Професионални серии за коса - тема 117

• 129 288
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
El_83 мерси за отговора. Много ме привлича тази маска Simple Smile
Коя от двете маски на Олиесета била бюджетния вариянт на Марокан?

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 23:21 от pete

# 706
О, нямат нищо общо двете маски! Марокана е просто върха, Олиосета си е просто обикновена маска.

# 707
  • Бургас
О, нямат нищо общо двете маски! Марокана е просто върха, Олиосета си е просто обикновена маска.
Добро утро Kissing Heart
Току я слагам и изкарвям от кошницата!
Мерси Денси! Тъй като не ми се взимат компромисни варианти и след месец-два да я купя пак, направо ще я поръчам.

# 708

Densi, прощавай ако съм пропуснала, но сподели ли мнение за маската на Ивайло Колев и за ми аманте?

# 709
Момичета, препоръчайте моля стилизиращ продукт за чуплива коса ( зада подобре се оформят леки къдрици със намачкването) няма значение пяна или спрей...важно къдриците после да са подвижни и да не станат като слама твърди...Благодяря ви предварително!

# 710

Densi, прощавай ако съм пропуснала, но сподели ли мнение за маската на Ивайло Колев и за ми аманте?
Не, изчаквах за получа впечателния от няколко миенета, защото аз никога не се мия с еднакви продукти два поредни пъти. Харесват ми много продуктите. Не са силно хидратиращи, по скоро към балансирани ги усеща косата ми, но е мека, гладка, разплетена и много хубава. А крема е просто върха. Много го харесвам и ще го подновя, като свърши със сигурност. Той мирише парфюмно, но не е любимата ми миризма. Не е силна, като на Керстаз. Продуктите миришат леко кокосово. За мен е чудесна серия.

# 711
Момичета, препоръчайте моля стилизиращ продукт за чуплива коса ( зада подобре се оформят леки къдрици със намачкването) няма значение пяна или спрей...важно къдриците после да са подвижни и да не станат като слама твърди...Благодяря ви предварително!
Сметаната на Милк Шейк  Peace Като се нанесе на по мокра коса, става супер.

# 712
Сметаната на Милк Шейк  Peace Като се нанесе на по мокра коса, става супер.
[/quot

Благодаря ти много!

# 713
Здравейте!Не успях да намеря коментари за тази маска Loreal Professionnel Pro Fiber Regenerate 500мл Някой има ли опит с нея-aз съм с изрусена и изтощена коса!

# 714

Не, изчаквах за получа впечателния от няколко миенета, защото аз никога не се мия с еднакви продукти два поредни пъти. Харесват ми много продуктите. Не са силно хидратиращи, по скоро към балансирани ги усеща косата ми, но е мека, гладка, разплетена и много хубава. А крема е просто върха. Много го харесвам и ще го подновя, като свърши със сигурност. Той мирише парфюмно, но не е любимата ми миризма. Не е силна, като на Керстаз. Продуктите миришат леко кокосово. За мен е чудесна серия.

Благодаря ти! Как използваш крема?
Иначе това за маската и разплитането е супер, ще се радвам след време да споделиш пак. Интересувам се и дали би имало риск от утежняване.

# 715
О не, при моята коса не може да става дума за утежняване. Почти не знам какво е това понятие, защото съм с гъста, суха от години изрусявана коса. Използвам крема по 4-5 помпи на влажна коса, суша и после слагам още една-две на суха коса. Върви бързо и не е икономичен продукт.

# 716
О не, при моята коса не може да става дума за утежняване. Почти не знам какво е това понятие, защото съм с гъста, суха от години изрусявана коса. Използвам крема по 4-5 помпи на влажна коса, суша и после слагам още една-две на суха коса. Върви бързо и не е икономичен продукт.
http://miamantehair.bg/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%B … C%D0%BB_-963.html
За този крем ли става въпрос?

# 717
Някой има ли мнение, ползвал ли е нещо на LeCher Professional?
Препоръчват ми ги,но аз откакто следя темата съм си накупила доста неща, въз основа на споделеното тук, и само една издънка имам (нещо, което на своя глава си поръчах), та не смея да си купя нещо, което не е коментирано или похвалено тук Simple Smile

# 718
http://miamantehair.bg/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%B … C%D0%BB_-963.html
За този крем ли става въпрос?
Точно за този. Peace

# 719
Единственият минус  на мароканойл е , че след маските им винаги слагам и някоя по-изглаждаща маска. Доста са хидратиращи, но ако не сложа нищо след това, косата ми е доста заплетена и никакъв финиш не помага.

Общи условия

Активация на акаунт