Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 476
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 215
Пазете си дърти парцуци такива, че ако знаете как мога да ритам. 😆😆 Посмях се бая тая вечер.

А можеш ли да се боксираш?😉

https://m.youtube.com/watch?v=8ZJHD7GECuM
Мога ми, ти как мислиш. Иначе нямаше да съм толкова отворена. 😁 В свободното си време си правя тренировки тип бой със сянка. 😂

# 1 216
А в малкото китно градче Ямбол неуморни каменоделци вече изчагъркват девиза над кметството "Ида от древността, отивам в бъдещето" и изписват мъдрите думи на Ловеца "Не всичко е силикон, алкохол и наркотици". За да отпразнуват добрата новина, че ГоспоДинко не е в списъка с номинираните, ямболии организират конкурс "Отгледай мишка, вържи я като свиня". За гражданинът, донесъл най-едрия екземпляр, се дава награда: Концерт на Луна! Тя ще долети с хеликоптер, ще целуне пръст на Динко първо и после ще запее "Бягайте, мишлета, при младите свинчета"...

# 1 217
  • Испания

# 1 218
  • София

ЕПИЗОДА ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР
                                         22.11.2017

# 1 219
  • Испания
За непознаващите Нордел: http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/ne-draznete-mariela.html

# 1 220
  • Gotham City
Абе че брадъра вади най-лошото и унизява и мачка когото си избере....си е истина...аз това знам пък..

Така е. Обаче от самите хора си зависи как ще се покажат пред хората при това мачкане.
На Динко не е ли по-гадно името за мисията - супер Ганьо. И трябва да стои завързан със свински опашки. Ами гадно е. Обаче той си го приема с достойнство и си го играе.
Ами Линдарева? Трябва да се кълчи, като някой евтиняк всеки път, като й пуснат музика. Ами кълчи се - къде със смях, къде без, но това е положението. А пък ЛуДа няма да я коментирам - нея направо я закопаха с тази мисия, но това е друга тема Laughing

А Дебора какво - изкарали я пияница защото я кръстили "Махмурлук", тя се обиди и реши да се напие до козирката. Логиката й направо кърти Thinking

Щото тя нали не е Whistling

# 1 221
  • София
Досега съм живяла в заблуда, тъй като мислех, че се е изявила като кулинар в "Черешката на тортата" (не е точно риалити, но нали Дебора е от там...) За съжаление този сезон, както и VIP сезонът, нямах възможност и време да чета темите във форума и не знам нагласите на хората, но на мен Динко, въпросната Нордел, Луна и Дебора са ми повече от неприятни, не всички в еднаква степен (понеже аз и Фънки не харесвам, но понякога тормозът му към Луна ме разсмива - например, когато Нордел каза, че Луна е припаднала и някой трябва да отиде да я види и той възкликна: "Аз ще отида! Да я довърша.")
Доколкото разбирам Луна има доставяне на храна по договор, което ѝ позволява още повече да прави каквото си поиска що се отнася до мисии. Но в апартамента на Маргарита Хранова и Сашка Васева си се настани самосиндикално, без това да е описано в договора ѝ.

# 1 222
Гледам повторението, тъй като одеве пропуснах някои номинации...
Не ви ли се струва, че Луна чете от някъде пред нея кого трябва да номинира? Дори се навежда да погледне по-хубаво... на 40мин и 30сек. https://play.nova.bg/programi/big-bradur-all-stars
Някой май пак подсказва. Rolling Eyes

# 1 223
Рекапитулацията за днес:
Дебора се оказа изгонената, очаквано, а ББ се държа като щипана госпожица. При това лежерно отношение до тук спрямо доста по-груби агресивни прояви, сега, когато касаят него, се показа много принципен относно правилата. Smiley
Въпреки излагациите й, по-скоро ми е жал за Дебора. Когато човек системно е мачкан и унижаван, е трудно да се научи да отреагира по достоен начин и търси елементарни компенсаторни механизми - крясъци, обиди, алкохол...  Не я оправдавам, че така съсипва живота си, но разбирам причините.
Луна ми е забавна в новия си образ - непрекъснато ги провокира, но с тънки номерца.
Захажаева се развихря, изкефи ме как за няма нищо ги настрои срещу Нордел. Особено комична ми беше редичката, в която се строиха да протестират и колективните изявления. Smile Не, че в този състав е кой знае колко трудно да бъдат манипулирани от що-годе умен човек, но си заслужава поздравленията. Не я харесвам, но с интерес ще наблюдавам как ще ги изработи поединично. 
Да си ходи Дий, много неадекватен персонаж. Скочи на Киро да защитава Нордел от същите аргументи, с които сега пък я номинира.

# 1 224
  • Варна
В новата си песен Дебора е искала да отправи послание към жените, които са жертви на домашно насилие, заради личната си история като една от тях. Само дето текста на дуетната й половинка Ангел е ужасно тъп.

Ангел:
Скрит текст:
Умирам да те мачкам, умирам да те бия,
особено когато зверски се напия.
Ти не знаеш колко съм ги бил,
слушай, кучко, това е моя стил.
Скрит текст:

# 1 225
  • София
Аз не разбрах Дебора какво толкова се обиди. Мисля, че я оставиха да я изгонят, защото тя има сериозен проблем, по-сериозен от този на Зорница. Чисто спекулиране от моя страна, но нищо чудно да излезе и нещо друго, освен алкохола. По-скоро липсата на нещо друго да й се отразява. Не е просто алкохолизъм.

# 1 226
Пърцуцки дърти...здравеЙтИиииии.. добро утро дет се вика.

Турвам супер шлейфа и отлитаааааам..

# 1 227
  • София
Маркирахме те, можеш да отиваш да твориш чудеса! Wink

Знам, че Ути Бъчваров сега не участва, ама да споделя възмущението си от него. Попаднах на неговото предаване и е измислил да ходи в ТОХ-а и там ученици да готвят. Чудесна идея, винаги се радвам на младежи, които правят положителни неща и показват колко са добри в това, което правят. Обаче Ути за толкова години не се научи, че трябва да се държи по-нормално. Момичето направи някаква торта, сложи му да дегустира, а той набучи почти половината парче на вилицата. Е, това дегустация ли е? 

# 1 228
  • Gotham City
Снощи ми се приспа и не ми се пишеше повече, но днес да изкажа мнение:

Според мен ще си ходи Нордел. Скучна е, безинтересна, нищо, че се мъчи да е нещо.

Биг Брадър освен, че е педал е и страшен лицемер. Когато не се спазват правилата спрямо участници си затвая очите, за да има рейтингЧИ, но когато на него му теглят една, защото е баси досадния смотаняк, веднага прилага "закони", ми пу*кенска постъпка, сори.

Отношението към Динко беше безкрайно тъпо. Пълен тъпанар е брадъра....

# 1 229
  • Испания
Маркирахме те, можеш да отиваш да твориш чудеса! Wink

Знам, че Ути Бъчваров сега не участва, ама да споделя възмущението си от него. Попаднах на неговото предаване и е измислил да ходи в ТОХ-а и там ученици да готвят. Чудесна идея, винаги се радвам на младежи, които правят положителни неща и показват колко са добри в това, което правят. Обаче Ути за толкова години не се научи, че трябва да се държи по-нормално. Момичето направи някаква торта, сложи му да дегустира, а той набучи почти половината парче на вилицата. Е, това дегустация ли е

Не, само опитване.

Общи условия

Активация на акаунт