Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 451
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Искам да попитам за мнение - според вас този парфюм - https://www.enzo.bg/elizabeth-arden/5th-avenue-parfjumna-voda-za-zheni/ може ли да е истински на тази цена? Не съм много наясно, но мислех, че е по-скъп.
Елизабет Арден са евтини парфюми, нормална си му е цената.

# 436
  • Бургас
Поръчвай спокойно,парфюмите на Арден не са скъпи по принцип.

# 437
Благодаря ви, момичета Simple Smile

# 438
Здравейте и от мен! Коя е най - добрата имитация на  Carolina Herera- Good girl?

# 439
Според мен на Заг.

# 440
  • Габрово
Здравейте и от мен! Коя е най - добрата имитация на  Carolina Herera- Good girl?

На Парфен.Hands V

# 441
  • Бургас
Обувката за моя нос е много далечна и на Заг и на Рефан.

# 442
  • у нас
Не познавам оригинала на обувката, но мога да добавя, че на парфен е по-трайна и не чак толкова сладка като на Заг

# 443
  • София
Момичета, Коко мадмоазел има ли друга сполучлива имитация освен лидълската? Моя позната ползва от години този парфюм и в оригинал и лидълската версия но напоследък никак не е доволна от трайността на Мадам Гламур  Laughing, според нея преди е бил доста по-траен и сега си търси друг вариант, можете ли да ми предложите такъв ?  Grinning
Аз преди много години си купих имитация на Мадмоазел, на Galeria. Тогава ми се виждаше много добре направена.

# 444
  • София
Може ли новите неща на Рефан по номера? Габриел? Блум?

# 445
Здравейте,
Някой има ли впечатление дали парфюма World на Kenzo е добре имитиран от Zag.

# 446
  • Стара Загора
Някой може ли да ми даде съвет за мъжки аромат (за мъж на 26 години). Чудя се между Dior Sauvage, Terre d'Hermes, Egoiste Platinum, Aqua di Gio Thinking До сега съм взимала Chanel de Blue , Allure homme sport ,  Gucci Guilty. Благодаря!

# 447
  • BG-DE
Някой пробва ли вече новият Мис Диор на Рефан и коя версия имитира?

# 448
Някой може ли да ми даде съвет за мъжки аромат (за мъж на 26 години). Чудя се между Dior Sauvage, Terre d'Hermes, Egoiste Platinum, Aqua di Gio Thinking До сега съм взимала Chanel de Blue , Allure homme sport ,  Gucci Guilty. Благодаря!

В къщи имам 3 мъже-17,24,47г. Еднакво доволни са от SAUVAGE,HERMES,AQUA DI GIO.Kойто и да вземеш,няма да сбъркаш.

# 449
Момичета, да сте взимали на Заг 377 АВ AV-CREED-Aventus for her ? Някой познавали оригинала, дали се доближава? Много интересен аромат, много ми хареса, но не познавам оригинала. При последната ми поръчка ми бяха изпратили мостра на този парфюм и ми допадна страшно много.

Общи условия

Активация на акаунт