Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 257
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Скандала го има в Елитиса в Стара Загора наистина. Пълен и нов беше тестера като минах през седмицата. За мен е доста сладък, от типа на Ла Вие и го подминах. Дори не пръснах, че щях да се задуша сигурно.

# 136
Много се нуждая от компетентен съвет, а тук вярвам ще ми помогнете Heart
Коя е най-сполучливата имитация на Narciso Rodriguez for her
Trussardi Donna
Narciso Rodriguez for her във версията на Заг за мен е страшно близък до истинския,пробвай,Trussardi Donna също на Заг.

Много ти благодаря, но и двата не са налични на сайта Cry

# 137
  • Бургас
Ако искаш поръчай от олх или базар.Да,Скандал е много сладък,типичен Черен опиум върху мен.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 19:21 от Bright Crystal

# 138
  • Пловдив
Не съм доволна от трайността на заредените онзи ден от Заг-мъжки Пако Рабан и моя Мадмоазел...
Предишните парфюми,които взех по препоръка тук от Олх на Баргело са къде-къде по-трайни!

# 139
Здравейте,
някой пробвал ли е парфюмите и тоалетните води на френската марка Elode?
Какво мислите?
Доволни ли сте? Трайни ли са?
Интересува ме по-конкретно Elode Enigmatic.

Благодаря Ви дами Simple Smile

# 140
Енигматик не съм го носила, затова пък отлично познавам Соу Ловли и Есенс Дор. Трайността им е отлична - над 10 часа /на кожата ми/.
 Peace
П.П. Междувпрочем компонентите са френски, но производството е Китай.

# 141
  • София
Любимият ми подари преди две години точно Elode Enigmatic и изобщо не ми хареса / на него не съм му казала/ при мен беше абсолютно нетраен - издържаше около час, и то много близо до кожата. Признавам си, че го изпръсках като дезодорант под мишниците, за да не го хвърля пълен флакона.

# 142
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сполучливи  имитации   на Valentino Uomo и Valentino Donna?

# 143
  • вкъщи
Дона имам в оригинал, убийствена е. Има имитация на Рефан, не е много хубава. Аз търся сполучлива имитация на Си Армани с черната капачка... Ще ми препоръчате ли?

# 144
Искам да похваля парфюма "Сицилия" на Сангадо. Не знам на какво е имитация (ако някой има идея да сподели) Embarassed
Вече няколко пъти колежките ме питат с какъв парфюм съм,защото се усещал когато мина през  тях.Траен е и приятен.Много съм доволна! Simple Smile

# 145
  • Бургас
На Армани "Си" е имитация Сицилия.

# 146
Вчера минах през Парфен за коледни подаръци и най накрая успях да тествам Z&V This is her- не останах очарована. Не познавам оригинала, но този аромат за мен не се отличава с нищо от другите сладникави предложения на пазара. Липсваше ми някаква индивидуалност в него, като за момент доста ми напомни на  Gold Sugar Aquolina.

За баща ми взех така хваления Aventus Creed и като същевременно исках да се запозная с това отношение чудо на мъжката парфюмерия. Допадна ми, хубав сочен ананас в началото който с времето постепено се обгръща от пушек и става все по- плътен и интензивен.  Виждам защо се харесва толкова на мъжката половина, но hype- му е малко преувеличен според мен.

# 147
... най накрая успях да тествам Z&V This is her- не останах очарована. Не познавам оригинала, но този аромат за мен не се отличава с нищо от другите сладникави предложения на пазара.

и оригиналът е такъв - мека и лесна за харесване сладост за масовия вкус

Цитат
За баща ми взех така хваления Aventus Creed и като същевременно исках да се запозная с това отношение чудо на мъжката парфюмерия. Допадна ми, хубав сочен ананас в началото който с времето постепено се обгръща от пушек и става все по- плътен и интензивен.  Виждам защо се харесва толкова на мъжката половина, но hype- му е малко преувеличен според мен.

аз също го харесвам, нося имитацията /много добро подобие, вдъхновено от оригинала/ на Зара, но не мога да го приема като чак толкова невероятен и забележителен парфюм; оригиналът само от мостра съм пробвала

# 148
Здравейте на всички! Искам да попитам дали има някъде сполучлива имитация на Terre d'Hermes Hermès?

# 149
  • София
Здравейте на всички! Искам да попитам дали има някъде сполучлива имитация на Terre d'Hermes Hermès?
D&P и Сансиро.

Общи условия

Активация на акаунт