Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 166 981
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Някой от вас ползвал ли е  358. Hermes Muguet Porcelain на Рефан. Преди няколко дена си го напълних. Изключително траен, зелен, свеж, но плътен аромат. Четох, че е унисекс. Бихте ли дали вашето мнение................

# 106
  • Пловдив
Купих си отново с голямо желание /след дълго прекъсване/ Лидълската имитация на Коко мадмоазел.Обаче...нещо трайността хич я няма тоя път  Thinking Не го усещам хич.

# 107
  • Варна
Здравейте! Някой от вас ползвал ли е  358. Hermes Muguet Porcelain на Рефан. Преди няколко дена си го напълних. Изключително траен, зелен, свеж, но плътен аромат. Четох, че е унисекс. Бихте ли дали вашето мнение................

" Траен, зелен, свеж, но плътен" е достатъчно, за да събуди интерес, ще отида да видя аромата ( благодаря за инфото!) Недоумявам, обаче, за какво ти е нечие мнение за аромат ( виж, за трайност примерно, е полезно) всеки има собствен вкус, отделно, че миризмите на един "стоят", за друг пък са съвсем неподходящи.

# 108

" Траен, зелен, свеж, но плътен" е достатъчно, за да събуди интерес, ще отида да видя аромата ( благодаря за инфото!) Недоумявам, обаче, за какво ти е нечие мнение за аромат ( виж, за трайност примерно, е полезно) всеки има собствен вкус, отделно, че миризмите на един "стоят", за друг пък са съвсем неподходящи.

Това ми е някаква страст. Да чета мнения за парфюми. Може би това ми е интересно кой как усеща аромата. Simple Smile

# 109
  • Варна

Това ми е някаква страст. Да чета мнения за парфюми. Може би това ми е интересно кой как усеща аромата. Simple Smile

Така кажи! ))) Ето ти  линк към темата " Парфюмни размисли и страсти" 214 издание ( смятай колко има да четеш назад мнения за  парфюми)   http://old.bg-mamma.com/?topic=1005517.new#new
А тук можеш да се похилиш, пак на парфюмна тема: Номинациите на мадам Оче
http://www.authorstream.com/Presentation/NatalieNikol-1626197-nominacii201222/
http://www.authorstream.com/Presentation/NatalieNikol-1272913-nominacii2/

# 110
  • Deutschland
Купих си отново с голямо желание /след дълго прекъсване/ Лидълската имитация на Коко мадмоазел.Обаче...нещо трайността хич я няма тоя път  Thinking Не го усещам хич.

Аз я усещам първите пет минути след пръскане, после няма никой. И от България си купувах, от Германия също - резултата е нулев.

# 111
  • Пловдив

Аз я усещам първите пет минути след пръскане, после няма никой. И от България си купувах, от Германия също - резултата е нулев.
Да,ама преди не беше така...изхабих поне 2 шишета newsm78 Чак се учудвах от трайността! според ММ парфюма бил летен и затова сега зимата не се усещал  Laughing

# 112
Rolling EyesRolling EyesМооляяяя,летен...Rolling Eyes

# 113
  • Пловдив
Да де...не е ...затова се смея и аз  Wink

# 114
При мен е същото положение..преди 3 дена си го купих и много се разочаровах от трайността..при мен се задържа около час и половина (в косата малко повече)..

# 115
  • Пловдив
При мен е същото положение..преди 3 дена си го купих и много се разочаровах от трайността..при мен се задържа около час и половина (в косата малко повече)..
много ме е яд,щото ми е любим аромат...може партидата да е такава Confused

# 116
Здравейте, чета ви с такъв интерес..моята страст - парфюмите... тааа сега има ли някоя от вас която да е позлзвала този BVLGARI MON JASMIN NOIR L'EAU EXQUISE. Страшно ми допадна, след като поизветрее, в началото е малко кисел, сякаш, но после е страшно нежен. Днес ще взема имитацията му на Заг и нямам търпение да видя как е! Някоя от вас ако го е ползвала да каже отзиви. И другото ми питане е Рефан има ли имитация на Pure poison dior?

# 117
  • София
И другото ми питане е Рефан има ли имитация на Pure poison dior?
Не, нямат.  Peace

# 118
Благодаря, коя е добра имитация на pure poision?

# 119
Благодаря, коя е добра имитация на pure poision?
виж стр.1 от темата:
/"Според изказани мнения в темата, сполучливи имитации са:..."/

Общи условия

Активация на акаунт