Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 427
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Бащатко,добре дошъл при нас! Със сигурност ще ти хареса тук.Еееех,май няма мъж,който да не харесва тоя Хермес.А като се замисля,иии жена!!!

# 466
Аз заради вас ходих два пъти да го опознавам този парфюм , на мен много ми "звънти" , стои ми хаотичен и ми мирише на теменужки.
Не  е моят.
Сега ще ходя пак да си наливам Герлена , чудех се какво да си взема още от всички препоръчани тук. Свърших и Обувката , бях си купила малко , защото от Рефан си уцелих дозата и аромата. Четох , че имитацията на Парфен е по-добра. А аз в магазин на Парфен още не съм влизала . От половин година , покрай темата , открих имитационната парфюмерия и съм много доволна , всеки ден пръскам с различно  Laughing
Имам и несполучливи покупки- Роклята от Рефан , много ми е задушлив. Иначе Трезорът ми харесва , с двойни капки е и той и ми е силен, но разнообразявам от време на време.

# 467
  • Стара Загора
Съжалявам за спама, но искам да се оплача от продавачката в Заг зодиак под часовника(Стара Загора)! Толкова нелюбезна и груба жена, скоро не бях срещала... с такова негодувание си върши работата, че няма на къде.. Купих Dior Sauvage за мм и си излезнах. Мислех и за себе си да взема нещо, но тя просто ме отказа.  Rolling Eyes

# 468
Съжалявам за спама, но искам да се оплача от продавачката в Заг зодиак под часовника(Стара Загора)! Толкова нелюбезна и груба жена, скоро не бях срещала... с такова негодувание си върши работата, че няма на къде.. Купих Dior Sauvage за мм и си излезнах. Мислех и за себе си да взема нещо, но тя просто ме отказа.  Rolling Eyes
Ха, сега, де! Не, не поставям под съмнението казаното от Вас. Явно и при продавачите е като с парфюмите - не всеки с всеки си пасва.
Вчера ходих на същото място два пъти - по обяд и вечерта. Вечерта даже поговорихме по-подробно и ме изпрати с няколко мостри бонус.
Днес по обяд също ходих, може би сме били по едно и също време горе-долу с Вас. Отношението беше нормално.
Явно сте я хванали в някакъв тройнокритичен момент от подредбата на звездите Simple Smile

# 469
  • Стара Загора
Smiley
Ха, сега, де! Не, не поставям под съмнението казаното от Вас. Явно и при продавачите е като с парфюмите - не всеки с всеки си пасва.
Вчера ходих на същото място два пъти - по обяд и вечерта. Вечерта даже поговорихме по-подробно и ме изпрати с няколко мостри бонус.
Днес по обяд също ходих, може би сме били по едно и също време горе-долу с Вас. Отношението беше нормално.
Явно сте я хванали в някакъв тройнокритичен момент от подредбата на звездите Simple Smile

Smiley Може и така да е,но не ми се случва за първи път. Преди време пак така се беше държала,но тогава не обърнах внимание и подминах с усмивка. Мен или нещо не ме харесва, или пък с мъжете е по-любезна, знае ли се Smiley
А и на мен She wood не ми харесва.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 14:35 от Donika_d

# 470
  • София
Явно е по- благосклонна към представители на мъжкия пол. Познавам такива комплексарки- с жените са дръпнати, а с мъжете все любезни.

И аз не харесвам She Wood. Не го усещам достатъчно.

# 471
Само да вметна. Няколко часа съм с Градината на покрива и едва се сдържам да не си посегна. Имам порив да съм няколко джендъра едновременно и да се самоизям Simple Smile

# 472
  • Пловдив
Айде,ако обичаш,другаде да си споделяш мераците  Stop Нямат общо с темата...

# 473
Съжалявам, ако съм засегнал някого. Това беше моят начин да споделя въздействието на парфюма. Ако тръгна да определям ароматите на теменужки и т.н., ще бъда далеч по-неточен. Благодаря за разбирането (ако го има в някаква степен)
Nature Sunny

# 474
  • Deutschland
Аз съм от фенките на She wood, макар че теменужките не са ми от любимите. Сутринта се напръсках с Пойзън гърл(ЗЗ), това нещо няма измирисване.

# 475
  • Бургас
Да,супер трайно е това чудо,върху мен обаче избива една много кофти лекарствена нотка,която в оригинала отсъства и която е адски дразнеща и продължава да присъства в развитието на парфюма и просто ме съсипва.Продължавам да твърдя,че версията на Заг има доста големи разминавания.Един от най-любимите ми аромати е Пойзън гърл.

# 476
  • Пловдив
Съжалявам, ако съм засегнал някого. Това беше моят начин да споделя въздействието на парфюма. Ако тръгна да определям ароматите на теменужки и т.н., ще бъда далеч по-неточен. Благодаря за разбирането (ако го има в някаква степен)
Nature Sunny
Поне не си засегнал всички - мен лично ме разсмя Joy
Колкото до градините на Hermes - явно има кожи, на които не стоят - на моя приятелка също избива неприятна нотка на тор, и въпреки че ги харесва не може да ги носи. На мен покривната ми стои прекрасно и е много траен. Има си разлики с оригинала, но са предимно във върховите нотки, а после стават идентични , като имитацията ми е по трайна. На мъжа ми също стои много красиво и е много трайна.
Колкото до Terre - ако имаш възможност да пробваш на Сан Сиро - според мен е почти перфектната имитация. Любим парфюм е на мъжо и на мой близък приятел - сега и двамата ползват тази имитация. А като трайност и при двамата минава 12ч.

# 477
  • София
Имам нужда от помощ - искам да си взема имитация на Gucci Rush, но успях да намеря коментари за Gucci Rush 2 само.

# 478
  • Габрово
Bloom във версия на Рефан.....доволна много ...

# 479
Сутринта се напръсках с Пойзън гърл(ЗЗ), това нещо няма измирисване.
Тази версия при мен пък е страшно нетрайна, а обожавам този аромат. Не знам дали е до партида или по-скоро кожа.

Общи условия

Активация на акаунт