Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 384
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Особено съм впечатлена от Tobacco Vanille – твърде различен аромат, а най-приятно ме изненада трайността му – през целия ден го усещаха хората около мен и се интересуваха кой е този парфюм. Аз също си го усещах. Не съм очаквала такава трайност от имитационен парфюм – поздравления за Zag.

Здравей,
Можеш ли да опишеш Tobacco Vanille, има ли мирис на тютюн наистина? Тежък ли е? Мерси предварително Simple Smile

# 526
  • вкъщи
Табако ванил ми ухае точно на ванилия и тютюн. Аз ненавиждам мириса на цигари и абсолютно не можах да го понеса този парфюм.  Супер траен и задушлив.

# 527
Скрит текст:
Особено съм впечатлена от Tobacco Vanille – твърде различен аромат, а най-приятно ме изненада трайността му – през целия ден го усещаха хората около мен и се интересуваха кой е този парфюм. Аз също си го усещах. Не съм очаквала такава трайност от имитационен парфюм – поздравления за Zag.

Здравей,
Можеш ли да опишеш Tobacco Vanille, има ли мирис на тютюн наистина? Тежък ли е? Мерси предварително Simple Smile
[/quote]
Откакто го открих, този парфюм ми е любим! Според околните мирише на череша и торта Joy В началото много ми миришеше на ванилия, в последствие го усещам по друг начин. Оригиналът е с типично мъжка опаковка, 30 мл струва 325 лв.! Laughing Laughing
Любим, любим! bouquet

# 528
въпрос на кожа е - разносвала съм оригинала няколко пъти, защото върху други наистина мирише прекрасно, но върху мен е просто стар пълен пепелник

# 529
  • София
въпрос на кожа е - разносвала съм оригинала няколко пъти, защото върху други наистина мирише прекрасно, но върху мен е просто стар пълен пепелник
По същия начин се държи и при мен.

# 530
Поредният експеримент - REFAN 423, който според форумния справочник трябва да е аналог на Equipage Geranium Hermes. Съотношение парфюм/капки = 10/13
Експериментът при мене е силно неуспешен. Много задушлив ми идва, единият аромат силно доминира. Не знам как е оригиналът. Ако има значение, не си го пръснах, а си капнах няколко капки.
Докато го отмия се чувствах като партиен секретар на селско ТКЗС.
При мене се затвърждава тенденцията ароматите на Hermes и техните аналози да влизат в графата "Суперлюбими" или на другия полюс - "Непоносими". Средно положение няма.
Исках да изпробам номер 402, аналога LOEWE7, но нямаше наличност и затова се метнах на 423.

Скрит текст:
Използвам случая да похваля магазина на "Рефан" в Стара Загора, на "Перун". Продавачката е винаги много отзивчива. Съпругата ми също често ходи там, значи доброто отношение не зависи от полова, джендърска и друга принадлежност Simple Smile

# 531
Поредният експеримент - REFAN 423, който според форумния справочник трябва да е аналог на Equipage Geranium Hermes. Съотношение парфюм/капки = 10/13
Експериментът при мене е силно неуспешен. Много задушлив ми идва, единият аромат силно доминира. Не знам как е оригиналът. Ако има значение, не си го пръснах, а си капнах няколко капки.
Докато го отмия се чувствах като партиен секретар на селско ТКЗС.
При мене се затвърждава тенденцията ароматите на Hermes и техните аналози да влизат в графата "Суперлюбими" или на другия полюс - "Непоносими". Средно положение няма.
Исках да изпробам номер 402, аналога LOEWE7, но нямаше наличност и затова се метнах на 423.

Скрит текст:
Използвам случая да похваля магазина на "Рефан" в Стара Загора, на "Перун". Продавачката е винаги много отзивчива. Съпругата ми също често ходи там, значи доброто отношение не зависи от полова, джендърска и друга принадлежност Simple Smile

Тъкмо исках да попитам за читав магазин на Рефан в Стара Загора. Този, който споменаваш, не зарежда особено богато, новите аромати липсват, поне, когато аз се опитах да тествам.
Споделете за Рефан магазини.

# 532
  • BG-DE
Рефан някакво увеличение на цените ли имат   Thinking съседката ми днес е взела от магазина на Мария Луиза 60мл със 120 капки за 18.60, което прави 0.31лв на мл, а преди мисля че беше 0.25  Thinking Между другото because it's you на Армани и в дамската и в мъжката  версии им е много сполучлив  Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 20:14 от Menerva

# 533
Искам да споделя опита си от покупката на реплика от Рефан в Мол София.
Харесах си Мис Диор 2017, взех си една стотица, фабрично затворена, с уговорката, че преди точно от тях съм купувала такава стотица с течащо гърло. Пробвахме, гледахме, уж не течеше. Точно на излизане от мола реших отново да тествам парфюма и о, изненада - от гърлото сълзи течност. Върнах се и помолих да ми върнат парите, при което се започна едно уговаряне да купя друг или някаква козметика за тази сума. След категоричния ми отказ, момичето се обади на шефката си и ми върнаха парите. Нито един от наличните реплики на Мис Диор не беше в ред. Всички имаха дефект в пръскалото.
Срещу мола има една наливна парфюмерия с една възрастна жена-продавачка. Налях си 30 мл. с 30 капки, платих си 8 лева и нещо и мирна главица. От там вече няколко пъти купувам малки разфасовки за проба и нямам забележки. Имах някакви съмнения в началото, защото не ми хареса, че ги наливат от едни пластмасови шишета, но течността винаги е била наред, а шишенцата никога не текат. Толкова за фабрично опакованите. Не че имам нужда от стотици, просто този Диор ми беше харесал доста. Не обичам да ми пробутват боклуци и после да се опитват мен да изкарат виновна и длъжна да им оставя под някаква форма съответната сума.

# 534
  • BG-DE
Ако стотиците им още са в едни метализирани шишета те не са не са капсуловани, имах преди време такова и също течеше, не знам защо продължават да ги предлагат  Thinking а пък за отношението просто нямам коментар  ooooh!

# 535
Скрит текст:

Здравей,

Здравейте!
Grethenata, не ме бива много в описанията - усеща се ванилия, тютюн, какао и сушени плодове. Моето определение е - много силен аромат /но не тежък/, различен е и събужда интерес.

# 536
Скрит текст:

Здравей,

Здравейте!
Grethenata, не ме бива много в описанията - усеща се ванилия, тютюн, какао и сушени плодове. Моето определение е - много силен аромат /но не тежък/, различен е и събужда интерес.

Благодаря. А под кой номер се продава, в сайта на заг не виждам имена, само номера, ако говорим за този сайт - https://www.zagzodiakshop.com/bg/.

# 537
# 538
# 539

Тъкмо исках да попитам за читав магазин на Рефан в Стара Загора.
В стария мол на втория етаж?

Общи условия

Активация на акаунт