Професионални серии за коса - тема 117

• 129 353
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
+1 в София петък по обед, беше почти празен магазина на Витошка...
4 продавачки се бутаха, предполагах че ще е фраш, но не имаше всичко и нямаше клиенти ..то и по улицата  и другите магазини нямаше много хора newsm78
Май тази година предимно он лайн е било
В Арлен поръчах през нощта на ч.п., днес сутринта ми я доставиха  Shocked много  експресни бе
никакви тестерчета обаче нямаше въпреки 200+сумата Crossing Arms
и в рибата не дадоха, а си поисках Отговор..тая година нямаме

# 181
  • Vildbjerg,DK
Здравейте момичета

Извинете ме,че нахлувам така в темата,но се интересувам от мнения за Balmain продуктите за коса. Има ли някой ползвал и бихте ли ги препоръчали?
Благодаря предварително🙂

# 182
Как 2-3 седмици!? 🤔 Минали години в магазините им имаше цели планини от кутии приготвени за изпращане, хаос, клиенти, изнервени служители, а тази нищо подобно - по две служителки, едната от които си бърка в носа от скука, а другата е на касата и никакви клиенти. Поне аз като минах в петък бях сама в магазина в Пловдив и накупих бои за коса на майка ми и колежките й. Мисля че поръчките ви няма да се бавят изобщо.

Ами те много отдавна не изпращат пратките от магазина, аз ходя редовно там и момичетата ме познават и са споделяли, че пратките вече се изпращат от голям склад. А относно хората - тази година беше невероятна лудница, първо бях в стария магазин, защото търсех сешоар, но го нямаше и провериха и казаха, че го има в мола. Там едва намерих къде да паркирам, а в магазина беше блъсканица. Аз съм доволна, защото въпреки че се наложи да отида за сешоара до другия магазин, но всичко друго, което исках го имаше без маска Епруваж, за който попълних бланка. Обслужването беше на ниво, получих мостра на макадамия, явно това са имали, но аз така или иначе от мостри не се вълнувам Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 10:55 от Виолетова

# 183
  • Варна
Момичета, моля ви, дайте линк/ове за читав сайт, откъдето да купя Керастаз - голяма опаковка ( половин или 1 литър)

# 184
Зависи какво търсиш, попринцип се зареждам от Парфимо, но в момента няма налични повечето продукти и ще трябва да се чака 🙄 http://www.parfimo.bg/kozmetika-Kerastase

# 185
Здравейте момичета

Извинете ме,че нахлувам така в темата,но се интересувам от мнения за Balmain продуктите за коса. Има ли някой ползвал и бихте ли ги препоръчали?
Благодаря предварително🙂

Поръчах от лукфантастик лимитирано издание шампоан, балсам, спрей и чанта. Когато пристигнат и ги пробвам, задължително ще споделя отзиви.

# 186
Как 2-3 седмици!? 🤔 Минали години в магазините им имаше цели планини от кутии приготвени за изпращане, хаос, клиенти, изнервени служители, а тази нищо подобно - по две служителки, едната от които си бърка в носа от скука, а другата е на касата и никакви клиенти. Поне аз като минах в петък бях сама в магазина в Пловдив и накупих бои за коса на майка ми и колежките й. Мисля че поръчките ви няма да се бавят изобщо.
Аз имах проблем с поръчката и звънях да ги питам дали е приета, и ми казаха че "Да" и като попитах кога се очаква да я изпратят: 2-3 седмици, да чакам.  Rolling Eyes  Crazy

# 187
  • Варна
Е това ще е тотално осиране от тяхна страна  Laughing. Поръчките ми от 11.11 от Китай вече пристигат ако трябва да чакам вътрешна поръчка от БГ толкова време ще ги плюя когато и където сваря. И да не ми се оправдават със спиди  Naughty. От други магазини поръчките пуснати в четвъртък вечер си ги взех вчера.

# 188
Аз си чакам още доставка на продукт, поръчан на предходния на черния петък...който впрочем и до момента си стои като наличен за поръчка в сайта, а ми казват вече на два пъти, като проверявам какво се случва, че очакват доставка ooooh! Някакви ей такива тъпи недоразумения много дразнят, поне да си отбележат, както е коректно, че продукта не е наличен или се очаква еди кога си....

# 189
  • Варна
Зависи какво търсиш, попринцип се зареждам от Парфимо, но в момента няма налични повечето продукти и ще трябва да се чака 🙄 http://www.parfimo.bg/kozmetika-Kerastase

Благодаря , Mery! Ако някой друг не сподели откъде купува  големи опаковки Керастаз, ще изчакам Парфимо - нямам, обаче, опит с този сайт и представа нямам дали до НГ ще  заредят.

# 190
Аз също съм поръчвала големи опаковки от Парфимо. Складът им обаче беше извън БГ по спомени и поръките идват за около седмица нормално.
Тази доставка от две-три седмици на рибката ме втрещи честно казано!

# 191
Е това ще е тотално осиране от тяхна страна  Laughing. Поръчките ми от 11.11 от Китай вече пристигат ако трябва да чакам вътрешна поръчка от БГ толкова време ще ги плюя когато и където сваря. И да не ми се оправдават със спиди  Naughty. От други магазини поръчките пуснати в четвъртък вечер си ги взех вчера.

Да бе да, поръчай сега нещо от Китай по коледа и го чакай след януари. Никъде не са писали, че доставката ще отнеме 3 седмици, вече започвате да си измисляте ...

Аз имам поръчка от емаг и това пише в сайта на еконт -Информираме ви, че всички направени поръчки от еМаг по време на Черния петък – 24 ноември, ще бъдат доставени в периода от 25 ноември (събота) до 8 декември (петък).

А поръчката от лукфантастик я очаквам вероятно по коледа или след нова година, явно нямате опит с чужди сайтове по това време Satisfied

# 192
  • Стара Загора
Аз си чакам още доставка на продукт, поръчан на предходния на черния петък...който впрочем и до момента си стои като наличен за поръчка в сайта, а ми казват вече на два пъти, като проверявам какво се случва, че очакват доставка ooooh! Някакви ей такива тъпи недоразумения много дразнят, поне да си отбележат, както е коректно, че продукта не е наличен или се очаква еди кога си....
Линде, и аз поръчах тогава,но ми я доставиха на следващия ден.Явно го нямат продукта наличен и не са го отразили.

# 193
Никъде не са писали, че доставката ще отнеме 3 седмици, вече започвате да си измисляте ...
Виолетова кофти е така да обвиняваш.Сега трябва да извадя запис на разговорът ли?
Мен 3 седмици не ме бъркат,нямам нужда от нищо спешно.По-скоро ми е чудно какво налага такова забавяне?И ако имат проблем,защо не са предупредили предварително?
Миналата година имаше поръчки забавени по 1 месец,така че няма да е прецедент.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 13:18 от michelle_ma_bell

# 194
  • Варна
 Виолетова пазарувам целогодишно и от всякъде и съм наясно кое от къде за колко време пристига. Пак започваш с назидателния тон

M.D. тук има някой и друг литров Керастаз  http://www.fragrancedirect.co.uk/k/kerastase/,не си казала какво искаш. И Енцо чат пат пускат големи разфасовки.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 14:40 от prinzesata

Общи условия

Активация на акаунт