Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 305
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Аз по традиция ще съм с Lolita Lempicka  във версията на Рефан.

# 241
А вие за оригиналите говорите нали? Или за реплики 😊 Аз много страдам, че нямам отявлен фаворит. Винаги се насищам супер бързо и търся следващия. Единственият парфюм, който ще си купя отново е 5-то Авеню. Класически,стар аромат,много известен и масов,може би за някои нищо специално. Но аз много много го харесвам и съдържа чудесен букет от любимите  ми цветя- теменужка, люляк, лайка, също и свежа зеленина, мандарини, ванилия в приемливо за мен количество (аз не се разбирам с тежките ванилии). Последно си бях купила 90 мл. Но преди няколко месеца последните не 10 мл заминаха, защото го изпуснах и се счупи. Сега ще си взема едни 30 мл да си го нося около Великден и през пролетта,че за мен е типично пролетен. Но той не от скъпите,че да му търся аналог.

# 242
Парфюм за Новогодишната нощ-Мон Гарлеан.Обожавам го,а и хората край мен.

# 243
  • Бургас
Феички, ако се върнем за малко към темата "с какъв парфюм ще съм в новогодишната нощ" аз се колебая между 4  Скандал, Тобако ванил, Мистери тобако и Ла ви е бел флорал и направо не знам на кой да се спра  #Crazy при вас как е положението  Simple Smile
Сладко,аз съм за Скандал,да бъдеш много скандална в Новогодишната нощ:purple_heart: Stuck Out Tongue Солар,не знаех,че харесваш Мадамата на Готие,обожавам я и аз.Весело посрещане на 2018г.на всички,наздраве!:kiss:

# 244
  • Стара Загора
Галиано ЕДТ е доста различен от EDP. Началото му е цитрусово и малко остро. За мен е една разводнена и доста олекотена версия. 10-15 мин след пръскане се усеща, че е Галиано. Но няма онази плътност, трайност, онзи прекрасен вишнев ликьор от EDP. До него е като глътка свеж въздух. Grinning

# 245
А вие за оригиналите говорите нали? Или за реплики 😊
Ами, честно казано и за двете!  Laughing Защото специално Слона го харесвам най - много във версията на ФМ, след това във версията на Рефан и най - накрая е версията на Заг Зодиак.
Галиано не знам да има имитации. А не би било зле да направят, защото ЕДП е невероятен парфюм. Тамян! На мен се проявява основно като тамян!  Heart Eyes
Кристалче, Ма Дам на Готие е аромат на новогодишен коктейл, как да не го хареса човек за този празник!
 Hug
Галиано ЕДТ е доста различен от EDP. Началото му е цитрусово и малко остро. За мен е една разводнена и доста олекотена версия. 10-15 мин след пръскане се усеща, че е Галиано. Но няма онази плътност, трайност, онзи прекрасен вишнев ликьор от EDP. До него е като глътка свеж въздух. Grinning
Направи ми впечатление, че вече дори и ЕДТ версията почти не може да се намери никъде. Мислех да я пробвам, но изпуснах момента. ЕДП е просто уникален - една капка и стои с теб до изкъпване/пране. Носих го и през лятото за тест - от типа парфюми, които се отварят и през жегите е. Уникален! Но така му е направена капачката, че няма как да не я счупиш при първи допир с нея  Mr. Green

# 246
Аз досега тамян не съм пробвала. Въпреки, че честно казано обичам да ми мирише на тамян. Доста специфична нотка е и може би не на всеки се харесва. Да взема по-натам да изпробвам някой от арабските аромати, които се предлагат в Енцо. Подозирам обаче, че ще ми бъдат тежички.

# 247
Galliano  има имитация, но е леко трудно сдобиването с нея.  От Fragrantica  разбрах за този сайт-  https://www.genericperfumes.com/john-galliano-john-galliano-perfume-oil-for-women

Намира се в Кувейт и хората предлагат доста имитации на популярни и нишови парфюми под формата на масла ( като Giza)  и също като спрейове.  Момичето на чата се казва Lara и е доста отзивчива при всякакви въпроси.

Цените им са г-д приемливи- 100мл излизат към 50лв с включена доставка, като има и по-малки разфасовки както и от спрейовете и от маслата. Мисля че предлагаха и sample pack- 12 масла по 3 мл да се пробват по избор ароматите.  И доставката е 5$  независимо от броя парфюми.

Единственият им минус е, че не предлагат тракинг и чакането е дълго, но за някои красоти определено си заслужава Grinning  Метнала съм око на Coromandel  и още няколко ниша, пък да видим..

# 248
  • Варна
Галиано EDP или ЕDT? Dа опитам, щото Слонът на Кензо ми е направо второ аз, време е да сменя с нещо. Погледнах за Галиано, в повечето сайтове предлагат само тоалетна вода,  ти откъде пазаруваш Галиано?
EDP.
Вече не може да се намери, освен от някоя щастлива размяна или от иБей.
А Слона не ми е второ, а направо първо Аз. Това СЪМ Аз. От много, много години, независимо как се променят останалите ми фаворити... Laughing Вълшебство извън времето. Но за жалост съдържа карамфил, който остава неприемлив за част от хората.
Галиано ЕДП. ЕДТ не съм пробвала, но пирамидата изглежда съвсем различна и явно и звучи съвсем различно.
 Hug

П.П.:

Ако случайно размисля относно Галиано ЕДП за довечера, следващите варианти са ми:
- Уоманити
- Ма Дам - Готие
- Оскар Де Ла Рента - Оскар.

Peace

Слонът (Кензо). Трябваше да кажа "алтер его", но ми беше уморено и опитвах да се изразя възможно най кратко, все едно де - разбрахме се и така. Впрочем, алтер егото май за сефте се споменава, когато описват шизофренията, но пък и зодиакалният ми знак (близнаци) е доста шантавелест Wink
И пак Слонът. С този парфюм се намерихме преди ( бе, преди много години) имах го от летища, европейски бутици, дубайски магазини, нашенски парфюмерии, май само онлайн не съм го купувала. 7-8 г назад, Рефан предлагаха наливна версия, и щом го  натъпках добре с  капки-концентрат, не само държеше по ден ( че и повече) на кожа, и по няколко на дрехи, ами и се оказа по добър от оригинала ( за моя вкус) Е, тогава трябваше да купя  литър, но не го направих и нататък съжалих - вече не беше същият, нещо бяха преформулирали, уви - не в моя полза. Години ми трябваха, за да открия поне още един коктейл от аромати, който да залепне така здраво за мен, но усилията ми не се увенчаваха с кой знае какъв успех, да не кажа - никакъв. Dопреди месец. My Burberry Black ми хареса достатъчно, за да изтърся сериозна (за мен) сума пари. Не е Слонът, но да кажем е втори в класацията. Между другото от него + Kenzo World, май би излязло това, което ми трябва ( моля някой да ми напомни в следващия си живот да се омъжа за парфюмер)
Ароматът за Новогодишната нощ - Слонът.
( интересно, помня и Тигъра от Dжунглата на Кензо, ама не се сещам как ухаеше)

На всички момичета от темата, пожелавам весело посрещане на НГ, уютно да ви е, леко на душата, радост и здраве!

# 249
  • София
Аз имах Тигъра едно време. И като говорим за едно време, забих в Емаг и какви ретро неща намерих, не е истина!
Аз съм си поръчвала оттам и съм доволна. Слагам си филтър до 50 лева и се наслаждавам.
Виждам, че има и Рефан и М../какво беше

# 250
  • Бургас
ayaska,този сайт е истинско съкровище,има и ексклузивите на Шанел.Дано да са добри версиите,моля те сподели като поръчаш.Purple Heart

# 251
М.Д., да, близнаците са раздвоени, така си е  Laughing
Тигъра, въпреки обещаващите съставки, за мен се оказа НЕ мой.
Galliano  има имитация, но е леко трудно сдобиването с нея.  От Fragrantica  разбрах за този сайт-  https://www.genericperfumes.com/john-galliano-john-galliano-perfume-oil-for-women

Намира се в Кувейт
ayaska, благодаря ти!  Hug За сега съм се запасила с Галиано ЕДП...Но е хубаво да знам, че има алтернативи.
Най - екзотичното място, от където съм пазарувала онлайн е...Русия.  Laughing Доставката беше убийствена, но бях запънала, че искам да пробвам Or des Scythes Злато Скифов Novaya Zarya и...трябваше да го направя. Ех, как може да нямат един магазин в България, просто не е истина!
Free Agent, не знаех, че Емаг продават и парфюми...Сега чакам една едра бяла техника точно от тях... /уби ме!/ Mr. Green Ще взема да прегледам и аз по - внимателно тоя сайт... Thinking
 Hug

# 252
  • Бургас
Е,промяна в плана за парфюм за тази вечер.Подариха ми току що Bershka white romance.Пръснах си,много бонбонен аромат,точно от моите любими е.С него ще съм,много ми хареса.

# 253
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
Не купувам нищо от емаг.  На телефона им никой не отговаря, ако искаш нещо да рекламираш, не знам какво става. Един път поръчах нещо за което трябваше данъчна фактура и не ми изпратиха, писах им но така и не получих.

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 17:08 от Ulysses1

# 254
  • Deutschland
Честита Нова Година, момичета. Взех си номера 325 и 334 от Рефан, съответно Гууд гърл и Черното Версаче, обаче в списъка номерата са на други парфюми. Това го установих в последствие. Или девойката е сбъркала, или са спрели някой парфюми и тези двата са получили номерата им. Все тая, харесват ми. 334 е много траен, другия не съм го пробвала. Питах за Габриел, няма го, изчерпан бил.

Общи условия

Активация на акаунт