Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 007
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 830
И аз се питам какво прави Светла Тъпото в тая къща  newsm78

Е, как какво? Да видим колко се е променила. Вчера дадоха как се обърна към Луна и със злобен поглед каза "ай, земи да си ходиш у вас кат ревеш....мърла" Как да не се впечатли човек от промяната? То това се нарича силна жена, която отстоява позициите си. Истинска дама за пример.

# 1 831

Викаш ко шиЙ дем, м? Joy

Мдам...поръчах си храната и ми я доставиха...сега ще опъна малко бедър, че да не се съсухря като изсушена скумрия...пардон като Лунка...Sunglasses

# 1 832
  • В царството на игрите:)
Вчера дадоха как се обърна към Луна и със злобен поглед каза "ай, земи да си ходиш у вас кат ревеш....мърла" Как да не се впечатли човек от промяната?
А, бе то аз, че не съм много ЕнтЕлегентна, не съм, ама ако бях в една къща с Лунатичката щях да бъда доста по - хард ...Изречението то Светла към нея е направо музика за ушите в сравнение с моите мисли... Mr. Green И този двоен стандарт по отношение на изпълнението и НЕ изпълнението на мисиите ми писва. Някои не я изпълняват и няма последици, а други за малки нарушения са в затвора и наказани...Нещо ми се струва, че зрителите почваме да сме Биг брадър, а не участниците...Колко ще издържим...Хахахах Mr. Green

# 1 833
  • Ямбол
Аз вчера писах какво ми направи впечатление.
В сряда даваха как Динко затиска вратата и не пускат Луна да влезе вътре.
Вчера лудата като се жалваше и каза "преди малко не ме пускахте вътре, а сега пак ме гоните" или нещо такова.
Значи тия тъпаци ни разиграват цяла седмица с кадрите от един следобед.
Защо си мислиш, че само веднъж не са я пускали вътре?

# 1 834
  • somewhere near the sea
Абе тая Светлана две седмици вече само възглавниците ли ще подпира?

# 1 835
И аз се питам какво прави Светла Тъпото в тая къща  newsm78

И мен мн ме дразни. Миналия път ми се стори проста, но сладка и добродушна. Сега много ми опротивя, станала е нагла, гледа злобно и надменно, вдигнаха й се въшките откакто е Гущерица. И визуално е погрозняла очевадно. Гущерчо мина няколко нива надолу, Мара е къде къде.

# 1 836
Лили, защото само веднъж дадоха.
Ако е било системно, не мислиш ли, че щяха да направят цял колаж Mr. Green

# 1 837
  • Ямбол
Не мисля.

# 1 838
Другото, което не ме кефи е, че дават само Луна, макар мен тя да не ме дразни, защото така и така гледам за сеир и майтапи, просто е прекалено. Не дават шанс на др участници да се изявят.
Например Зорито има "талант", можеха да вкарат някой мачо да се завърти покрай нея, повечко алкохолец и така. И тя си е върти опашка, само Дебора отнесе негативите, а другите си поркат, но не ги дават, нито провокират.

# 1 839
Вчера дадоха как се обърна към Луна и със злобен поглед каза "ай, земи да си ходиш у вас кат ревеш....мърла" Как да не се впечатли човек от промяната?
А, бе то аз, че не съм много ЕнтЕлегентна, не съм, ама ако бях в една къща с Лунатичката щях да бъда доста по - хард ...Изречението то Светла към нея е направо музика за ушите в сравнение с моите мисли... Mr. Green И този двоен стандарт по отношение на изпълнението и НЕ изпълнението на мисиите ми писва. Някои не я изпълняват и няма последици, а други за малки нарушения са в затвора и наказани...Нещо ми се струва, че зрителите почваме да сме Биг брадър, а не участниците...Колко ще издържим...Хахахах Mr. Green

То е ясно, че тя ги провокира грозно, та чак вече досадно и най-интелигентния в един момент може да се изтърве и да изтърси глупост. Но в предния сезон даваха, че Светлана е добродушно момиче, което не знае столиците, а сега това ни дават. Какво да си помисли човек?

# 1 840
  • София

Какво друго да прави?

# 1 841

Какво друго да прави?
Може би това в което е най-добра не е за този часови пояс Joy

# 1 842
  • София

Какво друго да прави?
Може би това в което е най-добра не е за този часови пояс Joy

Joy Joy    newsm10

# 1 843
Може ли линк към фейсбук страницата, че като търсих май не попадам където трябва.
Като гледахме в понеделник на живо Динко лежеше в затвора все още. И се чудехме защо. Сега ни го дават чак в петък, а вчера чух, че случващото се е в неделя. Почти след седмица.
Страхотен екип! Браво!
Заповядай , аз тези гледам и чета , предполагам , че това е официалната страница :
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/
И там настроенията са като в темата.
по повод монтажите- ами те затова са ги облякли с костюми , уж за мисията , за да не разберем кога къде и какво става.
И с предната мисия- пак така.
Малоумна работа.

# 1 844
Луна е пълна откачалка Grinning
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И в този ред на мисли.....

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт