Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 270
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Момичета стискайте ми палци,понеже така и не намерих Заг в моя град съм поръчала 7 аромата,познавайки само оригиналите. :Д

# 151
Момичета стискайте ми палци,понеже така и не намерих Заг в моя град съм поръчала 7 аромата,познавайки само оригиналите. :Д
[/quote

И аз така поръчах на магия, то взех че ги уцелих всички. Само от Заг ще пазарувам. Много добри  имитации са.

Ти кои аромати поръчаш? Пиши като дойдат дали са като оригиналите!

# 152
И аз така поръчвах,без да знам какво поръчвам.Всичко се оказа перфектно.Сина ми също е доволен.Взех за мен 369,374

# 153
Е, уцелили сте най- добрите, 💕 обувката и мон гален са топ 😏 няма, няма просто място където да съм отишла и някой да не ми е направил комплимент за тези парфюми. Сравнявам и с оригинала, няма разлика, поне в моето обоняние.

# 154
Момичета,здравейте!Може ли някоя от вас да изкаже мнение за ориенталските парфюми на Сангадо?Трайни ли са?Наподобяват ли някой известен парфюм?

# 155
  • Бургас
Пробвах новите аромати на Рефан и учудващо ми харесаха и трите дамски.Armani-Because...е страшно близък до оригинала,страхотни малини и хубава роза,харесващите го да го тестват.Габриел е малко далечен сравнен с истинския,но е доста хубав сам по себе си.Скандал също много ме грабна,сладък и силен точно за студените месеци,заслужават си за мен новостите на Рефан.Heartbeat Днес съм с Гучи-Блуум на Парфен,този аромат няма разлики с истинското Гучи,толкова добре е направен,бие доста оригинали,в топ парфюмите ми е,уникат!Весели празници на всички,бъдете благословени!

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 18:03 от Bright Crystal

# 156
Пробвах новите аромати на Рефан и учудващо ми харесаха и трите дамски.Armani-Because...е страшно близък до оригинала,страхотни малини и хубава роза,харесващите го да го тестват.Габриел е малко далечен сравнен с истинския,но е доста хубав сам по себе си.Скандал също много ме грабна,сладък и силен точно за студените месеци,заслужават си за мен новостите на Рефан.Heartbeat Днес съм с Гучи-Блуум на Парфен,този аромат няма разлики с истинското Гучи,толкова добре е направен,бие доста оригинали,в топ парфюмите ми е,уникат!Весели празници на всички,бъдете благословени!

Bright, кои са номерата на трите нови аромата на Рефан?

# 157
  • Бургас
130-Gabrielle Chanel for women,105-Emporio Armani Because It’s You Giorgio Armani for women и 149-Scandal Jean Paul Gaultier for women.

# 158
  • София
Момичета,здравейте!Може ли някоя от вас да изкаже мнение за ориенталските парфюми на Сангадо?Трайни ли са?Наподобяват ли някой известен парфюм?
Теменужката наподобявала Инсоленс, а момината сълза мисля Жадор.
Не знам дали са трайни обаче, не съм  ползвала. Simple Smile

# 159
  • София
I love love, разгледай списъка на Сангадо на първа страница и ще разбереш техните парфюми кои оригинали наподобяват. Относно момината сълза, не наподобява Жадор. Hands V Имам я. По цял ден се усеща аромата, но ми идва доста натрапчив и задушлив.

# 160
Благодаря много.Взех си Сицилия на Сангадо,приятен е,но при мен е доста нетраен-2-3 часа.Relaxed

# 161
Благодаря много.Взех си Сицилия на Сангадо,приятен е,но при мен е доста нетраен-2-3 часа.Relaxed

При мен тя беше много трайна и постоянно ме питаха с какъв парфюм съм.

# 162
130-Gabrielle Chanel for women,105-Emporio Armani Because It’s You Giorgio Armani for women и 149-Scandal Jean Paul Gaultier for women.
В каталога на Рефан под № 130 е Rose the one Dolce & Gabbana, а № 149 е Burberry sport for women Burberry. Ако правилно съм разбрала, че се отнася за парфюми на Рефан?

# 163
В каталога на Рефан под № 130 е Rose the one Dolce & Gabbana, а № 149 е Burberry sport for women Burberry. Ако правилно съм разбрала, че се отнася за парфюми на Рефан?

Тези два аромата вече не се предлагат и  на тяхно място са новите.

# 164
Благодаря, ayaska!

Общи условия

Активация на акаунт