояно си търсят раздори, така че бих те посъветвала да ги игнорираш, както и аз го правя. Няма смисъл да се влиза с в спорове или обяснения с тях, само загуба на време.
Това са жени явно с нещастен живот и тук им е отдушник и прехвърляне на комплекси. Няма смисъл да се натоварва човек с тях.

# 761
  • София

Нали точно той й е казал? Как винаги във всички теми си изопачаваш нещата?!

Права си, не съм чела внимателно и останах с впечатление, че е забравил да ѝ каже.
Ето какво е написала:
Цитат
Ядосах се понеже, тя не ме пита директно мен, а казва на мъжът ми, че смята да го подарява. А ако той беше забравил да ми каже, както се случва често, понеже сега на работа е много преуморен, така и щеше да си замине легълцето.

А, то значи, пак същото
- свекървата е говорила с мъжа на пеперудата и е съобщила какво мисли да направи
- мъжът на пеперудата не е скочил да защити собствеността ѝ, а е казал, че ще предаде..........

Ако той не беше чехльо и ако държеше като нея със зъби и нокти на кошарката, щеше да реагира като нея, че дори и да сграби скъпоценната вещ и да си я докара вкъщи. Mr. Green

# 762
  • Canada

Върни се и прочети кой какво казал, направил и т.н.
Коментирах публикацията на дени-мени, където тя казва, че свекърите имат право да се сърдят.

Ох сега пък изкара мъжа й чехльо...  Joy Човек ще помисли, че имаш повече топки от мъжете, абсурт!  hahaha

# 763
Polar bear,
за мен важна информация е, че свекърите са казали, че им пречи и са предложили вариант, да се подари на някого. Пеперудова е казала, не - трябва ми. Значи, да отиде да си го вземе. Ама, сега да прави обществено-политически проблем от ситуацията и да се обяснява кой какво купил, за колко пари и каква марка, хайде моля ти се.
Креватчето си е нейно, прибира си го.

# 764
На мен пък ми направи впечатление,  че свекърите почти всеки месец преспиват у тях и си имат даже собствен шкаф/гардероб. А те като отидат, отсядат в хотел и само си държат кашона с кошарата в дома им. Много ми е странно.

Общи условия

Активация на акаунт