Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 466
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рейнооооо...деЙ ми е курасана...нъл обеща да свиеш няколко сабалям...ойде  да не ти натисна бутончето...Nerd
Ох, бе Тете, защо не каза снощи, че ще се присъединиш към нашата закуска? Не останаха, пратих на детето, че ще пътува. Добре че Деми се е развъртяла и тя сутринта, да не стоиш гладна.  Laughing

Луна е селско момиче, сигурна съм ,че може да прави всичко, просто сега се прави на "дама".И Сашка съм сигурна,че може да прави всичко по село и даже да готви.
То според нея странни неща са дамски - да можеш да си отвориш водата и да си направиш кафе не е дамско, а да се държиш като избягала от психодиспансера и да кълнеш и обиждаш наред е.  Rolling Eyes

# 1 606
Ам врътни ми поне ини филийки с ице...на чиния със столче ги сакам поднесени  Joy

# 1 607
Нямаш грижи, само ела ми покажи как се включва котлонът.  Laughing

# 1 608
  • София
Луна е селско момиче, сигурна съм ,че може да прави всичко, просто сега се прави на "дама".И Сашка съм сигурна,че може да прави всичко по село и даже да готви.
То според нея странни неща са дамски - да можеш да си отвориш водата и да си направиш кафе не е дамско, а да се държиш като избягала от психодиспансера и да кълнеш и обиждаш наред е.  Rolling Eyes
Е, не съм казала,че не е луда, просто казах,че и тя, и Сашка се правят,че не могат нищо.

# 1 609
А, аз не ти опонирам изобщо, само коментирам "дамското й поведение".  Laughing

# 1 610
Скрит текст:
Ако някой има нужда от просветление, да не пропусне:
Скрит текст:

Това истина ли е?

# 1 611
  • София
На Луна за какво и е диплома. То в лудницата и без диплома ще я вземат. Mr. Green

# 1 612
Дебора днес при Гала,каза че харесва много Динко ,но проучила  вече,че той си имал приятелка от Ботевград  Shocked ама иначе страшно много го харесвала като мъж.

# 1 613
  • София
Дебора днес при Гала,каза че харесва много Динко ,но проучила  вече,че той си имал приятелка от Ботевград  Shocked ама иначе страшно много го харесвала като мъж.

Дебора си търси мъж!!!  Joy Joy Кой ли ще я хареса?!

# 1 614

Как кой? Калин Терзийски!

# 1 615
И е седяла 4 години да я пердаши. ooooh!
Не, този с който е била 4 години и е помагал, когато е получавала пристъп/паника ..като я е разтривал..
А с този който я е бил е била няколко месеца.

# 1 616
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Как кой? Калин Терзийски!
[/quote]

newsm10   Joy Joy   Как не се сетих за него! Peace

# 1 617
Сашка е била в Рая на сладкишите Joy Кой знае колко е изяла..Опа, опитала! Joy

# 1 618
  • София
Aууу, Луна била демотивиранв на 15 г. да продължи образованието си заради ученическите бригади. Глупости!

# 1 619
  • Sofia
Динко и той е побойник,нали беше бил приятелката си та се жалваше тя по тв

Общи условия

Активация на акаунт