Професионални серии за коса - тема 117

• 129 412
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
  • In transit
За мен също серума на Маракеш не е нищо особено. Хареса ми като аромат и защото ми подхранва връхчетата. Косата ми не цъфтяла в последните години. Взех го, защото тук го хвалеха, че се справял с фриза. Не забелязах, поне на моята коса не се справя особено. (Приемам, че е от варненския климат).
Скрит текст:
Косата ми е средно дълга, не много гъста, боядисвам на 2-3 месеца, основно само корените. Ползвам само сешоар и то не винаги.

В предния пост забравих да благодаря на авторката на темата за труда! Flowers Rose

# 271
Аз съм с тънка коса, много цъфтяща. От половин година използвам серума на Маракеш, не забелязах да ми помага. Странно защо, но след ползване косата ми стои като мръсна и замазана, а слагам една-две помпи. Държа да отбележа, че не ползвам продукта редовно. Харесвам финишира, под формата на олио, те ми омекотяват крайчетата добре.

# 272
По повод,че поръчах още като обявиха намалението/преди полунощ/ и че доста момичета си получиха пратките накарах майка ми да се обади.
Отвратително отношение :"Защо звъните, да ни занимавате с глупости имаме работа за вършене "и прочие простотия....
Не стига,че пари им даваш, а и ти крещят по телефона.
Ненормална работа, без грам професионализъм.

# 273
  • Gotham City
От кого това?  Shocked

А относно маската на Епруваж, на мен мноооого ми харесва. Както и Endz на Маракеш, за цъфтежа не знам, защото съм нанасяла на цъфнали крайчета, но за анти фриз ефекта, да, получава ми се много добре

# 274
  • Варна
И аз снощи писах на Рибката какво се случва с поръчката ми от 23.11 защото пише само приета. Звъннаха рано рано 8:35 и заявиха да очаквам до 2-3 седмици доставка...Аз не бързам, опасявам се само да не кажат накрая, че се е изчерпал някой от продуктите Confused Поръчах и  така хваления серум за цъфтеж на Маракеш и го чакам с нетърпение Heart Eyes

# 275
  • В къЩи.
На мен ми се обадиха днес в 17ч от ЗР да ми кажат ,че обработват поръчката ми ,но за нашия район Спиди не приема поръчки,лимита им бил запълнен и дали искам да ми ги доставят до офис.Казах им,че предпочитам да ми забавят поръчката ,но да я получа до адрес.
Любезно беше момичета.
Поръчката ми е от 23.11- 21.30ч.

# 276
Аз поръчах в петък, по обяд. Обърках нещо и звъннах на телефона на Златна Рибка. Бяха много, много любезни. Днес, следобед получих смс, че утре ще имам доставка:)

# 277
Като стана дума за Керастаз във lookfantastic e - 35% + код за още 10% KERAX10

При мен не действа Sad

Мисля че е възможно да е заради линка от който трябва да се отвори, пишете ми на лични мейла си да ви препратя писмото от lookfantastic при мен работи кодът.

Valkirja, благодаря  Hug
Да ви споделя, поръчах си само маската Kerastase Magistral от lookfantastiс, хвана ми кода за допълнителните 10 %  и не ми начисли доставка  bowuu

# 278
  • На черешатааа
radina_k86 Благодаря  bouquet

# 279
Забравих да напиша от възмущението си. От Рибката поръчах не стига,че им даваш три цифрена сума, но и арогантни.

# 280
  • Ловеч
Минавам да споделя отзиви от термото на Филип Кингсли.
Напръсках няколко пъти от продукта на подсушена с кърпа коса и оформих със сешоара. Косата е много подредена, копринено мека и с обран фриз.
Много съм доволна!

# 281
Минавам да споделя отзиви от термото на Филип Кингсли.
Напръсках няколко пъти от продукта на подсушена с кърпа коса и оформих със сешоара. Косата е много подредена, копринено мека и с обран фриз.
Много съм доволна!

А какво термо точно имате Daily Damage Defence  или Daily Damage Defence EXTREME?

# 282
  • Варна
Като стана дума за Керастаз във lookfantastic e - 35% + код за още 10% KERAX10

Valkirja, благодаря за  полезното инфо! Нямам опит с поръчки от сайтове извън БГ, дано въпросите ми  не са досадни: имаш ли представа това намаление от 35 процента за какъв период от време е ( ще мога да поръчам в края на седмицата) и още нещо искам да питам - от кой сайт поръчвате парфюми ( да не е български)

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 09:50 от M.D.

# 283
Това е темата за англ. сайтове http://www.bg-mamma.com/?topic=1005576.270
Нямам идея докога е, но не вярвам да важи дотогава, а и аз изтрих писмата. Ако искаш пиши на другото момиче да ти ги препрати тя ако ги пази.

Това е темата за парфюмни размисли мисля, че там ще ти помогнат http://www.bg-mamma.com/?topic=1005517

# 284
  • Варна
Благодаря много за ориентирите, ще изчета темите! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт