Професионални серии за коса - тема 117

• 129 397
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Явно много са си повярвали, че са някалъв фактор на пазара. Много грубо наистина. Вместо по най-любезния начин да ти се извинят, че да ти стане неудобно да откажеп поръчката, те точно обратното. С кеф да им откажеш.

Много са си повярвали, да. Засега имат много добро предлагане и марки, които само те продават в Бг, но отношението към клиентите е поресаващо. Няма да продължи дълго идилията им обаче, винаги настава време за плащане на сметката.

# 241
  • Пловдив
Здравейте, прочетох голяма част от постовете, но искам да попитам направо. Страдам от силен, много силен косопад.. все още търся медицински проблем може би. Какво бихте препоръчали като козметика за да запазя това което е останало? Благодаря
Косопадът може да се дължи на хормонален дисбаланс, на стрес, на неправилно хранене, на сезонни промени. При мен миналата година беше от стрес и претоварване. Това, което купих и ползвах около 2 месеца, бяха ампули Anagen и Stamigen на Напура, Ежедневен лосион против косопад https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … -ezhedneven-75-ml, Шампоан против силен косопад https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … malna-kosa-200-ml.
Взех и 3-4 ампули Аминексил на Лореал.
Трябва да се заредиш с търпение, защото косопадът няма да се оправи с две измивания.
Също смятам, че е добре да пиеш Биотин за израстване на нова коса. Аз взимах от Iherb и съм доволна, имаше видим ефект. Предполагам, че и тук се продават, ако не ти се занимава с поръчки. Моят съвет е да не се дават обаче пари за комплексни витамини за коса-кожа-нокти, защото два пъти купувам и ефектът е нулев (сестра ми е фармацевт и двата пъти не я послушах, че рекламата е повече от качеството, но сега вече съм убедена, че е така). Да не говорим, че и цените са доста сериозни.

# 242
Здравейте, в четвъртък вечер поръчах от ЗР и получих само един мейл, че поръчката е приета, но явно още не е обработена и предадена на куриер. Знам, че на ЧП се бавят доста, но от това, което прочетох в темата, останах с впечатлението, че тази година са доста бързи, повечето вече сте си получили нещата, та се притесних защо се бавят с мен или и други са така?

# 243
Хм, във връзка със случая на Аглая и аз да ги спомена по повод моя чакан продукт от петъка преди Черен петък. Освен, че все още го чакам (и си стои все така наличен в сайта), те ми звъннаха 2-3 дена след поръчката, да кажат че до ден-два ми го пращат, защото го очаквали в склада. Е да, но ато не го получих цялата седмица, на следващата ги потърсих по телефона да разбера какво става все пак и разговора беше 1:1 като този на Аглая - недовлни, че едва ли не нахалствам, а ми било обяснено какъв е случая и като не ми се чака да анулирам поръчката...толкова ме шокира такова "професионално" отношение към клиент, че даже не можах да реагирам адекватно и подобаващо.

# 244
Здравейте, аз поръчах от ЗР четвъртък вечерта и в  събота поръчката ми пристигна.

# 245
  • Пловдив
Pamela_bo, може да звъннеш и да ги попиташ, дали всичко е наред с поръчката ти. Миналата година и моята я бавиха доста, а други си ги бяха получили що-годе навреме и като им звъннах казаха, че някои неща липсват, което ме издразни страшно много, защото, ако знаех, щях да ги поръчам от другаде.
Затова тази година отидох още в 10ч сутринта в единия от магазините им, всичко си беше налично и си взех нещата, които бях набелязала.

# 246
  • София
Моята поръчка от четвъртък от Арлен също още я няма, но те си бяха обявили поне 10 дневно забавяне. Аз си ги чакам другата седмица нещата, за щастие нищо не ми е спешно. Редно е било и Рибата да обявят официално, че може да има забавяне.
Доста лошо впечатление прави и отношението им. За неточност в сайта и аз имам пресен пример с един балсам на Керестаз от спряната серия за боядисана коса много намален в секцията им за промоции, за който се разкарваха 2 пъти до магазина. Ходих веднъж, нямаха го. Бяха ми обещали да ми ги доставят на другия ден, отново го нямаше, 5 Мин след като излезнах от магазина ми звъннаха да ми кажат, че е изчерпан. В сайта си седеше. Поне с мен бяха любезни.

# 247
Здравейте, в четвъртък вечер поръчах от ЗР и получих само един мейл, че поръчката е приета, но явно още не е обработена и предадена на куриер. Знам, че на ЧП се бавят доста, но от това, което прочетох в темата, останах с впечатлението, че тази година са доста бързи, повечето вече сте си получили нещата, та се притесних защо се бавят с мен или и други са така?
Днеска ми звъняха от ЗР защото писах на поща и попитах за моята поръчка ( направена беше четвъртък вечер) и ми казаха че още даже не е обработена защото имат 3000 поръчки..и че ще пристигне в срок 2-3 седмици

# 248
И моята поръчка от ЧП не е обработена още.И аз чакам,явно има забавяне.....

# 249
И аз днес звънях в Арлен да питам за моята поръчка.
Казаха, че се бави, защото го няма спрея за блясък на Кюн, а не се знае и кога ще го имат....
Да се бяха обадили да кажат, ако не бях звъннала, бая щях да почакам.

# 250
От ЗР още в сряд или четвъртък пуснаха съобщение, че ще има забавяне около 2 седмици. Иначе, на ЧП споделих как ме отрязаха да обединят 2те ми поръчки. Днес ми пристигна абисинския серум (втората поръчка), първата и голяма поръчка още не е обработена.

# 251
Моите неща дойдоха и дори успях да се изкъпя преди малко.

На първо миене ми харесаха страшно много.
Мислех си ,че балсама ще ми е лек ,но не.Не спирам да прокарвам пръсти през косата си.Идеален ми е.Според мен обаче няма да я подходящ за много суха и изтощена коса(няма нищо ,че се води за такава ) .По скоро е за нормална до леко суха коса.
После сложих съвсем малко от олиото с кафе.Както написах ,не спирам да прекарвам пръсти през косата.И придадоха супер силен блясък на косата.Ще видим след второ ,трето миене как ще е.
Да добавя ,че са с приятен и  силен за мен аромат.Шампоана е прозрачен и се разпенва добре.Измива идеално.Оставя усещане за много чист скалп.(На описанието му пише , че е за дълбоко почистване) .Балсама е с нормална гъстота ,не е рядък.Доста силно ароматизиран също.Аромата се запази и след изсушаване на косата и се долавя.Не е много силен както по време на миене на косата .В банята действа като ароматерапия Simple SmileМоже за някой да е неприятен,но за мен въпреки силната миризма е о.к.Не е задушливо и непоносимо  Simple SmileУсеща се аромата на рози ,но покрай него се усеща и друг цветен аромат .

# 252
След една злощастна смяна на фризьора вчера се оказах с коса по-къса с 5-6 см.  и то в горната част ( на степени съм). А трябваше само връхчета (уж!). Просто ми се реве с глас smile3518
Моля за извинение, но наистина нямам време да чета темите назад, тъй като искам веднага да си взема продукти за стимулиране на растежа. И подхранване, разбира се, защото след това орязване косата ми стърчи във всички посоки и искам- не искам, се налага да оформям тук там с преса.
Зная, че тук ще получа правилните съвети и насоки. Благодаря предварително bouquet

# 253
Здравейте!
Преди известно време си взех маска на Макадамия Deep repair по препоръки тук,след като установих,че не мога да изтърпя този аромат,пък на всичко отгоре и траен,не съм я използвала,както и заобикалях вече марката.
Преди няколко дни обаче ми подариха Балсам-спрей за тънка коса,който мирише коренно различно и приятно..Та по същество дали сериите за нормална към плътна и гъста и плътна са с този аромат или по-скоро на класическата серия?
Сигурно въпроса ми ще се стори безумно тъп,но аромата на Deep repair ме докарваше до главоболие,толкова ми е непоносим,а не ми се иска да хвърлям пари на вятъра..  ooooh!

# 254
Хм, във връзка със случая на Аглая и аз да ги спомена по повод моя чакан продукт от петъка преди Черен петък. Освен, че все още го чакам (и си стои все така наличен в сайта), те ми звъннаха 2-3 дена след поръчката, да кажат че до ден-два ми го пращат, защото го очаквали в склада. Е да, но ато не го получих цялата седмица, на следващата ги потърсих по телефона да разбера какво става все пак и разговора беше 1:1 като този на Аглая - недовлни, че едва ли не нахалствам, а ми било обяснено какъв е случая и като не ми се чака да анулирам поръчката...толкова ме шокира такова "професионално" отношение към клиент, че даже не можах да реагирам адекватно и подобаващо.

Не го разбирам това отношение в последно време от тяхна страна.. Не знам на какво се дължи арогантния им тон, но от това, което чета последните страници ми се струва, че са се взели за много велики. Жалко, защото ги харесвах, а започват да ме отблъскват.

И за да не е спам, да кажа, че пробвах нощната шапка на ливинг прууф и много ми хареса. Усещам краищата си по-меки и хидратирани, а косата ми стои по-пригладена.

Общи условия

Активация на акаунт