Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 167 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, дали сте поръчвали от Инстаграм парфюми от страница с име best brands perfumes или нещо такова, казват че са оригинални тестери, но дали е така? Например за мъжки Инвиктус 50лв. мисля, че 100мл.
Няма как да е оригинален за 50 лв. Виж и сама цената му в другите сайтове, че цената е около 100 и нагоре лв.

# 601
  • Бургас
Ментета са,относно питането за добра имитация на Обувката за мен няма такава от тези,които аз съм пробвала,далечни са.Не познавам тази на Парфен обаче.

# 602
Аз имах преди  Good girl на рефан от тези черните шишета,май капсуловани се водят,но беше 55мл - 25лв купуван от центъра във Варна.Много ми хареса,уникална трайност и шлейф.Всеки ме питаше какъв ми е парфюма..Той свърши вече де,но в моя град предлагат само наливен,но за мен наливния не е сполучлив.И да се оплача от she wood,armani code,la vie est belle на заг.Не са близки до оригиналите поне на МОЯТА кожа и от към трайност ги няма никакви.Ши уд изкарва само някаква трева при мен,от рода на картиетата - baiser fou,baiser vole-които мразя с цялото си обоняние. 😂😂😂

# 603
Арманито пък мирише на сапун от едно време,изцяло са имитирали само една единствена нотка,която в оригинала много бегло усещам - ама така е,както са могли хората. 😂😂 ММ каза,че миришел на мухозол.Следващи аромати,които със сигурност ще взема са аурата и може би ще погледна гуд гърл на заг.

# 604
Аз имах преди  Good girl на рефан от тези черните шишета,май капсуловани се водят,но беше 55мл - 25лв купуван от центъра във Варна.Много ми хареса,уникална трайност и шлейф.Всеки ме питаше какъв ми е парфюма..Той свърши вече де,но в моя град предлагат само наливен,но за мен наливния не е сполучлив.И да се оплача от she wood,armani code,la vie est belle на заг.Не са близки до оригиналите поне на МОЯТА кожа и от към трайност ги няма никакви.Ши уд изкарва само някаква трева при мен,от рода на картиетата - baiser fou,baiser vole-които мразя с цялото си обоняние. 😂😂😂
Аз си купих наливен от Рефан , 50 мл с 63 капки. И аз първо бях хвърлила око на капсулования от златната серия , но го сравних с обикновения от 15 лева и на двете китки и не открих разлика в трайността. Отделно съм си взела и от Зак една 30-ица. Тя свърши , де. В чантата си нося рефанския , той е в метално шише за по-лек . Не е близък до оригинала , но наистина прави впечатление, щом един полицай при проверка, ми направи комплимент Rolling Eyes

# 605
La Vie est belle имам от Баргело Одрин и е доста траен, но и тежичък. Simple Smile Препоръчайте нещо леко от типа на Бялото булгари, Олимпеа на Пако Рабан

# 606
Anyyyone,  не съм запозната с версията на Заг  на Flowerbomb,
но според фрагнантика този аромат е походящ за зимата.
Хм странно,аз отдавна четох за него и му се канех и се коментира като пролетно-летен аромат. То и името му е такова. Но май всеки си ползва парфюмите когато си му се носят. 😃 Ще го видя и на топличко как ще се развива. Аз преди време не вярвах,че даден парфюм може да се развива различно на топло и студено,но се убедих с един на Ейвън,който ми подариха,та явно има значение температурата.

# 607
Някой знае ли дали има добра имитация на Ести Лаудер Pleasure, много ми допадна, а в момента не ми се купува оригинала,
Иначе съм много доволна от Модерната муза на Баргело-изключително траен и наситен аромат.

# 608
  • Стара Загора
Някой знае ли дали има добра имитация на Ести Лаудер Pleasure, много ми допадна, а в момента не ми се купува оригинала,
Иначе съм много доволна от Модерната муза на Баргело-изключително траен и наситен аромат.

Случайно попаднах на тази марка миналата година и взех за подарък на приятелка. Остана очарована.
Много добра трайност и излъчване. Няма евтинеещо усещане и спиртно начало. Струваше около 4 лв за 20 мл.

http://www.aroma-essence.eu/produkt/o-de-parfyum-pleasure-rose-s … rozovo-maslo-35ml

# 609
  • BG-DE
Anyyyone, Flowerbomb на Заг е добър като имитация но и върху мен трайността му е много слаба като в топлото време съвсем го няма  Confused

# 610
  • Пловдив
Пробвай на Заг - на мен ми харесва, и беше доста траен.

# 611
  • Бургас
Той е траен,но е далечен според мен.Иначе ароматът е прелестен.

# 612
Момичета, имате ли представа дали е добра имитацията на Лейди Милиън на Заг? В сайта пишат, че парфюма бил един от най-сполучливите им.

# 613
  • Габрово
Момичета,има ли някоя от вас ,която да ползва и харесва  Pure Poison?

# 614
  • Бургас
Pure Poison-открих цялата му красота съвсем наскоро като пръсках позабравени парфюми,преобразява се страхотно на кожата ми и постоянно се изменя.Адски го харесвам,но още не съм го купила,силно въздействащ е,голям фаворит ми е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 17:16 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт