Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 167 099
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, Монтале-бял мускус дали има някъде имитация?

# 556
  • София
Dark Purple Montale и White Musk Montale нямат имитации.

# 557
Дами, бях в Рефан на Тунджа за някои тестове. Какво ще кажете за новия Диор, само на мен ли ми избива типичната рефанска нотка? Харесах си Because it's you, но оригинала съм го тествала преди много време и нямам спомен до колко се доближава, но аромата сам по себе си ми хареса. Тествах и някакъв нов на Келвин Клайн на китката, обаче изфиряса скорострелно. Жалко, защото беше интересен жасмин.

# 558
Здравейте, бихте ли ми предложили хубави мъжки парфюми на Баргело.
Light Blue Dolce&Gabbana на Баргело дали е добра имитация ? bouquet

# 559
Не издължах на провакацията и облекчих Рефан с 15 мл от номер 264.  Излъчва доста повече топлина отколкото очаквах. Ще трябва да се носи сега.

Оказа се, че местният офис на GIZA ми е на много удобно място. За съжаление аналога на Creed - Love in black в момента не се предлага.

Да попитам - има ли някаква надежда да открия имитации на Polo Double Black и Kenzo Power?

# 560
  • София
Polo Double Black го има в списъка на Degaje - POLO DOUBLE BLACK/LAUR парфюм E189, но не знам дали все още го предлагат. Kenzo Power, мисля че няма имитация.

# 561
Днес обиколих доста магазини на Рефан,но 148  Deeo red Hugo boss няма никъде Sad
Някоя друга фирма има ли негова имитация?
Напълних само 30 мл за една приятелка от черния опиум и наистина ми взеха повече пари от обикновено, така че най-вероятно са завишили цените.

# 562
  • Бургас
Здравейте, бихте ли ми предложили хубави мъжки парфюми на Баргело.
Light Blue Dolce&Gabbana на Баргело дали е добра имитация ? bouquet

Аз не съм намерила хубава,удовлетворяваща ме имитация на Лайт Блу.Всички са далечни за мен,тази на Заг най не става.

# 563
Днес обиколих доста магазини на Рефан,но 148  Deeo red Hugo boss няма никъде Sad
Някоя друга фирма има ли негова имитация?
Напълних само 30 мл за една приятелка от черния опиум и наистина ми взеха повече пари от обикновено, така че най-вероятно са завишили цените.
И аз търсих Deep red в Пловдивските рефански магазини, но отговорът беше, че няма да го открия в магазините - да поръчам от сайта на Рефан

# 564
  • София
Аз имам имитация на Лайт блу на Мууд малките шишенца и мисля, че е добра. Но аз не съм особен фен на този аромат, държа си го така, да има.

# 565
Не издължах на провакацията и облекчих Рефан с 15 мл от номер 264.  Излъчва доста повече топлина отколкото очаквах. Ще трябва да се носи сега.

Оказа се, че местният офис на GIZA ми е на много удобно място. За съжаление аналога на Creed - Love in black в момента не се предлага.

Да попитам - има ли някаква надежда да открия имитации на Polo Double Black и Kenzo Power?

Би ли споделил къде в Стара Загора има Гиза?

# 566
Благодаря за мненията,ще си купя аура на заг най-вероятно.

# 567
  • София
Габриеле на Рефан няма почти нищо общо с оригинала. 

# 568
  • Стара Загора
Giza в Стара Загора официално няма или поне до Коледа беше така. Аз поръчвам чрез една жена, която работи с техните масла и ми ги доставя за няколко дни. Тя има мостри, но не на всичко. Вземала ги е за себе си и познати, та ми показа на някои аромати,  каквото й беше останало

# 569
  • Бургас
Габриеле на Рефан няма почти нищо общо с оригинала.  
И не само на Рефан,на Заг също тези Шанели не ги умеят и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт