С тръпнещи сърца чакаме януарската мечта!

• 62 721
  • 686
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, искам да попитам групата във Фейсбук дали е активна нещо днес не мога да я открия. Има ли вероятност да съм блокирана?
Да, имаше масова чистка, неактивни и фалшиви профили бяха премахнати...наближава момента в който ще започнат да се качват лични снимки...както и на бебета, аз съм за чистката. От 300 човека група пишем около 50, другите гледат сеир, не знам дали не е отстранен и някой по погрешка, по скоро не.
Да хубаво е да има чистка, защото наистина има хора с фалшиви профили и т.н. , но мисля , че са махнати и хора , които са се включвали с коментари по доста теми. Админката сигурно не е използвала търсачка... 
Определено не я е ползвала. За последните 10 дни имам поне три коментара и пак съм блокирана. Няма нищо лошо да има чистка на фалшиви профили, но не и на истински, особено такива които пишат, независимо колко често. А пък и да ви кажа не видях никъде в групата правила колко трябва да си активен, за да си член на групата и да не те блокират.

# 91
На мен ми прави впечатление, че и тези, които се оплаквате от изхвърлянето си от групата, не сте се представяли и писали и тук.

# 92
Да, аз скоро май ще се присъединя към групата, но съм си дала почивка година от Фейсбук Simple Smile Та ще видим кога ще бъде това, тъкмо да ви видя физиономийките, вие сигурно се знаете 😊

# 93
Аз така и така съм се логнала днес незаконно от служебния лаптоп, а кажете някое мъжко име с Д, производно на Димитър. Бащата иска да е Денис, ама на мен ми е малко турско.

Ами те производни от Димитър са 2: Димо и Митко, хайде и с известно въображение Дамян примерно. Има и много други с Д, но не са производни, зависи на теб какво ти допада: Даниел, Данаил, Дарин, Делян, Деян, Добромир, Драгомир, Давид...

# 94
Аз така и така съм се логнала днес незаконно от служебния лаптоп, а кажете някое мъжко име с Д, производно на Димитър. Бащата иска да е Денис, ама на мен ми е малко турско.

Мен не ме бива много в имената, но дано да помогна Grinning : Давид , Дарко/Дарио, Дидо, Доминик, Данаил

# 95
Имам познат Димитриян или Димитриан,  не съм сигурна как се пише. Денислав познавам и е по-българско. Може Дим, наши близки кръстиха детето на двамата дядовци ВлаДимир, има доста други с Д- Дарин, Деян, Даниел, Диман, Добромир и още много...

# 96
Дамян, Добромир, Данчо... Но Димитър май най-много ми допада.

# 97
Момичета как сте с килограмите вървите ли по учебник както препоръчват докторите. Остава ни още малко до бебчетата, но се страхувам че ще почна да се търкалям Confused 😕😕

# 98
Аз не съм мръднала, освен на корем, всички дрехи от преди ми стават, само дънките не мога да закопчая заради корема 🙃
+4кг съм.

# 99
Аз не съм мръднала, освен на корем, всички дрехи от преди ми стават, само дънките не мога да закопчая заради корема 🙃
+4кг съм.

Направо ти завиждам благородноо 😇 де да бях и аз така,как ще се свалят тия кг не ми е ясно. Някъде четох, че кърменето помага за сваляне на натрупаните кг през бременноста, но не знам колко е вярно. Мамчета вие какво мислите ще кърмите ли? 🍼

# 100
Ще положа всички усилия да кърмя. Някои жени не свалят докато не спрат кърменето, други свалят от него. Индивидуално е. Аз съм напълняла 12кг. вече, най важно е колко стартираш. Ако си под нормата е нормално да качиш повече, ако си + килограми не трябва да се качва повече от тези на бебето и придружаващите плацента, вода и кръв. Ако си в нормата е ясно Simple Smile

# 101
Аз със сигурност ще опитам всичко за да успея и да ни се получат нещата,няма да се откажа лесно от кърменето.
Качила съм осем килограма,всички дрехи и блузи ми стават,дънките и полите не,и якетата не мога да си закопчая,но ще изкарам с тях до края.Уморявам се много по бързо,самия корем не ми тежи,веднъж на седмица като изям някоя огромна салата,напоследък съм на това и на плодови с орехи,никакъв апетит нямам.Още се разхождам всеки ден,качвам си стълби,седя права и за сега не се давам.Много бързо и неусетно ми минаха тези осем месеца.

# 102
Да, аз скоро май ще се присъединя към групата, но съм си дала почивка година от Фейсбук Simple Smile Та ще видим кога ще бъде това, тъкмо да ви видя физиономийките, вие сигурно се знаете 😊
Не мисля, че се знаем, аз поне не познавам никой тук...в групата не знам дали ще можеш да се присъединиш, трябва да те добави админ...
Там се пише и споделя много лична информация, момичетата станаха много близки, качваме снимки на коремите, на покупките...нормално е да е един малко конфиденциален кръг, и не всеки да може да наднича и гледа...
Едно от момичетата беше премахната защото пише от друг профил, не знам кой за какво конкретно е блокиран, но смятам, че админите са проверили...защо ти е да членуваш в група в която не си бил активен 10—15дни....примерно.

# 103
Аз ще се опитам да кърмя 🌝
Каквото зависи от мен, ако срещна трудност бих потърсила помощ и в краен случай АМ Simple Smile
За кг - не съм била под или над норма, нормално кг за моя ръст.
Аз лично имах притеснения относно напълняването, защото много бързо пълнея и много трудно свалям.
Хапвам на всеки 2 часа и се старая да не прекалявам със сладкото, което обожавам 😍

# 104
Предполагам, че като родя ще имам нужда от някои съвети, пък и с някои майки може да се окажем съседки. Аз не познавам почти никой в квартала, в който живеем и за разходките после ще ми е полезно. Blush

Общи условия

Активация на акаунт