Професионални серии за коса - тема 117

• 129 258
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
  • В къЩи.
ЗДрвейте.
Обмислям покупката на този стилизант за обем https://www.zlatnaribka.com/stilizant-za-obem-milkshake-volume-s … on-styling-175-ml , но бих искала да чуя й вашето менение за продукта.
От продукта искам да постигна обем и плътност и да намали поне малко наелектрезирането.Няма да ползвам сешоар след него.Дали е продукта,който търся?
Приемам и други предложения.  bouquet

п.п. С къса и рядка коса съм,тънък и фин косъм.

# 736
Момичета, след боядисване и предшестващо обезцветяване на косата какви продукти да използвам - хидратиращи или протеинови? Косата не е изгорена, но си е сухичка.

# 737
Момичета, след боядисване и предшестващо обезцветяване на косата какви продукти да използвам - хидратиращи или протеинови? Косата не е изгорена, но си е сухичка.
Хидратиращи  Peace

А някой използвал ли е тези https://biofetish.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%87 … y-and-keratin-365

# 738
  • Варна
 Хубава хидратация веднага след боя. Мия с хидратиращ шампоан самата боя и ползвам силно хидратираща маска/Марокан с кафявата  капачка или Хрома рич/ . От там нататък минавам на балансирани продукти като си набавям хидратация ако е нужна с преуош. Последното миене преди следващото боядисване е с корав протеин и така....

# 739
  • Бургас
Може ли линк към серията Хрома рич, че нещо не я намирам.

# 740
искам да попитам след протеинова грижа(шампоан и маска) може ли да се слагат от маслата без отмиване за коса?Например арганово,кокосово Simple Smile

# 741
  • Варна
Може ли линк към серията Хрома рич, че нещо не я намирам.

Спряна е серията за съжаление. Докопах преди време  една маска и си я ползвам пестеливо.

# 742
Сега след обезцветяването на косата се чудя на първото миене коя маска да използвам. Имам хидратиращата на Мароканойл за средно гъста до гъста суха коса, синята хидратираща на Джойко, интензивния хидратор на Джойко, възстановяващата маска на Епруваж и маскатата Deep Care на Лакме. Вие коя мислите, че е най-добра за първо миене на косата след обезцветяване? Нямам предвид веднага след обезцветяването, а след два-три дни. Шампоан смятам да използвам Deep Care на Лакме, добре ли е?

# 743
  • Бургас
Няколко дни след моето обезцветяване си направих домашния еластисайзър, измих с възстановяващите Ш+М на Епруваж.  Косата след това беше възстановена и много добре хидратирана. Макар, че фризьорката ми се обясняваше да не правя маслени маски веднага след боядисване, защото ще ми се свали боята. То русото си е русо!
Офф, всеки ден съм с нова муха в главата. На Маракеш маската-чудо е балансирана, ама вие как я усещате. Клони ли към хидратация и ще се съчетае ли добре с хидр. шампоан на Ф. Кингсли?

# 744
Определено не, той е силно хидратиращ.

# 745
  • In transit
Според вас кое е по-добър вариант за предпазване на косата при боядисване: Powerplex на Селектив или ColorpHlex? Аз съм ползвала само първия, но мисля да взема голяма опаковка и се чудя на кой от двата да заложа.

# 746
  • Варна
  pete  при положение,че ползваш Епруваж и ти е ОК защо ти е още една балансирана маска  Laughing освен ако нямаш празно място на рафта за запълване де  Laughing. Ако те влече аромата на маракешите за изрусена коса горещо препоръчвам серума за връхчета на Маракеш. Много ме е Яд на рибите,че не зареждат вече големия шишак  Confused  Laughing. Тия дребуси им виждам сметката за има няма два месеца.

# 747
От известно време тествам няколко продукта на Лореал, които си набавих доста намалени на черния петък.. Признавам винаги съм отбягвала Лореал заради един неуспешен опит със серията  Absolute repair, която не беше за моята коса... Та взех за проба шампоаните Lumino contrast, Silver shine blonde, Instant clear и Sensi balance. Последния още не съм го пробвала... От другите шампоани съм много доволна, най-приятно съм изненадана, че не дразнят силно чувствителния ми скалп. Даже шампоана  Instant clear много помага когато ми се раздразни скалпа от други шампоани, които имам... Взела съм и три маски на Лореал, но за сега съм пробвала само маската Lumino contrast. Не мога да определя все още дали е чиста хидратация, при плакнене косата става доста мека и лигава, но после след изсушаване я усещам по-скоро като добре балансирана... За мен е една лека и приятна маска, която не може да утежни и е подходяща за честа употреба...Heart Eyes
Вчера получих спрея на Маракеш, бях се засилила да взема серума за връхчета, но не беше наличен тук в един местен сайт и ще го пробвам тези дни, после ще споделя впечатления...Grinning

# 748
  • Бургас
  pete  при положение,че ползваш Епруваж и ти е ОК защо ти е още една балансирана маска  Laughing освен ако нямаш празно място на рафта за запълване де  Laughing. Ако те влече аромата на маракешите за изрусена коса горещо препоръчвам серума за връхчета на Маракеш. Много ме е Яд на рибите,че не зареждат вече големия шишак  Confused  Laughing. Тия дребуси им виждам сметката за има няма два месеца.

Вече го поръчах /серума за връхчета/ барабар с възстановяващия серум срещу косопад на Епруваж и ДПШ на Лейбъл М. Бях се подложила на много стриктна диета /заинатих се да сваля едни 10 кг от бременността/ и доста коса окопа в този период /месо+ зеленчуци и плодове 5 месеца/. Не се притесних особено, защото косата ми е много гъста. След това я подстригах на много късо каре, което вече порасна и може да стане на опашка. Та опашката вече не е толкова дебела като преди.

# 749
Моят спрей на Маракеш е този:

Някой може ли да го сравни със серума за цъфтящи краища, предполагам по аромат са еднакви...Smile

Общи условия

Активация на акаунт