Професионални серии за коса - тема 117

• 129 394
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Отдавна ме дразнят Рибата и пазарувам от тях инцидентно. То този да откаже поръчката, както съветват, онзи да откаже, трети, пети, петдесети и така се губят пари, много пари, ужасно много пари.

# 256
Аз съм доволна от Арлен,едни от продуктите,които поръчах в петък не  е наличен ,но ми го смениха с друг и пак използвах 30-та процента намаление. Много мило и любезно се държаха.

# 257
Здравейте!
Преди известно време си взех маска на Макадамия Deep repair по препоръки тук,след като установих,че не мога да изтърпя този аромат,пък на всичко отгоре и траен,не съм я използвала,както и заобикалях вече марката.
Преди няколко дни обаче ми подариха Балсам-спрей за тънка коса,който мирише коренно различно и приятно..Та по същество дали сериите за нормална към плътна и гъста и плътна са с този аромат или по-скоро на класическата серия?
Сигурно въпроса ми ще се стори безумно тъп,но аромата на Deep repair ме докарваше до главоболие,толкова ми е непоносим,а не ми се иска да хвърлям пари на вятъра..  ooooh!
Аз имам серията Nourishing Moisture....мирише на карамел. Харесвам мирисът, но не виждам някакво действие върху косата ми...прекалено слаб е за нея.

# 258
И аз днес звънях в Арлен да питам за моята поръчка.
Казаха, че се бави, защото го няма спрея за блясък на Кюн, а не се знае и кога ще го имат....
Да се бяха обадили да кажат, ако не бях звъннала, бая щях да почакам.

Поне са ти казали истината и има шанс да ти го изпратят. Мен ме преметнаха, че е спрян от производство и го чакам утре в еконта от друг магазин, иначе пратката от Арлен ми е в еконт вече(само терапията на GK). Иначе любезни са, любезно послъгват Laughing

А иначе си има подвеждащо инфо и в двата сайта. Визирам маската Macadamia Deep Repair - какво масло от чаено дърво, лайка, алое и алгае бълнуват не знам. Тези неща ги няма в новата формула и най- нагло си подвеждат, хем с рибката се разправях заради това. Наглост неземна. Четете на официалните сайтове, че на нашите явно не може да се има доверие!

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 14:43 от Valkirja

# 259
...Иначе любезни са, любезно послъгват Laughing

Понякога предпочитам това любезно послъгване, отколкото директно арогантния тон, поне не те съветват да се откажеш от покупката. Също Арлен дават повече мостри. Аз държа на мострите, защото са ми удобни при кратки пътувания, пък и искам да пробвам повече неща. Вярно, в началото Арлен правеха повече подаръци - даже съм получавала тогава малки безплатни разфасовки (на Мароканоил, на Алтерна), не просто мострички. Сега не е така, но пак са по-дащни от Рибата. До Рибата опирам, когато искам да поръчам Филип Кингсли, най-вече Еластисайзър; заради тази марка направих поръчка при тях сега, която допълних с въпросното олио на Марокан, заради което ме ядосаха.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 14:49 от Аглая Епанчина

# 260
О мила, не оправдавам Рибката. Никой не казва подобно нещо, казвам само, че и двата сайта има над какво да работят и какво да променят. Арлен вече не са това, което бяха. Вече не дават така мостри. Специално на мен вече са ми еднакви. Просто зависи какво ми трябва, купувам където го има Simple Smile

# 261
Аз само взех повод от думите ти, иначе добре разбирам какво искаш да кажеш и съм съгласна. Веднъж поисках на Арлен мостра от новите шампоани на Лореал (те вече не са чак толкова нови, от серията Профайбър), обясниха ми, че нямат мостри, доста убедително при това. После - получавам пратката и я отварям - и гледам мостра на въпросния шампоан, така че наистина послъгват. И наистина не са такива, каквито бяха в началото.

# 262
  • София
Понякога не въпрос на послъгване, а на компетентност на служителите. Което не е оправдание де.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 15:10 от ~Étoile~

# 263
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Извинявам се ако е дискутирано преди.Откога опаковките на Morrocanoil са с описание на български,а не стикер с превода/.Поне миналата година,когато последно съм купувала техен продукт нямаше такова нещо.Принципно имам предубеждения към козметика ,която е произведена за Източноевропейския пазар,та затова ми е питането-ако имате впечатления дали има някаква промяна в качеството.

# 264
# 265
Въпрос за серума за цъфтеж на  Маракеш наистина ли намалява цъфтенето на косата, или просто си е хидратиращ крем? Доволни ли сте, или нещо друго да ми препоръчате - доста цъфти косата ми въпреки че я подстригвам редовно, преса не използвам, а сешоар само зимата...

# 266
Въпрос за серума за цъфтеж на  Маракеш наистина ли намалява цъфтенето на косата, или просто си е хидратиращ крем? Доволни ли сте, или нещо друго да ми препоръчате - доста цъфти косата ми въпреки че я подстригвам редовно, преса не използвам, а сешоар само зимата...

Ползвам го от скоро, но не намирам никакъв ефект (поне за сега), дори не ми хидратира достатъчно. Задължително ползвам и олио финиш. Ще видим във времето как ще ми се отрази. Аз третирам и с преса и със сешоар, не ежедневно но все пак. Струва ми се подерния прехване продукт като маската Епруваж, която за мен е най-голямото разочарование евър!!! Но това е друга тема... Joy

# 267
Е, това, че за теб е разочарование, не значи, че е такова за всички  Grinning
Серума на Маракеш е страхотен. Използвам го отдавна, косата ми от тогава НЕ цъфти. Даже фризьорката се учуди, че дори след обезцветяването косата не цъфти.

# 268
  • Варна
 +1 за серума на Маракеш. Няма как да се очаква брутална хидратация от финиш-съжалявам. Това се прави с преуош и маска. Финишът евентуално може да допълни действието. Моята коса също НЕ цъфти откакто ползвам Маракеш.
 Маската на Епруваж сме я коментирали милион пъти-въпрос на коса е. На мен ми е повече от любима.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 19:21 от prinzesata

# 269
  • Велико Търново
Разочарования винаги има  Simple Smile дори и при мен, след почти 7 годишна употреба на професионални продукти. Аз се старая да се придържам към мненията на дамите с коси, сходни с моята ,а такива - с противоположни/напр.къдрави, гъсти, дебели/ зная, че ползват по-тежки серии и изобщо не са за моята тънка коса. И въпреки това, че купувам продукти, които уж са за мен, пак имам неуспешни и не ми харесва как изглежда след това косата.
За съжаление на джоба ни, има елемент на проба-грешка Wink

Общи условия

Активация на акаунт