Професионални серии за коса - тема 117

• 129 429
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен! До този момент не ми правеше особено голямо значение, но започнах да мисля варианти за справяне с тънка и фина коса. Като малка косата ми беше доста гъста, но с годините започна да изтънява. Чудя се между Kerastase Densifique, серията за обем и плътност на Keune или Loreal Serioxyl.  Косопадът е в рамките на нормалното, но имам омбре и мога да кажа, че определено има нужда от подхранване. Не използвам сешоар или преса, но въпреки това се започва да се накъсва доста бързо. Бих се радвала да чуя и други предложения.  Hug Лека вечер!  Flutter

# 301
  • София
От изброените от теб съм ползвала на Лореал и Керастаз. Лично аз не съм доволна от нито една от сериите, за  Денсифик има доста положителни коментари... но освен ш+б трябва да вземеш и ампулите.

# 302
Така, така... Да споделя за Арленската си "чернопетъчна" покупка.
Поръчах четвъртък вечерта 1-литрови шампоан и балсам Сексихеър и серума за растеж на Наноген. Събота сутринта звънят да кажат, че при доставчика нямало литрови, но можели да ми предложат 300мл. отново с 25% намаление. При което аз така:  Shocked Казвам, че е неуважение и ненормално да ми предлагат 300 мл за 23лв., при положение, че съм поръчала литър за 27лв., а в сайта и към момента литровите бяха налични. За мен единствено решение би било да ми пратят по три броя от 300мл. на цената на литър (което пак е в мой ущърб като количество). Първоначално ми беше отказано и аз изключително възмутена, че не уважават клиентите си отказах поръчката. Е да, но малко по-късно звънят с много извинения и предложението да изпратят по три броя, защото вината по никакъв начин не е моя. Днес си получих поръчката и нова изненада: балсамът все пак е литров, плюс подарък брандиран несесер и кърпа за коса Лореал. И в крайна сметка, макар и със смесени чувства, като цяло съм доволна от начина, по който все пак оправиха донякъде положението. Но май трябва да поработят над комуникацията с доставчиците си и обновяването на сайта.  Поне не ме изгубиха окончателно като клиент, за разлика от Златна Рибка, които много "успешно" се справиха с тази задача...

Нямам търпение на пробвам серума на Наноген, ще пиша впечатлние при по-дългосрочна употреба.

# 303
Днес случайно попаднах на клип във ФБ на новия сайт Агоранезнамсикакво и в първия момент момичето ми се стори супер познато. Като се разрових се оказа, че е същото момиче, което правеше клипчета на рибата. Явно мълвата, че бивши техни служители са се отделили и са си направили сайт ще се окаже вярна.

Моята поръчка от черния петък още никаква я няма при все че звънях 2!!! пъти.

# 304
Днес случайно попаднах на клип във ФБ на новия сайт Агоранезнамсикакво и в първия момент момичето ми се стори супер познато. Като се разрових се оказа, че е същото момиче, което правеше клипчета на рибата. Явно мълвата, че бивши техни служители са се отделили и са си направили сайт ще се окаже вярна.

Моята поръчка от черния петък още никаква я няма при все че звънях 2!!! пъти.

Мисля да поръчам от този сайт агора олео релакс на Керастаз. Ако са отцепници от ЗР сигурно ползват един доставчик, а цените им са доста атрактивни.

# 305
Е каква мълва, те рибката пратиха мейли на клиентите си с обяснение, че това са техни бивши служители с нелоялно професионално поведение или нещо в тоя дух. На мен ми е все тая. Проблеми с поръчки съм нямала, веднъж исках една моя да коригирам в рибката и писах на мейла, бяха много любезни. И от тях, и от арлен имах мостри, от арлен и хавлийка с тяхното лого за подарък. От парфимо нямаше мостри, но имаше любезно отношение. Рибката писаха, че до края на седмицата всички ще си получат поръчките.

Аз съм много доволна от Керастаз Денсифик и Алтерна хайверната за обем за уплатняване на тъничката ми, нетретирана коса. Този месец редувам само тях и много си харесвам косата. Алтерната дава повече обем и много ми допада аромата, комбинирам с балсама от серията. Стои много подредена и жива, дълго време ми отне и през доста продукти минах за да постигна най-накрая този ефект. Керастаза обаче ми дава страхотен блясък, но пък по-бързо има нужда от ново миене. Това по принцип не ми е проблем, защото аз и без това я мия на втория ден зимата заради тренировките. От време на време правя маслени маски или преуош с Rene Furterer Complexe 5.

# 306
  • Пловдив
Аз съм много доволна от ЗР, лично с мен са изключително любезни и отзивчиви. Пуснах поръчка още в четвъртък вечерта,  но в петък исках да купя още няколко продукта за които се колебаех, но вече се бяха изчерпали. Писах им и ми пратиха код, когато са налични да ги поръчам.  Относно забавянето - в мейла, който разпращаха, още преди ЧП си пишеше, че ще има такова.  

# 307
Аз да се похваля, че днес си получих и втората поръчка от ЗР. Сложили са ми и мостра на Лакме. Нито съм звъняла нито съм писала. Момичета, искам да попитам, ако не си използвам точките от картата губяли ги или от ЗР по тяхно усмотрение ще ми изпратят продукт? Също да споделя, че останах приятно изненадана от серума с абисинско масло на Лакме против цъфтене. Обира фриза прекрасно, краищата са гъвкави, живи, с блясък. Икономичен е и ухае много хубаво. Косата ми е чуплива, с плътен косъм, боядисвам се, рядко използвам сешоар и все пак краищата ми са сухи.

# 308
До края на годината трябва да ги обмениш (преди беше до края на януари следващата година), при това само на каса в магазин. Чудно ми е какво правиш, ако нямаш магазин в населеното място...
И аз не съм писала и звъняла, имам смс за днес.

# 309
С мен винаги са били любезни от рибката, отношението винаги е било на ниво.

# 310
  • Варна
 За любезни са любезни. Факт е обаче,че моята поръчка от четвъртък вечер все още си е със статус приета. Вчера им пратих мейл,за да питам какво се случва. Поръчките се обработвали на случаен принцип/егати логиката/ и нямало как 6000 поръчки да ги обработят за седмица.  newsm78. Как от 3000 станаха 6000 не знам  Laughing. Както и да е оставиха ми супер неприятно впечатление за пръв път. Казаха,че до неделя всички ще са изпратени-да видим. За следващи такива намаления обаче ще се замисля дали да пазарувам от тях. Спасява ги само фактът,че някой от любимите ми неща като Епруваж и Медисютикълс не се предлагат от друг.

# 311
За любезни са любезни. Факт е обаче,че моята поръчка от четвъртък вечер все още си е със статус приета. Вчера им пратих мейл,за да питам какво се случва. Поръчките се обработвали на случаен принцип/егати логиката/ и нямало как 6000 поръчки да ги обработят за седмица.  newsm78. Как от 3000 станаха 6000 не знам  Laughing. Както и да е оставиха ми супер неприятно впечатление за пръв път. Казаха,че до неделя всички ще са изпратени-да видим. За следващи такива намаления обаче ще се замисля дали да пазарувам от тях. Спасява ги само фактът,че някой от любимите ми неща като Епруваж и Медисютикълс не се предлагат от друг.

Те и преди го правиха този номер - ще ги обработим до еди кога си и после чакаш още 2 седмици. Не разбирам защо лъжат и кого заблуждават, като истината лъсва веднага. За отношението аз бих казала че са непостоянни. По телефона са ту любезни, ту арогантни, а за фейсбук нямам думи. Аз съм потресена от отношението към Епона.. и не само към нея. И с това постоянно триене на лошите коментари от страницата им много дразнят.
Иначе за да не съм съвсем критична ще кажа, че си получих пратката. Но скоро нямам намерение да пазарувам от тях.

# 312
То и аз си получих пратката от ЗР с маслото на Марокан, което трябваше да бъде 125 мл. според сайта, а се оказа, че е 100 мл. на същата цена. Това, както писах, ми беше обяснено малко грубо по телефона. Но как пък не им се откъсна от сърцето поне една мостра, с която да се извинят за грешната информация. В кутията, освен поръчаното, никакъв подарък не бяха сложили.

# 313
До края на годината трябва да ги обмениш (преди беше до края на януари следващата година), при това само на каса в магазин. Чудно ми е какво правиш, ако нямаш магазин в населеното място...
И аз не съм писала и звъняла, имам смс за днес.
И аз това прочетох в общите условия, но миналата година, братовчедка ми (тя живее в Пловдив) отишла в магазина да пазарува ѝ бяха казали, че и ма натрупани точки в картата и са ѝ подготвили подарък и бяха ѝ дали на Наши Аргановото олио.

# 314
То и аз си получих пратката от ЗР с маслото на Марокан, което трябваше да бъде 125 мл. според сайта, а се оказа, че е 100 мл. на същата цена. Това, както писах, ми беше обяснено малко грубо по телефона. Но как пък не им се откъсна от сърцето поне една мостра, с която да се извинят за грешната информация. В кутията, освен поръчаното, никакъв подарък не бяха сложили.
Да не са луди да пратят мостра на черен петък! 😆 Да не мислиш, че аз съм получила. А да не казвам, че досега когато им се е откъсвала от сърцето винаги е била буквално скъсана от двойна мостра на лакме. Веднъж в единия им магазин си поисках мостра на шампоан дийп кеър и момичето извади една такава двойна, залепена на картонче, която явно в предвидена да се дава така на клиента, но не - скъса пред очите ми едното пликче и другото си го прибра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт