Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 167 065
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, регистрирах се в форума специално заради тема Simple Smile
Може ли да ми препоръчате силен и траен мъжки аромат на  Zag Zodiak или на Refan, понеже само те имат работещи онлайн магазини, от които мога, да си закупя техните продукти. Благодаря, ви предварително Simple Smile

# 586
Ако не е тайна за каква възраст става дума,има много такива аромати,които могат да се препоръчат?

# 587
За 28 годишна възраст Simple Smile Благодаря, ви предварително.

# 588
А,супер колкото големия ми син .На него съм купувала и от Рефан и от Заг.Най-доволен е от Рефан-207,217,226,404,407,414,420,424. На  Заг-127,224,231,240,247.Имената можеш да видиш на 1 стр.на темата.

# 589
Момичета,в събота бяхме в Плевен и случайно видях магазин на Заг Зодиак,та си купих от любимия ми Магнетизъм,че беше свършил и за проба взех Flowerbomb. За втория обаче ми прави впечатление,че не е много траен. То и времето не му е сега,но аз го тествах няколко дни и определено не е това,което очаквах. При вас как е като трайност? Дали проблема е при мен?

# 590
  • Бургас
Flowerbomb беше супер траен при мен,просто жестока трайност,имах го лятото.Версията на Заг е доста приближена до оригинала за мен и си струва.Ивайло,моите предложения,погледни Армани Код на Рефан,няма да останеш незабелязан с него,ароматът е трепач.От Заг пробвай Dior Fahrenheit,Dior-Homme,Viktor and Rolf Spicebomb Chanel Allure pour homme.Ако искаш и все пак нещо в оригинал най-горещо ти предлагам Chanel Bleu,заслужава си всяка стотинка и за мен е топ аромат на всички времена.Two Hearts

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 12:12 от Bright Crystal

# 591
Хмм ще го видя пак като стане топло,допада ми много като аромат,дано и с трайността не се изложи. 😃

# 592
  • Габрово
Здравейте, регистрирах се в форума специално заради тема Simple Smile
Може ли да ми препоръчате силен и траен мъжки аромат на  Zag Zodiak или на Refan, понеже само те имат работещи онлайн магазини, от които мога, да си закупя техните продукти. Благодаря, ви предварително Simple Smile

Бих ти препоръчала на Рефан тези силни и много ,много трайни...

065. TABACCO VANILLE/ TOM FORD
255. 212 MEN/ CAROLINA HERRERA    
413. NEROLI PORTOFINO/ TOM FORD

Anyyyone
,  не съм запозната с версията на Заг  на Flowerbomb,
но според фрагнантика този аромат е походящ за зимата.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 15:23 от sesksta

# 593
  • Варна
привет, групичка! кажете моля, на LANCÔME La Vie Est Belle, коя имитация е най- добра? днес го мирисах и ми хареса!
пробвах и Rochas Mademoiselle, страхотен! не съм го виждала до сега, но не съм и се заглеждала, от 2017г е май. Дали има негова имитация сполучлива?

# 594
  • София
Rochas Mademoiselle все още няма имитация. За La Vie Est Belle мненията са противоречиви. Всеки харесва различни негови имитации - Рефан, Заг, Баргело. Пробвай, каквото можеш и прецени сама.

# 595
Благодаря, на всички които ми помогнаха да си избера парфюмчета Simple Smile
Поръчах от зодиака :
ZAG 240 SD - SAVAGES
ZAG 247 BA - BADASS
ZAG 406 SB - SPICY
ZAG 127 AQ - AQUA DIGITAL

Понеделник ще пристигнат и ще споделя мнения Simple Smile
На Рефан разбрах, че в нашето малко градче имаме магазин ще мина и от там да пробвам 202. ARMANI DIAMONDS/ ARMANI

Ползвал съм на Bargello 2 аромата 616 и 679
679 за мъжки аромат е УНИКАЛЕН, и изключително траен поне на мен много ми допада.
616 ми се струва малко сладникав нещо на портокал ми докарва и не е толкова траен Simple Smile

# 596
Здравейте, има ли сполучлива имитация на парфюма CAROLINA HERRERA Good Girl ?

# 597
Здравейте, дали сте поръчвали от Инстаграм парфюми от страница с име best brands perfumes или нещо такова, казват че са оригинални тестери, но дали е така? Например за мъжки Инвиктус 50лв. мисля, че 100мл.

# 598
Здравейте, има ли сполучлива имитация на парфюма CAROLINA HERRERA Good Girl ?
Аз ползвам за Заг и съм доволна.

# 599
Здравейте, дали сте поръчвали от Инстаграм парфюми от страница с име best brands perfumes или нещо такова, казват че са оригинални тестери, но дали е така? Например за мъжки Инвиктус 50лв. мисля, че 100мл.

И аз се интересувам. Хората са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт