Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 265
  • 747
  •   2
Отговори
# 120
Здравейте, да попитам аз, някой има ли наблюдения от 420 и 414?

# 121
Здравейте, да попитам аз, някой има ли наблюдения от 420 и 414?
За Рефан ли става въпрос? 420 го похвалих по-нагоре. Много е хубав и траен. Взех го за подарък.

# 122
  • Пловдив
Взех новия Пако Рабан на мм от Заг,а на мен Мадмоазел...по 30мл. за проба.
Новия Шанел дамски го нямаше жената и се засилих за Есте Лаудер,че после се отказах.

# 123
Взех новия Пако Рабан на мм от Заг,а на мен Мадмоазел...по 30мл. за проба.
Новия Шанел дамски го нямаше жената и се засилих за Есте Лаудер,че после се отказах.
Нови аромати ли има? Simple Smile

# 124
  • София
Искам да взема за подарък 420  SAUVAGE- CHRISTIAN DIOR, искам да попитам какъв да взема - наливен, интенз, голд - различни ли са, не съм купувала?

# 125
  • Варна
Искам да взема за подарък 420  SAUVAGE- CHRISTIAN DIOR, искам да попитам какъв да взема - наливен, интенз, голд - различни ли са, не съм купувала?
Еднакви са. Различен  е само броя на капките , които съдържат.
Можеш да вземеш наливен и да сложиш капки 1:1 или 1:2 тоест на 50 мл. 50 капки или 100 капки. Аз лично предпочитам 1:1.
Ако ще вземаш от сайта най добре вземи 100 мл. със 120 капки
 http://www.refanshop.bg/index.php?route=product/product&filt … p;product_id=1527
или 53мл. със 65 капки. http://www.refanshop.bg/index.php?route=product/product&filt … p;product_id=1501.
При другите капките са по малко.

# 126
Аз го взех в подаръчния комплект с душ гел със същия аромат. В много красива опаковка, мисля, че е голд.

# 127
  • Стара Загора
Преди 2 дни в Елитис пръснах на китката си Скандала и съм очарована! Чакам в нашия град да го заредят Рефан, а доколкото разбрах и Парфен. Отзиви за него? Коя имитация е по-сполучлива? Simple Smile  Освен това реших да дам още един шанс на Олимпеята в оригинал и тя много ми хареса. Мисля да взема 30мл от Рефан.

# 128
  • Бургас
Скандал в Елитис,няма такова нещо,в Дъглас и Б/З само.За Парфен не съм чула да имат Скандал,Заг го имат,но за мен е много далечен.

# 129
Здравейте, чета ви с такъв интерес..моята страст - парфюмите... тааа сега има ли някоя от вас която да е позлзвала този BVLGARI MON JASMIN NOIR L'EAU EXQUISE. Страшно ми допадна, след като поизветрее, в началото е малко кисел, сякаш, но после е страшно нежен. Днес ще взема имитацията му на Заг и нямам търпение да видя как е! Някоя от вас ако го е ползвала да каже отзиви. И другото ми питане е Рефан има ли имитация на Pure poison dior?

Имам Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise в имитация на ZZ. И както много точно си го определила е доста кисел Simple Smile. При мен така и не става друг, за това и остана неизползван. Но ще го пробвам пак, може да съм избързала с преценката

# 130
  • Стара Загора
Е, ще ме карате да ходя да го снимам в Елитис ( гр.Стара Загора). Днес явно всички във форума са решили ,че някой за нещо ги "баламосва". Wink

# 131
  • Варна
 Нали имат сектор с маркови парфюми Елитис  newsm78. Старички и малко ама имат вероятно там си го пробвала. Hug

# 132
Много се нуждая от компетентен съвет, а тук вярвам ще ми помогнете Heart
Коя е най-сполучливата имитация на Narciso Rodriguez for her
Trussardi Donna

# 133
  • Стара Загора
Нали имат сектор с маркови парфюми Елитис  newsm78. Старички и малко ама имат вероятно там си го пробвала. Hug
Точно във въпросния сектор. Парфюмите редовно са не повече от 10 там, затова беше голямо учудване да открия Скандала.

# 134
  • Бургас
Много се нуждая от компетентен съвет, а тук вярвам ще ми помогнете Heart
Коя е най-сполучливата имитация на Narciso Rodriguez for her
Trussardi Donna
Narciso Rodriguez for her във версията на Заг за мен е страшно близък до истинския,пробвай,Trussardi Donna също на Заг.

Общи условия

Активация на акаунт