Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 166 970
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Не се доближава въобще до оригинала за мен Габриел на Заг.И двата Шанса на Заг не са близки никак до оригиналите,незнам за кой питаш точно,но не стават.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 17:49 от Bright Crystal

# 91
  • Габрово
Странна работа...само на мен ли не допадат La niut Tresor...La vie est belle...???

# 92
Не се доближава въобще до оригинала за мен Габриел на Заг.И двата Шанса на Заг не са близки никак до оригиналите,незнам за кой питаш точно,но не стават.

Значи единият Шанс ми отговориха, че не го поддържат, това от страницата им във фейсбук. И ми предложиха Chanel- Chance eau  vive 349, като ми казаха че се доближава до първия. Сега не знам кой да поръчам!  newsm78

# 93
  • Бургас
Май Шанс О Фреш е спрян на Заг предложили са ти Еau Vive ,защото и двата са свежи,но до там друга прилика нямат за мен.Но пак казвам няма прилика с оригинала,ти решавай дали да го поръчваш.

# 94
Някой знае ли как е Gucci II във версията на Заг? Дали се доближава до оригиналния?

# 95
Отказах се от Шанса, поръчах Аурата за която доста е изписано. Дано ми хареса. Но като четох че има с Ейнджъл май ще я подарявам.  Blush

# 96
По мое мнение Аурата няма общо с Ейнджъл.

# 97
По мое мнение Аурата няма общо с Ейнджъл.

Това е добре за мен. Mr. Green Четох такива коментари из нета.

# 98
Носове разни Simple Smile имам някаква представа от Ейнджъл, не във версията на Заг, но откровено не ми хареса. Аурата обаче за мен е опияняваща. И доста сладичка.

# 99
Аз днес взех №803 на Парфен - Cafe Rose - T.Ford, защото като ми пръснаха на листчето, много ми хареса. Но сега на кожа като се пръснах....никак не съм сигурна, че ще го нося. Тежичък ми идва - една опияняваща роза усещам само, а на листчето толкова интересно и свежо стои...Да видим как ще се развие, но съм скептична, нещо. Лошото е, че подозирам как няма и на кого да го даря, защото е особен аромат, роза, но тежка роза, не лека и ефирна. Аз по принцип, харесвам рози, но един определен вид. Това не е моята роза. На всичкото отгоре е 50мл. - нямаха 30 (по-скоро, не предлагаха  - това в Сердика мол). И ми го наляха от съдинка. В Мега мол, от където взех 30мл. от Пантерата на Картие, ми го дадоха направо налято... newsm78 Май се набутах, нооо...то си е за моя сметка.  Confused №742 - NY Pathcouli e свежак, но не е мой аромат.

# 100
Писах им на Заг във ФБ наличен ли им е Габриел. Ни звък, ни  стон, ни зов. Понеже чета, че сте го пробвали, значи го има наличен. Ако сте попадали онлайн на него, може ли линк? При мен няма Заг, а и Рефан не излагат новите си аромати. Проблемът е, че аз много харесвам Габриел, но 200 лв. за него няма да дам, поради което ще дам шанс на имитацията - стига да я намеря, де, което за момента не ми се отдава.

# 101
Дейзи слава кога им писа на заг? Аз им писах вечерта и на другата сутрин веднага ми позвъниха. Много любезна госпожа ми обясни какъв аромата и ме пита ако се интересувам от друг аромат да ги попитам. Днес ми изпратиха парфюмите ш утре ги чакам. Приятно съм изненадана, дано и да ми допаднат като аромат.

# 102
Преди седмица и половина.

# 103
Преди седмица и половина.

Аз им писах на фейсбук страницата, на 4ти писах и ми позвъниха и вчера парфюмите бяха при мен.
Та ще похваля Аурата, много ми допадна.  Heart Eyes

# 104
Здравейте,дали може да ми предложите сполучлива имитация на Nina Ricci -Nina edt?
Харесвам го,но някак си нямам желание за купуването на оригинална.

Общи условия

Активация на акаунт