Професионални серии за коса - тема 117

• 129 359
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,може ли да ми кажете от къде мога да си купя маска на КЮН във Варна?
На пазара в Младост до блок 104-105 има един фризьорски салон в блока срещу Май маркет. Мисля, че се казва "Валентина". Те работят с продукти на Кюн, но не съм ходила и не знам дали предлагат и за продажба. Лятото им писах да питам работят ли с Олаплекс, но се оказа, че не и така и не отидох. Попитай там

# 211
Момичета препоръчайте моля хубава термозащита за преса..косата ми е тьнка с мазни корени и леко сухи краища, хвьрчаща с фриз. Без значение крем или спрей. Пробвхте ли термични продукти на Philip Kingsley? Мерси!

# 212
Благодаря call3 ,ще проверя въпреки ,че не ми е в района.

# 213
  • Ловеч
Момичета препоръчайте моля хубава термозащита за преса..косата ми е тьнка с мазни корени и леко сухи краища, хвьрчаща с фриз. Без значение крем или спрей. Пробвхте ли термични продукти на Philip Kingsley? Мерси!

Аз поръчах термото на черния петък и пристигна още в събота, но не съм го пробвала все още. Поръчах го в последния момент, защото бях прочела много добри отзиви. Ще се радвам, ако някой сподели впечатленията си.

# 214
От дълго четене из темата вчера поръчах две термозащити. Едната е на Керастаз цимент термик, за която прочетох май най-много положителни отзиви. Другата я забравих  Laughing, някаква топка беше.

# 215
Аз поръчах по-лекото спрейче на Филип Кингсли, и го пробвахме един път на косата на дъщеря ми. Миришеше божественооо  Crazy Напомня ми някой парфюм, но не мога да се сетя кой. Иначе  се държи много добре на нейната нетретирана коса, никакво утежняване, лепнене, фиксация. Но те и момичетата тук ми го потвърдиха преди това  Simple Smile
Яд ме е, че имам една камара термота под формата на кремчета, иначе веднага щях да си го взема и за мен.  Mr. Green

# 216
Какво ще кажете за термо Кeratin thermique на Kerastase за преса става ли или е леко?

# 217
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Нова съм в темичката и искам да попитам по - опитните и запознатите ... Взех си шампоан на Напура за възстановяване на фоликулите, та въпросът ми е само веднъж ли се мие косата с него или мога да повторя примерно с друг шампоан?

# 218
Здравейте, момичета! Нова съм в темичката и искам да попитам по - опитните и запознатите ... Взех си шампоан на Напура за възстановяване на фоликулите, та въпросът ми е само веднъж ли се мие косата с него или мога да повторя примерно с друг шампоан?

Може да повториш със същия, нищо че вече е мокра косата. Масажираш добре в скалпа, оставяш малко да постои и миеш. Поне аз така правих Wink

# 219
  • Стара Загора
Много благодаря 😘 А отзиви за шампоана?

# 220
В преден коментар споделих, че на ЧП си поръчах спрея на Keune за блясък от Арлен и че ми звъннаха в събота за да ми кажат, че спреят е спрян от производство. Да, обаче аз имам навика да не вярвам на нищо, което ми казват без да съм проверила лично дали наистина е така от първа ръка. Затова писах на официалната страница на Keune за да разбера дали наистина е така. Бяха любезни и ми казаха, че няма подобно нещо, продукта продължава да се произвежда, продава и купува. Също така ме посъветваха да кореспондирам с официалния представител за България , като ми дадоха и линк за да попитам за евентуален проблем с дистрибуцията.

Въпросът е принципен, а целта на този коментар е да не се вярва сляпо какво ни разправят търговците в България, защото много често е просто замазване на положението, а не истината.

А що се отнася до спрейчето, ще си го поръчам от друго място Wink

# 221
В преден коментар споделих, че на ЧП си поръчах спрея на Keune за блясък от Арлен и че ми звъннаха в събота за да ми кажат, че спреят е спрян от производство. Да, обаче аз имам навика да не вярвам на нищо, което ми казват без да съм проверила лично дали наистина е така от първа ръка. Затова писах на официалната страница на Keune за да разбера дали наистина е така. Бяха любезни и ми казаха, че няма подобно нещо, продукта продължава да се произвежда, продава и купува. Също така ме посъветваха да кореспондирам с официалния представител за България , като ми дадоха и линк за да попитам за евентуален проблем с дистрибуцията.

Въпросът е принципен, а целта на този коментар е да не се вярва сляпо какво ни разправят търговците в България, защото много често е просто замазване на положението, а не истината.

А що се отнася до спрейчето, ще си го поръчам от друго място Wink

Valkirja, поздравления за полезния пост! Това е важно да се знае, защото българските дистрибутори понякога скалъпяват разни лъжи, с които прикриват нежеланието си да вкарват определени продукти, защото явно просто не им вървят.
Най-пресният ми случай е с Керастас. Фризьорите ми твърдяха, че серията Олео Релакс е спряна от производство и затова я нямат, така им казали от лореал. И аз вярвах докато не видях сврията на банер в един от официалните сайтове на Керастас и дори бяха с обновените опаковки! Така, че.. човек не трябва да вярва сляпо. Наистина.

# 222
  • Щастлива мама на 3 слънца
Какво ще кажете за термо Кeratin thermique на Kerastase за преса става ли или е леко?
На мен ми допада

# 223
Като стана дума за Керастаз във lookfantastic e - 35% + код за още 10% KERAX10

# 224
Isabella.fletcher, и аз се интересувам от серията олео-релакс и мислих, че е спряна. Тя ми беше с любим аромат.
Сега видях в един сайт,че я има. Чудя се дали е същата формула?

Общи условия

Активация на акаунт