Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 378
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
В този на БКП, в който има Заг Зодик също предлагат. Има и други малки магазинчета. Вчера като минавах по Христо Ботев видях някакво гаражче, на което имаше табела наливни парфюми (около Фламинго), но вървях по другия тротоар. Рефан предлагаха и в една малка уличка около училището Васил Левски. За дрехи втора употреба беше, слизаше се в подземие. Това беше преди години и не знам дали към момента работи. Със сигурност има и други, но за тези се сещам в момента. Сякаш и в посока хотел Дедов съм виждала някъде също.

# 541
Рефан някакво увеличение на цените ли имат   Thinking съседката ми днес е взела от магазина на Мария Луиза 60мл със 120 капки за 18.60, което прави 0.31лв на мл, а преди мисля че беше 0.25  Thinking Между другото because it's you на Армани и в дамската и в мъжката  версии им е много сполучлив  Simple Smile

При вчерашната ми покупка милилитърът беше на цена 12 ст., капката 6 ст.

# 542
Здравейте, Рефан са пуснали мъжки аромат под номер 264, който ми предложиха в един от магазините им и ми хареса адски много. Може ли да ми дадете повече информация за него. Забелязвам, че го няма в списъка с мъжки аромати в началота на темата. Мисля, че продавачката спомена нещо за Armani, но може и да се бъркам. Друг нов аромат за мъже от Рефан е номер 429 - Pure XS / Paco Rabanne, може да го добавите към списъка. Лично на мен той не ми допадна толкова, колкото 264. Ако може някои да сподели номер 264 на кой точно парфюм е реплика ?

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 03:15 от dmx87

# 543
Здравейте, Рефан са пуснали мъжки аромат под номер 264, който ми предложиха в един от магазините им и ми хареса адски много. Може ли да ми дадете повече информация за него. Забелязвам, че го няма в списъка с мъжки аромати в началота на темата. Мисля, че продавачката спомена нещо за Armani, но може и да се бъркам. Друг нов аромат за мъже от Рефан е номер 429 - Pure XS / Paco Rabanne, може да го добавите към списъка. Лично на мен той не ми допадна толкова, колкото 264. Ако може някои да сподели номер 264 на кой точно парфюм е реплика ?

Според украински сайт е Jil Sander Man
И пирамидата там съмпада с публикуваното в https://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Jil-Sander-Man-1716.html

Обаче за нашия пазар явно номерацията е различна или някъде има грешка в описанията.
Пирамидата в сайта на Рефан:
Парфюм Рефан 264 – 100 мл
Дървесен, ароматичен

Връх: кардамон, розов пипер, виолетови листа, плодови ноти

Сърце: салвия,сладък кестен,пушечни ноти

База: ванилия,мускус,кедър,амбра

# 544
  • BG-DE
264 на Рефан е този аромат на Армани https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … th-You-45258.html и наистина е много хубав, вчера съседката ми беше взела точно този за приятеля си, но понеже бил от новите аромати, които са по-наситени, според продавачката на Мария Луиза, и цената била по-висока, но явно я е излъгала  Close или само тя си ги продава на по-високи цени, защото Емия е взела от новия мис Диор срещу мола на Стамболийски на нормална цена. 

# 545
264 на Рефан е този аромат на Армани https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … th-You-45258.html и наистина е много хубав, вчера съседката ми беше взела точно този за приятеля си, но понеже бил от новите аромати, които са по-наситени, според продавачката на Мария Луиза, и цената била по-висока, но явно я е излъгала  Close или само тя си ги продава на по-високи цени, защото Емия е взела от новия мис Диор срещу мола на Стамболийски на нормална цена. 

И аз го взех туко що на нормална цена. Благодаря за отговора. Simple Smile

# 546
Здравейте момичета, имам едно въпросче страшно много харесвам naomagic na Naomi Campbell обаче отдавна вече не го произвеждат в оригинал, ползвала съм имитацията на заг зодиак но и там вече е спрян. Моля ако някой го е ползвал и знае бихте ли ми казали друга сполучлива негова имитация или друг парфюм който да го наподобява, много ще съм благодарна

# 547
нормална, нормална, не знам, колко е нормална- 8 лева и нещо май за 30 мл с 30 капки
май е старата цена

# 548
  • Стара Загора
HeartsМомичета( а и момчета), с какъв парфюм избрахте да бъдете на вчерашния празник на любовта и виното? Simple Smile Wine Glass

# 549

Тъкмо исках да попитам за читав магазин на Рефан в Стара Загора.
В стария мол на втория етаж?

Благодаря, аз само за там се сещам и ти ми подкрепяш мнението.

# 550
HeartsМомичета( а и момчета), с какъв парфюм избрахте да бъдете на вчерашния празник на любовта и виното? Simple Smile Wine Glass
Tobacco Vannile - Tom Ford

# 551
Момичета,някой има ли впечатления от аура на заг,или някоя друга имитация.Влюбих се в оригинала,но в остатъчната част.Първите няколко часа ме влудява,дразни и спира дишането ми.Трябват ми 4 часа,за да го обичам както никок друг.Много странно.Ще ми бъде интересно да се запозная с неговс имитация.

# 552
  • Бургас
Виж Аура във версията на Заг,бях я описвала някъде из темите.За мен се доближава достатъчно.

# 553
  • София
Здравейте, някой знае ли дали някъде има имитация на Dark Purple на Montale?

# 554
  • BG-DE
Момичета,някой има ли впечатления от аура на заг,или някоя друга имитация.Влюбих се в оригинала,но в остатъчната част.Първите няколко часа ме влудява,дразни и спира дишането ми.Трябват ми 4 часа,за да го обичам както никок друг.Много странно.Ще ми бъде интересно да се запозная с неговс имитация.

Определено пробвай версията на Заг, то и друга имитация в момента няма  Simple Smile Аурата е много интересен аромат, за първи път го пробвах в Германия и в рамките на десетина дни няколко пъти обилно се поливах с него но нещо не ме развълнува, развиваше се по доста странен, лекарствено блатен, начин върху кожата ми и варианта на Заг тогава ми се стори, че е доста далечен. Сега го пробвах пак в Бюти зоун и за голямо мое изумление ароматът зазвуча по съвсем различен начин, (изби силно виолеткова нота) и доста сходен с имитацията, не знам защо така се получи, дали зверската влага в Г-я го промени така драстично или хормони, настроение, знам ли но за първи път ми се случва парфюм толкова да се променя, някак магичен е  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт