Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 456
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Още един глас за Скандал и от мен (във версията на Рефан) . Дори леля ми, която не е голям фен на парфюмите,ми каза че страшно много го харесва. Напръсках я и е седял на нея до вечерта.Реши и тя да си го купи.
На мен пък една приятелка ми каза , че Скандал й напомнял на La Vie Est Belle .

# 361
Искаш да кажеш,че който харесва Олимпеата,ще му допадне и Скандала?! Верно,Олимпеата ми е любима,тогава ще погледна и Скандала.Как е като трайност при теб? Благодаря!

# 362
Искаш да кажеш,че който харесва Олимпеата,ще му допадне и Скандала?! Верно,Олимпеата ми е любима,тогава ще погледна и Скандала.Как е като трайност при теб? Благодаря!
Колкото и налудничаво да звучи за мен Скандала е свежа и по-лека версия на Олимпията. Още една съфорумка го потвърди по-напред като мен. Laughing Пръснах се в 8:30 и много го усещам към момента. Вчера колежката се напръска веднага след като го купихме и направо щеше да ме удуши.

# 363
Ехааа,ще го търся-Заг или Рефан?А сега,де?

# 364
Ехааа,ще го търся-Заг или Рефан?А сега,де?
Заг. Нямам идея рефанската версия каква е. Аз взех стъклено шише, 17 мл за 4,70 лв.

# 365
  • Бургас
Имитациите на Олимпея и Скандал може и да са ги докарали да си приличат. Laughing Твърдо обаче за мен оригиналите нямат общо и както вече писах ги свързва единствено прекалената сладост.Ла Ви на Заг според мен е много далечен,така че хубаво го пробвайте и на кожа.Версията на Рефан е най-близка за моя нос,но пак не е идеална.Рефанската версия на Скандал е по-приближена до истинския от тази на Заг.

# 366
  • Стара Загора
Alien при мен има една лека,фина сладост чак в базата/оригинала/ Доника аз ти предлагам Пойзън Гърл на Диор.Оригиналът ми е един от големите вечни любимци ако имаш възможност си го купи,горещо ти го препоръчвам.Green HeartВерсията на Заг за мен доста бяга,но като цяло е хубав парфюм,много добре излъчващ се,а е траен до безумие.Тази на Парфен не познавам.
Много благодаря. Ще отида тези дни да го помириша. А иначе, на мен Брайт кристал ми е един от любимците, както виждам и на Вас, така че може би имаме сходство във вкусовете ☺

# 367
Момичета, кои са най-добрите имитации предлагани от Мартинес? Откриха магазин в Русе и бих искала да мина да ги пробвам.

# 368
  • BG-DE
Когато отвориха магазина на Мартинез на Руски паметник пробвах 4-5 техни аромата и, за съжаление, всичките бяха много, ама много далечни като аромат и слаби като трайност, може аз да не съм уцелила добрите им варианти но имам чувството, че са най-лошите имитации, които съм пробвала  Thinking Момичета, на коя фирма Ейнджъла е добър, като изключим този на ДиП?

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 00:37 от Menerva

# 369
  • София
Онзи ден бях до Халите за едни покупки и понеже сте казвали, че магазинът на Рефан до Лъвов мост бил много добре зареден и реших да се спусна надолу да пробвам.
Там бяха в капачки с памуче и мирисах около десетина, като се колебаех между 2 и питах дали може все пак на кожа да се пробват и продавачката ме погледна с доста красноречив поглед и каза: Еми не мога да ви сложа от всичките (аз бях избрала само 2 вече).
Сякаш ще ме маже със злато. Все пак склони да ми капне по 1/10 от капката на двете китки.
Сега са за ароматите, които пробвах, пардон мирисах от капачка.

Burberry London- по- сапунен от оригинала, не си личи, че е силно белоцветен
Gucci Rush- според мен доста доближаващ се и сякаш интензивен
Lancome Poeme-  само ретро нотката бе останала, а е красив и сложен аромат, мой любим и не мисля, че някъде са го докарали адекватно
Mugler Alien- много далечен
Womanity (който беше единият, който ми мацна на ръката)- според мен също нахален като оригинала, траен беше, едно 5-6 часа го усещах, но не беше изразена солената нотка, което на мен всъщност ми хареса, защото аз оригинала не го долюбвам много именно заради нея
Hypnotic poison (другият пробван)- сполучлив ми се стори, отдавна не съм пръскала/пробвала оригинала и за развитие не мога да говоря, но доста добре се е получило сякаш, сравнително траен

От ароматите, които не познавам толкова добре, мирисах:
La nuit tresor-  добре изимитиран, но аз не си падам по такава сладост
My Burberry black- сладост, но не познавам оригинала, така че тук съм пас
Allure- нищо общо, сякаш друг парфюм
Jasmin Noir- това е парфюмът, който в оригинал не ми носи никаква миризма, просто не усещам нищо, този рефанският миришеше на пръчиците с жасмин от индийските магазини

Взех хипнотичната, пръснах се, но нещо от горчивия привкус, оставен при обслужването и пазаруването, не ми се понрави и го дадох на майка ми.
Така че с Рефан съм пас. Laughing

# 370
Здравейте! Не съм чела назад темата, но реших да пиша, защото съм впечатлена от Cote D'Azur True Star, купен за 13 лева. Направи ми впечатление по опаковката, защото наподобява опаковката на любим мой аромат. Пробвах го и беше едно към едно с Trussardi Donna. Купих го веднага. Засега и като трайност съм доволна. Имате ли впечатления от други аромати на Cote D'Azur ?

# 371
Здравейте! Не съм чела назад темата, но реших да пиша, защото съм впечатлена от Cote D'Azur True Star, купен за 13 лева. Направи ми впечатление по опаковката, защото наподобява опаковката на любим мой аромат. Пробвах го и беше едно към едно с Trussardi Donna. Купих го веднага. Засега и като трайност съм доволна. Имате ли впечатления от други аромати на Cote D'Azur ?
Извинявай,но за кой град става въпрос и от къде сте го намерила? Благодара

# 372
  • София
Bloom само парфен ли го имат?
Мернах нещо назад и за заг зодиак?

# 373
  • Бургас
Аз го пробвах Bloom на Заг,много е добър от към близост с истинския.Предпочитам си обаче този на Парфен,който е определено доста по-траен и изпълва цялото кафе като вляза по думите на познатите ми.Туили на Заг въобще не ми хареса,но аз не понасям оригинала.Та последният път като бяхме тези дни в същото кафе,седнаха едни мацки/18-20 год./ и съм убедена,че някоя от тях беше напръскана с Шанел-Алюр,не мога да го сбъркам него.Уникално и седеше стилно и много,много женствено,завидях.Laughing

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 15:37 от Bright Crystal

# 374
Здравейте!
Извинявам се ако вече е коментирано, но нямам възможност да изчета всичко, а тези не ги открих в първия пост. Подариха ми такъв парфюм https://www.yodeyma.com/bulgaria/bg/muzh-parfyumi/parfyumi-adriana
Някой чувал ли ги е, има ли списък кои аромати имитират. Между другото е изключително траен.

Общи условия

Активация на акаунт