Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 441
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Доника,Dior Sauvage е много добър избор ето още две предложения от мен-https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Fahrenheit-228.html ,да не те стряска,че е от 1988г.,парфюмът е класика и се е доказал във времето.Чета,че при някой миришел на бензин,машинни масла и т.н,няма нищо такова поне върху кожите на двама познати,трябва да се пробва директно на кожа според мен.Избива от някъде аромат на краставица,усещам и виолетовия лист,това е жесток парфюм по всички показатели поне за мен и е много забележим от околните.Предлагам ти го във версията на Заг,второто ми предложение е Creed Aventus пак на Заг.

# 451
Bright Crystal, моля сподели повече за Creed Aventus пак на Заг. Тъкмо за него разпитвах.

# 452
  • Стара Загора
Mimeto74, Bright Crystal, много благодаря! Flowers Tulip Relaxed

# 453
  • BG-DE
zveti81, не познавам оригиналния Авентус Крийд но ползвах версиите на Рефан и Заг, а тествах и тази на Родригез, и трите са горе-долу идентични, което ме навежда на мисълта, че може би имат нещо общо с оригинала. Говоря за дамския Авентус, за мъжкия казват, че е още по-хубав като аромат  Grinning Днес пробвах  Блум, Габриел и Мис Диор на Рефан. Дамата от магазина на Тунджа беше така мила и ми отля малко от Габриел, защото на първо четене най ме грабна но, за съжаление трайността върху мен е почти нулева, точно като на оригинала  Mr. Green прилика има доколко не мога да преценя,защото не познавам детайлно първообраза, Блум обаче много ми хареса  Heart Eyes а относно мис Диор ми се струва, че нещо се объркаха тъй като това, което ми пръснаха повече приличаше на Скандал Thinking но пък аз и не ги познавам всичките фланкъри та знае ли се  Laughing   

# 454
  • София
Пробвах версиите на Блуум на Заг и Парфен. За мен лично парфенската е по- далечна, като под далечна имам предвид, че има леко спиртно начало и стои по- чисто флорално, ако мога така да се изразя.
При Заг е по- отчетлива тази мазнееща рицинова нотка (идваща от туберозата), кяото на моята кожа доста ясно се разнася при оригинала.

# 455
  • BG-DE
И според мен Блум на Заг е по-близък до оригинала но пък на Парфен е по-траен, Рефанския също е близък но за трайност само от проба на ръка нищо не мога да кажа  Simple Smile

# 456
  • София
Под кой номер е Simple Smile

# 457
  • BG-DE
Ох, ами не попитах поисках го по името  Embarassed

# 458
Рефан 114 Gucci Bloom

# 459
Така реших да поръчам от Заг Авентус Крийд дамски и Аурата на Мюлер /така ли се пише/, но се колебая дали да рискувам и с мъжкият? Не знам на ММ дали ще му хареса.

# 460
нося авентус /мъжкия, но във варианта на зара/ - за мен е чудесен свеж унисекс за лятото

# 461
Скрит текст:
Добре заварили и от мене! Преди няколко петилетки скъсах отношения с имитационната парфюмерия, но попаднах на прекрасно оформената и запълнена със съдържание тема, изчетох стотици мнения и ме запалихте.

Постно обяснение на първите впечатления от някои продукти на Zag Zodiak:

375-SW-Dsquared-She Wood - съпругата е във възторг. Дъщеря ми също даде заявка за свое шишенце. Явно наистина няма жена, която да не го хареса. Мъж също Simple Smile
03 KF KENZO FLOWER KENZO - още едно добро попадение и уцелване на вкуса на съпругата, благодарение на помощта на форума.
335 TE CHANCE EAU TENDRE CHANEL - пробичка подарена от продавачката. Уместен подарък, беше одобрен.
313 HE UN JARDIN SUR LE TOIT HERMES и 356 LE Le Jardin De Monsieur Li Hermes - мой избор, без да съм пробвал оригиналите, обаче на благоверната нещо не й допаднаха и не се задържат на кожата й. Но пък са унисекс и на мене ми харесват, даже днес съм с 313. За 356 мога да кажа, че даже повече ми хареса с цитрусовата атака в началото, но тук има едно голямо "но". Не знам как е оригиналът и при мене ли е проблемът, но върху кожата остава един остатъчен мирис на... абе, направо си ми напомня на недобре отмита курешка. Някой в предните теми беше споменал за подобно усещане при друг парфюм, вдъхновен от марката. Обонянието ми не е съвсем възстановено след скорошната вирусна атака, така че, може проблемът да е и в моя телевизор.
224 IN      INVICTUS     PACO RABANNE и 251-AV-Creed-Aventus - одобряват се, особено втория, за който ще имам конкуренция в лицето на синчето Simple Smile

Голяма ми парфюмна драма е дали да "оскверня" любимия ми HERMES TERRE D'HERMES с аналог. Тук във форума видях, че добрите имитации са на D&P  и SanSiro и не рискувах, но пък консултантката ми пръсна малко на ръката и мога да кажа, че не е на 100%, но е достатъчно "нахален" и добър сам по себе си.
Скрит текст:
За този парфюм си имам един тест дали ще стане. Съпругата на един приятел много обича да се гушка и да я целувам* докато съм напръскан с него. Ако имитацията проработи, значи си струва.
---------------------------
*Това, разбира се, е само в присъствието на приятеля, за да става закачката. Насаме не смея Simple Smile

С една дума, много съм доволен от новите си покупки и залитването съм алтернативните марки в парфюмерията и ми се отваря поле за нови емоции и екперименти. Със сигурност продуктите може и да не са 100% копия (то и реално няма и как да стане като се минава динамично през поредица от ситуации докато се развива ароматът, а не просто да има едно статично състояние), но сами по себе си са добри и се развиват много приятно.
Въобще няма база за сравнение с предлаганите "плоски" аромати по МЛМ каталозите, които на хартията ухаят хубаво, а развитие и трайност - йок Simple Smile (лично мнение)

# 462
  • Бургас
bashtatko,добре си ни дошъл в темичката има жена,която не харесва Dsquared-She Wood,аз например. Laughing Със сигурност има и други,zveti81рискувай с мъжкият Крийд,много хубав парфюм е.

# 463
Брайт Кристал, станахме две нехаресващи Simple Smile

Бащатко, ако те привличат имитации и имаш Зара наблизо, бих те посъветвала да обърнеш внимание на техните парфюми - мъжките са много добри, дамските им не са за моя вкус

# 464
На мен в началото ми харесваше, на вече по-скоро не.

Общи условия

Активация на акаунт