С тръпнещи сърца чакаме януарската мечта!

• 62 712
  • 686
  •   1
Отговори
# 75
Моето не си го казвам. Crossing Arms
С каква буква трябва да е?

BlushBlush ами добре. Н или Р от бабите и дядовците, но не държа на буквите. Трудно ми е защото таткото е от Македония аз съм от България, а живеем в Германия и става голяма каша, мойте роднини държат на БГ имената,а неговите на МК, а аз се мъча да измисля интернационално. Confused

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:20 от magla89

# 76
Аз съм с термин февруари, но следя и тази тема.
Ще кажа имената, които ми харесват за момиче-  - Натали/Наталия, Невена, Нора, Николета/Никол

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:27 от Анонимен

# 77

BlushBlush ами добре. Н или Р от бабите и дядовците, но не държа на буквите. Трудно ми е защото таткото е от Македония аз съм от България, а живеем в Германия и става голяма каша, мойте роднини държат на БГ имената а неговите на МК, а аз се мъча да измисля интернационално. Confused
Натали? Имам бивша колежка македонка и така се казва Simple Smile Може Наталия, Никол, Надин, Николета, Надежда

# 78

BlushBlush ами добре. Н или Р от бабите и дядовците, но не държа на буквите. Трудно ми е защото таткото е от Македония аз съм от България, а живеем в Германия и става голяма каша, мойте роднини държат на БГ имената а неговите на МК, а аз се мъча да измисля интернационално. Confused
[/quote]
Натали? Имам бивша колежка македонка и така се казва Simple Smile Може Наталия, Никол, Надин, Николета, Надежда
[/quote]

Точно на това име съм се спряла Натали , НО мм не е съгласен (бившата му се казва Наталия и имаме много общи приятели...) и не знам как да го разобедя, а със Р освен Рени друго не ми харесва или поне не се сещам, но и това не го приемат в МК, а за Германия не знам как ще го произнасят.

# 79
  • София
С Р - Радостина, Радина, Ралица? Не знам колко са македонско-звучащи де Simple Smile С Н - Ния?

# 80
Рада? Звучи българско и македонско Simple Smile А и в Германия ще се чете дословно.

# 81
Рада ми звучи много грубо за момиченце, спряла съм се на Натали, Нели, Рени , Кристин, Криси и Стефани, мм одобрява само Стефани а бабите не ги и питам защото и двете са националистки и не приемат чуждото. Confounded

# 82
Има много интернационални имена за момиче- София, Мария...

# 83
Рада ми звучи много грубо за момиченце, спряла съм се на Натали, Нели, Рени , Кристин, Криси и Стефани, мм одобрява само Стефани а бабите не ги и питам защото и двете са националистки и не приемат чуждото. Confounded
Рени има и други варианти - Ренета, Ренет, РенАта, Рене, Ренат, Ирена, Ирина,
Други с Р - Роза, Роксана, Румяна, Рая, Райна, Рона, Рони, Роберта, Рита, Рикарда, Радина, Радмила, Радослава, Радост, Ракел Blush

# 84
Здравейте, искам да попитам групата във Фейсбук дали е активна нещо днес не мога да я открия. Има ли вероятност да съм блокирана?
Да, имаше масова чистка, неактивни и фалшиви профили бяха премахнати...наближава момента в който ще започнат да се качват лични снимки...както и на бебета, аз съм за чистката. От 300 човека група пишем около 50, другите гледат сеир, не знам дали не е отстранен и някой по погрешка, по скоро не.
Да хубаво е да има чистка, защото наистина има хора с фалшиви профили и т.н. , но мисля , че са махнати и хора , които са се включвали с коментари по доста теми. Админката сигурно не е използвала търсачка... 

# 85
Използвала я е, как иначе да прецени кого да премахне.

# 86

BlushBlush ами добре. Н или Р от бабите и дядовците, но не държа на буквите. Трудно ми е защото таткото е от Македония аз съм от България, а живеем в Германия и става голяма каша, мойте роднини държат на БГ имената,а неговите на МК, а аз се мъча да измисля интернационално. Confused
Никол, Надин, Наталия, Натали
Роберта, Радост, Ралица, Ребека
Аз харесвам Валериа, Кармен, Стела, Александа, Веселина, Вирджиния, Ванеса, Вяра, Вероника, Аделина, Амелиа...

# 87
Мен ми харесват Рая и Ния, а с други букви- Екатерина и Анастасия, Габриела, вкусовете на всеки са различни. Харесваше ми и София, но вече имам около 5 познати с това име и колкото да ми харесва взе да ми звучи банално Sad. Ние сме се спрели на Яна, ако живот и здраве не се родим на празник. Иначе може ако е на коледа да сме с едно и също име  Grinning което ще е забавно. Бях измислила комбинация между две имена- Ивана и Яна = Ивяна, но мъжа е много традиционен и му звучеше прекалено странно Grinning

# 88
Хриска давай на Коледа...дасте 2 Хрисита. Flutter

# 89
Благодаря за предложенията мисля, че се спряхме на едно име, дано не се резколебаем. Не ми се мисли вече Grinning и дано децата ни като пораснат да си ги харесват, това най-много ме притеснява Confused

Общи условия

Активация на акаунт